صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

سلام به همه دوستان. خبری هست که بهتره بدونید... طبق شنیده ها شیران در رابطه با مواد برگشتی به پالایشگاه اصفهان با پالایشگاه به مشکل برخورده و قرارداد سال 90 هنوز امضا نشده و پالایشگاه برگشتیهای شرکت رو نمی خواد قبول کنه. اگه با پالایشگاه به توافق نرسن که احتمالش زیاده شرکت متحمل تعدیل منفی بشه.

الان هم طبق اطلاعات واصله مشکل سازمان بورس برای پذیرش تعدیل شرکت قرارداد خرید خوراک سال 90 هست که به مشکل برخورده، اما بهرحال شرکت از 2 جبهه هم با پالایشگاه اصفهان و هم سازمان داره رایزنی میکنه تا مشکل حل بشه دوستان.
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

بابک جان کل صحبتای شما رو بچه های شیران چرا تکذیب میکنن؟؟
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
        بابک جان کل صحبتای شما رو بچه های شیران چرا تکذیب میکنن؟؟
        با سلام و احترام

میشه بفرمایید بچه های شیران کیا هستن؟

امور مالی آقای شمس

امور سهام آقای برقکار

مدیر عامل مهندس مهری

چه شخصی تکذیب کرده؟

من می گویم خودم رفتم شرکت بورس در خیابان ملاصدرا پیش آقای سلطانی مسسول شیران در بورس و آقای بیک زاده که رییس ایشان هستند و این مسائل را انها عنوان کردند

یعنی می فرمایید من دروغ می گویم؟ دست شما درد نکنه!!!!!!!!

خب معلومه شیران باید بگه اینطوری نیست!!

اگه اینطوری نیست چرا بورس بهشون گیر داده و حضوری اینها را میگه

شما انتظار دارید شیران به غیر از این بگه که همه چی حله!!

میشه بفرمایید با چه شخصی صحبت فرمودید در شیران و تلفنش را به من بدهید تا من با ایشان صحبت کنم

مطمئن باشید من از خدامه که سهم شیران هر چه سریعتر باز بشه چون خودم با این مسئله مشکل دارم

همه دیگر در شیران منو میشناسند که هر روز دارم این مسئله را پیگیری می کنم

آخه شرکتی که بعد 55 روز نتونه تعدیلشو توجیه کنه فکر می کنید مشکل از اونه یا بورس؟

خب مسلمه اگر می تونست تعدیلشو توجیه کنه که نمادش الان باز بود

شما اگر می خواهید مطمئن شوید باید با بورس صحبت فرمایید نه با شیران

کدام بقالی میگه ماست من ترشه!!
        آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/03/01, 11:57.

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
          با سلام و احترام

میشه بفرمایید بچه های شیران کیا هستن؟

امور مالی آقای شمس

امور سهام آقای برقکار

مدیر عامل مهندس مهری

چه شخصی تکذیب کرده؟

من می گویم خودم رفتم شرکت بورس در خیابان ملاصدرا پیش آقای سلطانی مسسول شیران در بورس و آقای بیک زاده که رییس ایشان هستند و این مسائل را انها عنوان کردند

یعنی می فرمایید من دروغ می گویم؟ دست شما درد نکنه!!!!!!!!

خب معلومه شیران باید بگه اینطوری نیست!!

اگه اینطوری نیست چرا بورس بهشون گیر داده و حضوری اینها را میگه

شما انتظار دارید شیران به غیر از این بگه که همه چی حله!!

میشه بفرمایید با چه شخصی صحبت فرمودید در شیران و تلفنش را به من بدهید تا من با ایشان صحبت کنم

مطمئن باشید من از خدامه که سهم شیران هر چه سریعتر باز بشه چون خودم با این مسئله مشکل دارم

همه دیگر در شیران منو میشناسند که هر روز دارم این مسئله را پیگیری می کنم

آخه شرکتی که بعد 55 روز نتونه تعدیلشو توجیه کنه فکر می کنید مشکل از اونه یا بورس؟

خب مسلمه اگر می تونست تعدیلشو توجیه کنه که نمادش الان باز بود

شما اگر می خواهید مطمئن شوید باید با بورس صحبت فرمایید نه با شیران

کدام بقالی میگه ماست من ترشه!!

جناب آقای مصری پور

ضمنا" صندوق پستی خصوصیتان هم پر است و نمیشه برایتان پیغام فرستاد

لطفا" در صورت امکان صندوق خود را خالی فرمایید تا برایتان به طور کامل شرح دهم

ضمنا" بهتر بود شما ابتدا با بورس صحبت فرمایید و بعدا" اینجا این مطلب را عنوان می فرمودید

یا به صورت خصوص در صندوق اینجانب مطرح می فرمودید

چون با این نگارش یعنی من دارم دروغ می گویم و مرا دروغگو خوانده اید

واقعا" من برداشت دیگری از شخص حضرتعالی داشتم

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

بابک جان بنده جسارتی نکردم. فقط میگم این بحثی که راه انداختن یجاش میلنگه.
            این مورد مواد اولیه توی شش ماهه و نه ماهه هیچ مشکلی نداشته و به قیمت یکسان هم فروخته شده.

من میگم شاید به شما دروغ گفته باشن نه اینکه خدایی ناکرده اشتباه از شما باشه.

چون این دلیلی که عنوان کردن منطقی نیست. شاید این شایعات برای جمع کردن واتی باشه.
            آخرین ویرایش توسط مصطفی مصری پور؛ 2012/03/01, 12:11.
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

بابک جان بنده جسارتی نکردم. فقط میگم این بحثی که راه انداختن یجاش میلنگه.
              این مورد مواد اولیه توی شش ماهه و نه ماهه هیچ مشکلی نداشته و به قیمت یکسان هم فروخته شده.
              بله این مورد رو آقای سلطانی در بورس گفت فقط چند روزه که متوجه شدند و قبلا" فقط به اینکه هرسال چرا پشت سر هم تعدیل می دادند گیر داده بودند

ولی الان بورس در تماس با پالایشگاه اصفهان متوجه این مورد شده و شدیدا" به شیران گیر داده

ضمنا" لطفا" اسم طرفی که شما در شیران باهاش صحبت فرمودید و تلفنش را بفرمایید تا من پی گیری نمایم

یه مشکل هم سر مالیات بر ارزش افزوده دارند که مشکل دوم است

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

بله این مورد رو آقای سلطانی در بورس گفت فقط چند روزه که متوجه شدند و قبلا" فقط به اینکه هرسال چرا پشت سر هم تعدیل می دادند گیر داده بودند

ولی الان بورس در تماس با پالایشگاه اصفهان متوجه این مورد شده و شدیدا" به شیران گیر داده

ضمنا" لطفا" اسم طرفی که شما در شیران باهاش صحبت فرمودید و تلفنش را بفرمایید تا من پی گیری نمایم

یه مشکل هم سر مالیات بر ارزش افزوده دارند که مشکل دوم است
                من خودم صحبت نکردم ولی دوستان صحبت کرده بودن. فک میکنم همین آقای سلطانی بود

این آقای دانش پور کیه؟؟ با اونم گویا صحبت شده و تکذیب کرده

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

جناب آقای مصری پور

اونی که میخواست واتی رو جمع کنه چند روز پیش این کار رو داشت میکرد و در قیمتهای حدود 108 تا 112 تومن اینکار رو کرد

ضمنا" همانطور که در بخش واتی هم حضورتان عرض کردم

زیر مجموعه غیر بورسی واتی بسیار زیانده هستند

من خودم واتی دارم

ولی واتی رو هم با رییس امور مالیش صحبت کردم

پول ندارند حقوق پرسنل دفتر مرکزی شون رو بدن

در اینکه با باز شدن شیران واتی رشد خواهد کرد شکی نیست ولی خود رییس مالی واتی می گفت که تمام زیر مجموعه غیر بورسی شان زیانده هستند و فقط با این پولها باید حقوق پرسنل آن شرکتها را پرداخت کنند

خودتان مجموعه صنعت و معدن را بهتر میشناسید

مثل پارسال که 35 ریال سود تقسیم کردند امسال هم قطعا" اگر 50 تومان هم بابت هر سهم درآورند 5 تومن بیشتر تقسیم نخواهند نمود

البته با باز شدن شیران واتی رشد میکنه ولی من خودم ماگزیمم در 125 تا 130 خالی خواهم کرد

البته هر فردی نظری دارد و نظرش برای خودش محترمه

ولی من همیشه با ارتباط با بخشهای مالی هر سهم و آشنایی دادن با رییس امور مالی شرکنها سعی میکنم اطلاعات رانت را بدست بیاورم

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

در مورد واتی و زیان ده بودن زیر مجموعه ها بحث زیاد شده . خب هر سهمی در این بازار ارزشی داره،اگر واتی زیر مجموعه زیان ده نداشت قیمتش میشد 250 تومن! (فرضا میگم)
                    هر تحلیلگری باید ببینه nav یه شرکت،ساختار سرمایه و وزن سبد یه شرکت چجوریه . بررسی ناقص من این بود وقتی 90% سبد واتی شیرانه پس حرکتش باید هماهنگ با شیران باشه . یکم ضرب و تقسیم هم بهم گفت سود امسال بالای 45 تومنه .

با عرض معذرت یه تناقض توی فرمایشات شما رو عرض کنم : شما میفرمایید اطلاعات رانت از مجموعه صنعت و معدن و شیران بدست میارید و از اون طرف هم بر عدم صداقت این مجموعه تاکید دارید. خب دوست عزیز مسلم بدونید این مجموعه براحتی به هرکسی اطلاعات رانت نمیده. اونم به سهامدار جزء

نمیخوام بحثی راه بندازم. اگر واتی زیان ده و بدبخت باشه بیخ ریش خود من که سهامدارشم میمونه. به هیچ کسی هم پیشنهاد خریدشو ندادم و پتانسیل های مثبت و منفیشو تو تاپیکش گفتم.

بیش از اینم دوس ندارم وقتی سهم 5 میل صف خرید داره کسی بیاد اینا رو بهم گوشزد کنه.

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

در مورد واتی و زیان ده بودن زیر مجموعه ها بحث زیاد شده . خب هر سهمی در این بازار ارزشی داره،اگر واتی زیر مجموعه زیان ده نداشت قیمتش میشد 250 تومن! (فرضا میگم)
                      هر تحلیلگری باید ببینه nav یه شرکت،ساختار سرمایه و وزن سبد یه شرکت چجوریه . بررسی ناقص من این بود وقتی 90% سبد واتی شیرانه پس حرکتش باید هماهنگ با شیران باشه . یکم ضرب و تقسیم هم بهم گفت سود امسال بالای 45 تومنه .

با عرض معذرت یه تناقض توی فرمایشات شما رو عرض کنم : شما میفرمایید اطلاعات رانت از مجموعه صنعت و معدن و شیران بدست میارید و از اون طرف هم بر عدم صداقت این مجموعه تاکید دارید. خب دوست عزیز مسلم بدونید این مجموعه براحتی به هرکسی اطلاعات رانت نمیده. اونم به سهامدار جزء

نمیخوام بحثی راه بندازم. اگر واتی زیان ده و بدبخت باشه بیخ ریش خود من که سهامدارشم میمونه. به هیچ کسی هم پیشنهاد خریدشو ندادم و پتانسیل های مثبت و منفیشو تو تاپیکش گفتم.

بیش از اینم دوس ندارم وقتی سهم 5 میل صف خرید داره کسی بیاد اینا رو بهم گوشزد کنه.

با سلام و احترام

درسته من سهامدار جزء هستم ولی آشنایی دارم که یه مقام نسبتا" خوب در جایی داره که به راحتی رییس های امور مالی هر شرکتی اطلاعات را به ایشان می دهند

البته مجبورند که بدهند:d

مطمئن باشید رییس امور مالی واتی به آشنای من دروغ نگفته

بهتر بگم : نمی تونه دروغ بگه:d;)

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20667

دوستان شیران رو که من چند ماه پیش پیگیرش بودم هیچ مشکلی نداشته و نخواهد داشت خیالتون راحت باشه (-: مسلما اگه مشکلی میداشت بالاتر از اون چیزی که من پیش بینی میکردم بسازه نمیساخت. من فک میکردم 330-360 سود میسازه اون زمان که حدود 150 تومن سود اعلام کرده بود امسال ولی در نه ماهه تا این محدوده ساخت!!!!!!!!!!
                        در مورد واتی شیران بیاد تا 130-140 میتونه راحت بالا بره و نگهداریش هم حتی به کسی ضرر نمیزنه چون شیران رو داره .
                        اون زمان که شیران 1150 (اوایل مهر ماه ) بود 70 درصد سبد من شیران بود و همه رو کلافه کردم بودم با این سهم هر روز مطلب میزدم ازش =)) گل سر سبد پتروشیمی ها همین شیران بود اون موقع ;)
                        بنابراین جای نگرانی نداره و سال دیگه بالاتر از امسال سود میسازه.
                        ///

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

نوشته یکی از دوستان در سایت همسایه:

اختلاف شرکت باپالایشگاه سر مسئله برگشتیهاست. این موضوع به نرخ ربطی نداره. بهرحال شرکت داره با پالایشگاه و سازمان بورس تعامل میکنه تا موضوع حل بشه. همه دیگه الان میدونن گیر بورس به خاطر قرارداد خرید خوراک سال 1390 شرکته. طبق اطلاعات واصله احتمال زیادی وجود داره که موضوع با پالایشگاه حل بشه. بهرحال اثر همه اینا تو گزارش eps شرکت میاد و بعد بورس سهام رو باز میکنه.

نظر

• نادری
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 519

نوشته یکی از دوستان در سایت همسایه:

اختلاف شرکت باپالایشگاه سر مسئله برگشتیهاست. این موضوع به نرخ ربطی نداره. بهرحال شرکت داره با پالایشگاه و سازمان بورس تعامل میکنه تا موضوع حل بشه. همه دیگه الان میدونن گیر بورس به خاطر قرارداد خرید خوراک سال 1390 شرکته. طبق اطلاعات واصله احتمال زیادی وجود داره که موضوع با پالایشگاه حل بشه. بهرحال اثر همه اینا تو گزارش eps شرکت میاد و بعد بورس سهام رو باز میکنه.
                            بابک جان سلام تا جایکه بنده از بالاترین منبع آگاه بانک صنعت و معدن شنیدم گیر سر نحوی صادرات شرکته؟؟نمی خواهند شرکت صادر کننده خارجی را طرف قراردادرا بگویند اینها هم نمی خواهند بگویند همین.از اونها اصرار از اینها انکار

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
                              بابک جان سلام تا جایکه بنده از بالاترین منبع آگاه بانک صنعت و معدن شنیدم گیر سر نحوی صادرات شرکته؟؟نمی خواهند شرکت صادر کننده خارجی را طرف قراردادرا بگویند اینها هم نمی خواهند بگویند همین.از اونها اصرار از اینها انکار
                              جناب آقای نادری

با سلام و احترام

باور کنید من خودم حضوری خدمت آقای سلطانی ( مسئول شیران در بورس اوراق بهادار) رسیدم و ایشان هم به من گفتند مشکل سر پالایشگاه اصفهانه

در هر صورت امیدوارم هر مشکلی هست هر چه سریعتر برطرف بشه ولی نماینده بورس که اینطوری می گفت

نظر

• نادری
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 519

جناب آقای نادری

با سلام و احترام

باور کنید من خودم حضوری خدمت آقای سلطانی ( مسئول شیران در بورس اوراق بهادار) رسیدم و ایشان هم به من گفتند مشکل سر پالایشگاه اصفهانه

در هر صورت امیدوارم هر مشکلی هست هر چه سریعتر برطرف بشه ولی نماینده بورس که اینطوری می گفت
                                با سلام به بابک عزیز.ما انصافا غرضم این نیست که بگم اینچنین و آنچنان.اما ان کسی که با مسئول امورسهام بانک در تماس است آقای فکر کنم حسینی مقدم است.انشاله پیگیری های شما هم به نتیجه برسد.این سهم مثل آقا بابک سهامداری می خواهد که دلش برای سهامش بتپد

نظر

در حال کار...
                                X