صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

در اصل توسط سیروس پست شده است View Post
    خیلی جالبه شیران با p/e =4 دراه معامله می شه. یعنی حراج واقعی چون امسال با تسعیر ارز به قیمت بازار آزاد سودش تا 900 تومان جای رشد دارد.
    برادر من

چندین بار بگم

شیران به هیچ عنوان تسعیر ارز نداره

دلار اگه بشه 5000 تومان هم تاثیری به حال شیران نداره

اینو بارها خود مدیر عاملش گفته

فعلا" سهمهای بهتری هستند

یه سهامدار خوب همیشه باید سهمهایی رو بخره که در حال استارت هستند

درسته شیران بینظیره

ولی تا آمدن گزارش سه ماه وضعیت همین خواهد بود

من از اول اول سهامدار شیران بودم و تمام زیر و بمشو خوب میدونم
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• سیروس
      عضو عادی
      • Mar 2012
      • 46

سلام
      ولی امسال حسابدرا شرکت گفته شما باید تسعیر ارز و با نرخ آزاد انجام بدین. من هم خودم رفتم شرکت قسمت امور سهام گفتن ما تا حالا با نرخ دولتی تسعیرو انجام می دادیم با توجه به اینکه حسابدرا بهشون اخطار داده اینا نمی تونن دیگه با نرخ دولتی حساب کنن. ضمنا این سودی که سال 90 اعلام کردن برای 10 ماه بوده ولی برای امسال 12 ماهه است.
      آخرین ویرایش توسط سیروس؛ 2012/05/28, 10:05.

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

سلام
        ولی امسال حسابدرا شرکت گفته شما باید تسعیر ارز و با نرخ آزاد انجام بدین. من هم خودم رفتم شرکت قسمت امور سهام گفتن ما تا حالا با نرخ دولتی تسعیرو انجام می دادیم با توجه به اینکه حسابدرا بهشون اخطار داده اینا نمی تونن دیگه با نرخ دولتی حساب کنن.
        با سلام مجدد

اصلا" اینطوری نیست

تو بخشنامه نوشته هر شرکتی که بخواهد می تواند تسعیر ارز نماید

و خود مدیر عامل گفته ما نمی خواهیم

اصلا" به حسابدار مربوط نمیشه برادر من

بخشنامه رسمیه

من چندین مرتبه با مدیر عامل صحبت کردم که چرا پتروشیمی اصفهان تسعیر ارز داره ولی شیران نداره؟

و ایشان جواب دادند بخشنامه دل بخواهیه و ما دنبال دردسر فروختن ارز آزاد نیستیم

مدیر عامل حرفش درسته یا حسابدار و حسابرس؟؟؟

واقعا" می دانید فروش ارز آزاد چه دردسرهایی داره؟

خب اجباری ندارند که تسعیر ارز کنند

نظر

• سیروس
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 46

گزارش حسابرس بودجه 91 مهر و امضا شده بند 3
          شرکت الزامی به فروش ارز حاصل از صادرات خود به نرخ مرجع سیستم بانکی را نداشته و اطلاعات مالی مربوط باید بر مبنای نرخ آزاد ارز محاسبه و در صورت سود و زیان پیش بینی شده مورد گزارش منظور شود.

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

گزارش حسابرس بودجه 91 مهر و امضا شده بند 3
            شرکت الزامی به فروش ارز حاصل از صادرات خود به نرخ مرجع سیستم بانکی را نداشته و اطلاعات مالی مربوط باید بر مبنای نرخ آزاد ارز محاسبه و در صورت سود و زیان پیش بینی شده مورد گزارش منظور شود.

بله این رو هم من قبلا" تو تاپیکهای دیگر گفتم

اینو نوشتن که بدونند فروش بر اساس ارز دولتیه

آیا این بند به معنای آن است که حتما" تسعیر ارز خواهند داشت؟

ببینید

من بحثی با شما ندارم

همه می دونند

من چقدر پی گیر مسئله شیران تو بورس و امور سهامش بودم و هستم

اصلا" خود امور سهام شیران از من می پرسید آقای فلانی چه خبر ؟ سهم کی باز میشه؟

باورتون میشه؟ خود آقای سلطانی مسئول شیران در خود بورس در خیابان ملاصدرا که الان عوض شدند به من زنگ زدند و گفتند فلان روز سهمو باز میکنیم

بله من هر روز می رفتم بورس بابت بازگشاییش

حالا شما به تصور اینکه شیران تسعیر داره هی p به e برای خودتون حساب کنید

از ما گفتن بود

می تونید این تاپیکو از چندین صفحه قبل بخونید خودتون متوجه خواهید شد

شیران خوبه ولی نه برای خرید در حال حاضر

حالا چرا اصرار دارید که تسعیر ارز کنند؟

اصلا" تسعیر ارز می کنند

حالا راحت شدید
            ;)

نظر

• سیروس
              عضو عادی
              • Mar 2012
              • 46

ارادتمند آقای بابک خان

نظر

• mahyar1357
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 233

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                با سلام مجدد

اصلا" اینطوری نیست

تو بخشنامه نوشته هر شرکتی که بخواهد می تواند تسعیر ارز نماید

و خود مدیر عامل گفته ما نمی خواهیم

اصلا" به حسابدار مربوط نمیشه برادر من

بخشنامه رسمیه

من چندین مرتبه با مدیر عامل صحبت کردم که چرا پتروشیمی اصفهان تسعیر ارز داره ولی شیران نداره؟

و ایشان جواب دادند بخشنامه دل بخواهیه و ما دنبال دردسر فروختن ارز آزاد نیستیم

مدیر عامل حرفش درسته یا حسابدار و حسابرس؟؟؟

واقعا" می دانید فروش ارز آزاد چه دردسرهایی داره؟

خب اجباری ندارند که تسعیر ارز کنند
                سلام بابك جان خسته نباشيد
                فروش ارز صادراتي به نرخ آزاد چه درد سرهايي ميتونه داشته باشه كه مدير عامل يك شركت قيدشو ميزنه؟
                [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Post
                  سلام بابك جان خسته نباشيد
                  فروش ارز صادراتي به نرخ آزاد چه درد سرهايي ميتونه داشته باشه كه مدير عامل يك شركت قيدشو ميزنه؟
                  با سلام

اولا" می تونید خودتون تشریف ببرید شرکت ازشون بپرسید چون من که پرسیدم گفتند ما کسی را نداریم که بخواهیم دلارها را بهش بفروشیم

ثانیا" : اینکه چند فروختند خیلی مهمه . چون اگه آزاد بفروشند که نمیشه معلوم کنند چند فروختند . اونها می تونند بگن که مثلا" به جای 1760 تومان که مثلا" قیمت امروز در حداکثره ، قیمت حداقل امروز را فروختند و در واقع نرخ فروش قابل پی گیری نیست

ثالثا" : شما می تونید به جای مدیر عامل زنگ بزنید آقای برقکار در اصفهان و این سوالتون رو به راحتی از ایشون بپرسید
                  شمارشون هم در صفحات اولیه همین تاپیک گذاشتم

اینطوری دیگه دردسر نداره که بگن به کی فروختن!
                  چند فروختن!
                  چرا اونروز که گرونتر بوده نفروختن!

شما خودت به عنوان سهامدار این گیرها را بهشون نمی دی؟؟

خب وقتی به نرخ دولتی بفروشن دیگه این دردسرها رو هم ندارند

برادر من زوری که نیست

شما بخشنامه اش رو بخون

دلبخواهه

پتروشیمی اصفهان آدمشو داره آزاد میفروشه ، اینها میگن ما نداریم

موفق و سلامت باشید

نظر

• asal
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 128

اقای بابک من هر چی تو گزارشهای شرکت گشتم نتونستم بفهمم که شرکت محصولات صادراتیشو به چه کشورهایی میفروشه
                    ممنون میشم اگه میدونید جواب بدین.

نظر

• نادری
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 519

در اصل توسط asal پست شده است View Post
                      اقای بابک من هر چی تو گزارشهای شرکت گشتم نتونستم بفهمم که شرکت محصولات صادراتیشو به چه کشورهایی میفروشه
                      دوست عزیز این اسرار مگوی را به بورس هم نگفتند که مبادا لو برود و نتوانند صادرات را انجام بدهند به همین دلیل بورس نمادش را باز نمی کرد

نظر

• hossein sh
                        ستاره دار(1)
                        • Mar 2012
                        • 688

واقعاً چه بازاری شده که شیران با پی بر ای زیر 4 فروشنده روی کف قیمت روز سهم را گذاشته!!!
                        عجب بازاریه!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• yousef
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 808

سلام دوستان.به هرحال شیران گزارشش روبرمبنای نرخ رسمی داده.مگه سال90همین کاررونکرد؟مگه باهمین نرخ رسمی

چندین بارتعدیل مثبت ندادواز158تومن اولین گزارش رسیدبه 575تومن؟(مثلاشپدیس3ماه آخر90روبایورو2800تومن درنظرگرفت

ولی شیران نه!).تمام حرف های بابک خان منطقی ودرسته ولی اینکه تواین قیمتهانمی ارزه دلیل خاصی براش پیدانمیکنم

یعنی منفی احتمالی فردانمی ارزه؟

نظر

• yousef
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 808

پیش بینی سودورروندکاملا صعودی سوددهی وتعدیل های مثبت پی درپی شیران:

شرکت پيش*بيني درآمد هر سهم شرکت اصلي براي سال مالي منتهي به 29/12/88 را در تاريخ¬هاي 24/12/87، 07/05/88 و 12/08/88 مبلغ 718 ريال و در تاريخ 30/10/88 مبلغ 790 ريال اعلام نموده بود که مطابق صورتهاي مالي ساليانه حسابرسي نشده (به بازار منعکس نگرديد) مبلغ 376ر1 ريال و مطابق صورتهاي مالي ساليانه حسابرسي شده مبلغ 381ر1 ريال محقق شده است.

شرکت پيش¬بيني سود هر سهم شرکت اصلي براي سال مالي منتهي به 29/12/89 را در تاريخ 27/11/88 مبلغ 836 ريال، در تاريخهاي 22/01/89 و 29/04/89 مبلغ 059ر1 ريال، در تاريخهاي 29/07/89 و16/09/89 (حسابرسي شده) مبلغ 314ر1 ريال، در تاريخهاي 25/10/89، 27/11/89 مبلغ 887ر1 ريال و در تاريخهاي 21/12/89 (حسابرسي شده) و 17/01/90 مبلغ 378ر2 ريال اعلام نموده بود که مطابق صورتهاي مالي حسابرسي شده ساليانه مبلغ 855ر2 ريال محقق شده است

شرکت پيش بيني سود هر سهم شرکت اصلي براي سال مالي 1390 را در تاريخ هاي 27/11/89 ، 17/01/90 (حسابرسي شده) و 22/04/90 مبلغ 580ر1 ريال و در تاريخ 25/07/90 و 11/08/90 (حسابرسي شده) مبلغ 510ر2 ريال، در تاريخ هاي 17/10/90 و 08/11/90 (حسابرسي شده) مبلغ 787ر3 ريال(به بازار منعکس نگرديد)، در تاريخ 30/11/90 مبلغ 203ر4 ريال (به بازار منعکس نگرديد)، در تاريخ 09/12/90 مبلغ 967ر3 ريال و در تاريخ 27/12/90 (حسابرسي شده) مبلغ 286ر4 ريال اعلام نموده بود که مطابق با صورت هاي مالي حسابرسي شده مبلغ 751ر5 ريال محقق گرديد.

اولین پیشبینی91حدود362تومان بوده فعلاشده 530آخرسال چندمیشه؟

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

در اصل توسط asal پست شده است View Post

با سلام و احترام

تا اونجایی که من خبر دارم بیشتر صادراتش به افغانستان و روسیه هستش که با این تحریم ها هم اصلا" اونطوریکه خودشون میگن مشکلی ندارند

در هر صورت کسی نمیگه که تحریم تاثیر گذار نیست ولی چون درصد بیشتر صادرات به این دو کشوره به خاطر همین مشکل خیلی کمتری نسبت به بقیه صادر کننده ها دارد

شیران بسیار بسیار در قیمتهای فعلی ارزشمند است ولی وقتی یه سهامدار می تونه به راحتی سهمهایی رو بخره که در روند صعودی هستند چرا باید بیاد سهمی رو بخره که تا گزارش سه ماهه استارتی نخواهد زد

ضمنا" این رو بدونید که این باند صنعت و معدن حمایت از هیچ سهمی نمی کنند که بخواهند شیران را بالا ببرند حتی به نظر من یه سری از حقوقی ها از خداشونه که سهم بیشتر بریزه تا سهامها رو از دست ما حقیقی ها جمع کنند

شیران را در سبد خود همیشه داشته باشید ولی فعلا" به نظر من زوده و به قول جناب پر ریسک یه سهامدار خوب باید در روند سهمهای صعودی قرار بگیره نه سهمی که امکان داره بسیار بسیار هم در قیمتهای فعلی ارزشمند باشه ولی روند صعودی نداشته باشه

موفق و سلامت و پیروز باشید
                              آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/05/28, 20:59.

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                                سلام دوستان.به هرحال شیران گزارشش روبرمبنای نرخ رسمی داده.مگه سال90همین کاررونکرد؟مگه باهمین نرخ رسمی

چندین بارتعدیل مثبت ندادواز158تومن اولین گزارش رسیدبه 575تومن؟(مثلاشپدیس3ماه آخر90روبایورو2800تومن درنظرگرفت

ولی شیران نه!).تمام حرف های بابک خان منطقی ودرسته ولی اینکه تواین قیمتهانمی ارزه دلیل خاصی براش پیدانمیکنم

یعنی منفی احتمالی فردانمی ارزه؟
                                با سلام و احترام

یوسف عزیز

باور بفرمایید شیران در منفی امروز هم ارزشمند بود

میدونید؟ من بیشترین سود رو تو تمام دوران بورسیم از این سهم بردم

و واقعا" شیفته این سهم هستم و دست مدیر عامل فهمیده اش رو هم می بوسم

ولی آیا بهتر نیست سهامهایی خریداری شود که یقین داریم در روند صعودی قرار دارند؟

شیران رو هم می خریم ولی به موقعش

اصلا" شما فردا رو 4 منفی هم خریدی . آیا بلوکه کردن پولتان کار صحیحی است؟

به نظر من اگر افرادی می خواهند پول خود را برای بلند مدت سرمایه گذاری کنند بله حتما" فردا اگر منفی بود پله ای بخرند چون احتمال دارد چهارشنبه هم منفی باشد

ولی باز هم می گویم خود من به شخصه نزدیک به آمدن گزارش 3 ماهه شیران رو می خرم و پس از نتیجه مذاکرات

موفق و سلامت و پیروز باشی یوسف عزیز و دوست داشتنی

نظر

در حال کار...
                                X