صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نیکا
    ستاره‌دار (۲)
    • Nov 2011
    • 2131

بااین شرایط ایا فردا بامحدودیت بازمیشود یا بدون محدودیت
    ؟

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
      بااین شرایط ایا فردا بامحدودیت بازمیشود یا بدون محدودیت
      ؟
      با محدودیت.
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
        با محدودیت.
        احتمالا بدون عرضه تا گره .............شاید هم عرضه کنن به گره نره ولی احتمال گره رفتنش زیاده..
        ///

نظر

• نادری
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 519

انصافا برگ آس بانک صنعت و معدن همین شیران است.و بعد از ان واتی و ولصنم است البته تا نظر دوستان ی باشه؟؟؟؟؟؟

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            احتمالا بدون عرضه تا گره .............شاید هم عرضه کنن به گره نره ولی احتمال گره رفتنش زیاده..
            بنظرم عرضه داشته باشه میثم. خیلیا منتظر سود 1000 تومنی شیران بودن. البته این گزارش خیلی نکته داره. اگه علاقه داشته باشی باهم بریزیمش بیرون.
            من خیالم از بنیاد این سهم راحته و نکاتی داخل این گزارش دیدم که تا چند مرحله دیگه تعدیلو قطعی کرده.
            اما سیاست مدیران شیران همیشه این بوده که از حرکت جهشی سهم جلوگیری کردن و با تعدیل پله ای سهم رو میان مدتی میکنن.

اولین چراغ : مقایسه میزان تولید ،فروش و موجودی انبار;)

نظرت چیه در موردش؟
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

بنظرم عرضه داشته باشه میثم. خیلیا منتظر سود 1000 تومنی شیران بودن. البته این گزارش خیلی نکته داره. اگه علاقه داشته باشی باهم بریزیمش بیرون.
              من خیالم از بنیاد این سهم راحته و نکاتی داخل این گزارش دیدم که تا چند مرحله دیگه تعدیلو قطعی کرده.
              اما سیاست مدیران شیران همیشه این بوده که از حرکت جهشی سهم جلوگیری کردن و با تعدیل پله ای سهم رو میان مدتی میکنن.

اولین چراغ : مقایسه میزان تولید ،فروش و موجودی انبار;)

نظرت چیه در موردش؟
              من پارسال از اول مهر تا 20 مهر هر روز میخریدمش به امید اینکه گزارش 6 ماهش بترکونه ....... بعد 6 ماهش من با 8 درصد سود فقط فروختمش به امید اینکه استراحت داره ولی بعدش داغش رو به دلم گزاشتن نامردا ........:d............ اینا روششون تو اعلام سود فرق داره ...........گزارش 6 ماهشو پارسال یه تعدیل دادن ..........بعدش سهم یه هفته هم باز نبود سریع بستنش..........بعد بسته شد تا 9 ماهه فک کنم که اون موقع ترکوند دیگه .................شیران استاد پنهان کردن سوده ولی دیگه نه برای ما ...............این سودش هم خیلی جا برای تعدیل داره ..............حالا باید بررسی بشه ............
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

سه ماهشو دارم نگاه میکنم ...............پارسال تعمیرات داشته این شرکت ..................امسال سه ماهش که خیلی توپ بوده هم از نظر تولید هم از نظر مبلغ فروش .................من موندم اینا چرا سود پنهان میکنن............یعنی یه کاری میکنن کسی که میخره تا مجمع نگه نداره نتونه سود کنه ....................اصلا نگاه به گزارش 3 ماهش داره داد میزنه بالای 900 تومنه سودش .......... این چه سهمیه دیگه .......................

یه چیزی خیلی عجیبه برام و این جهش سود ناخالصشه .............من هنوز تو کف سود ناخالص امسالشم که چرا بیشتر از 130-140 درصد رشد داشته !!!!!!!!!!!!!!!

368 درصد سود ناخالصش رشد داشته ..............خیلی رقم بالاییه ..............
                ///

نظر

• حامد
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1490

دوستان شيران درگزارش 91 تسعير ارزشو رد كرده
                  زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                  اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

سه ماهشو دارم نگاه میکنم ...............پارسال تعمیرات داشته این شرکت ..................امسال سه ماهش که خیلی توپ بوده هم از نظر تولید هم از نظر مبلغ فروش .................من موندم اینا چرا سود پنهان میکنن............یعنی یه کاری میکنن کسی که میخره تا مجمع نگه نداره نتونه سود کنه ....................اصلا نگاه به گزارش 3 ماهش داره داد میزنه بالای 900 تومنه سودش .......... این چه سهمیه دیگه .......................

یه چیزی خیلی عجیبه برام و این جهش سود ناخالصشه .............من هنوز تو کف سود ناخالص امسالشم که چرا بیشتر از 130-140 درصد رشد داشته !!!!!!!!!!!!!!!

------------------------------------------

الان که نگاه میکنم میبینم 3 ماه ی پارسال برش نفتی اصلا تولید نکرده و توی 3 ماه ی امسال به اندازه 12 ماه ی پارسال برش های نفتی تولید کرده ............برای همین سود ناخالصش در 3 ماهه اینقدر حهش زده.................

همین طور نرمال پارافینش ......................

امسال تنها فرقی که نسبت به پارسال کرده اینه که حدود 10 درصد نرمال پارافینش افزایش پیدا کرده و 100 درصد هم برش های نفتیش بقیه هم زیر 10 درصد رشد داشتن در تولید.................... همچنین افزایش نرخ ارز رو هم باید براش در نظر بگیریم ...........
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/13, 22:13.
                    ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

ببین میثم میزان تولید سه ماهه 224% رشد داشته خب اینو میذاریم به حساب تعمیرات
                      ولی میزان فروش چرا تنها 75% رشد؟

یه نکته مهمتر اینکه الکیل بنزن خطی رو 2500 فروخته. در حالیکه پیش بینیش 2200 بود( این همون افزایش نرخی بود که دنبالش بودم )

ضمنا موجودی آماده برای فروش 131% رشد داشته. خب این واسه چی؟ کاملا مشخصه که فروش واقعی اعلام نشده.

یه نگاه به تعدیلات سنواتی بنداز : 78% رشد.
                      دلیلش چی میتونه باشه؟
                      صرفا تسعیر ارز سال 90.

یه نکته دیگه که امیدوارم کرد : اینکه شرکت بالاخره در مورد درآمد سرمایه گذاریا داره شفاف میشه. قبلا عرض کرده بودم بدون دلیل داره درآمد سرمایه گذاری رو صفر اعلام میکنه!الان 36477 میلیون ریال اعلام کرده که با مبلغ واقعی هنوز تفاوت داره.

کلا نکته زیاد داره. چند نفر کت بسته میخواد که بشینن بریزن بیرون همشو./
                      من برم شام بخورم

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
                        دوستان شيران درگزارش 91 تسعير ارزشو رد كرده
                        حامد جان این روش حسابداریشه ولی نگفته نرخ ارز رو رسمی در نظر گرفته!

خودش پای گزارش گفته نرخ ارز توافقی 1700

3-1. شرکت اعلام نموده است براي تسعير فروش هاي صادراتي از نرخ ارز توافقي ( هر دلار 000ر17 ريال) استفاده مي نمايد.

تناقضی این بین وجود نداره.

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

ببین میثم میزان تولید سه ماهه 224% رشد داشته خب اینو میذاریم به حساب تعمیرات
                          ولی میزان فروش چرا تنها 75% رشد؟

یه نکته مهمتر اینکه الکیل بنزن خطی رو 2500 فروخته. در حالیکه پیش بینیش 2200 بود( این همون افزایش نرخی بود که دنبالش بودم )

ضمنا موجودی آماده برای فروش 131% رشد داشته. خب این واسه چی؟ کاملا مشخصه که فروش واقعی اعلام نشده.

یه نگاه به تعدیلات سنواتی بنداز : 78% رشد.
                          دلیلش چی میتونه باشه؟
                          صرفا تسعیر ارز سال 90.

یه نکته دیگه که امیدوارم کرد : اینکه شرکت بالاخره در مورد درآمد سرمایه گذاریا داره شفاف میشه. قبلا عرض کرده بودم بدون دلیل داره درآمد سرمایه گذاری رو صفر اعلام میکنه!الان 36477 میلیون ریال اعلام کرده که با مبلغ واقعی هنوز تفاوت داره.

کلا نکته زیاد داره. چند نفر کت بسته میخواد که بشینن بریزن بیرون همشو./

یه نکته دیگه توی گزارش 3 ماهش اینه که فروش خارحی 56 و داخلیش 44 درصد بوده ............درصورتی که این میزان در پایان 12 ماهش باید برسه به 66 به 34 ........... که خودش تفاوتی زیادی میتونه داشته باشه ...........

کلا ما لان چون تو گزارش ماهه هستیم و تا 12 ماهش 9 ماه دیگه رو باید پیش بینی کنیم کار یه کم سخته .................
                          من برم شام بخورم
                          در مورد خط اولت این که اینجوری جمع بزنیم اشتباست . یعنی اگه میانگین میگرفت باز بهتر بود .........برش خطی 100 درصد رشد گرفته که اشتباست. چون 3 ماه پارسال اصلا تولید نداشه اگه 1 تن هم تولید میکرد باید 100 درصد در نظر میگرفت .
                          پس رو این قسمت نمیشه به نتیجه رسید ..............و همچنین روی میزان فروش ...........

اولین پیش بیینش اعلام کرده که 106500 تن الکیل خطی قراره بفروشه ولی تو سه ماهش میاد پیش بینی میکنه 87 هزار تن بفروشه .............
                          یا در مورد نرمال پارافین توی اولین پیش بینیش میاد میگه 74 هزار تن ولی توی 3 ماه میاد میگه 45 هزار تن ..........................
                          در صورتی که در هر دو موارد بالایی که که گفتم افزایش تولید هم داشته .................اینجا شرکت سود مخفی میکنه و یهو میبنی در گزارش 9 ماهش مقدار فروش این دو محصول بالا میره ........و شرکت باز تعدیل میده .......

البته یه کار میشه کرد غیر از برش های نفتیش مقدار تولید برای امسالشو با یه درصدی خودمون حساب کنیم با توجه به 3 ماهش بعد با توجه به قیمت های فروش 3 ماهش مبلغ فروشش رو پیش بینی کرد .....

در مورد سرمایه گذاری های شرکت فعلا چیزی توی گزارش دیده نمیشه بهتره تا 6 ماهش صبر کنیم .............
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/13, 22:43.
                          ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

در مورد سرمایه گذاریها اول اینکه 11% ولصنمو خرید و مجمع هم رفته .

دوم اینکه این موجودی نقد که عددش 543436 میلیون رياله و این سرمایه گذاریهای بلند مدت که عددش 1,178,646 ثبت شده اگر حداقل 17% سود هم حساب کنیم باید بازدهی بیشتری در صورت سود و زیان نشون بده

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

من اگه الان بخوام پیش بینی کنم میگم سودش یه چیزی بین 850تا 900 تومن و همون محدوده ی 900 تومنه برای 91 ................. البته اگه بالاتر نباشه کمتر هم نمیتونه باشه.... تا مجمع هم احتمالا با پی به ای 4 قیمت سهم به 3500 برسه ...... حالا اگه قیمت سهم رو هم با سود انباشتش بخوایم جمع کنیم به عدد 4000 تومن میرسیم ..........:d الان این سهم 2500 تومنه باید حساب کنیم که 500 تومن هم حدودا سود انباشته داره .......

من همون پارسال اعلام کردم بزرگترین اشتباه بورسی من فروش شیران های 1150 تومنیم بود :(( الان که حساب میکنم فعلا یه 50 درصدی عقب افتادم.............حالا شیران بشه 3000تومن من 100 درصد از دستم رفته ..........بشه 4000 تومن 200 درصد ................. تو یه سال ونیم از کفم میره ...............مگه این که تا وقتی شیران میشه 3500 یا 4000 تومن .............من یه 100 درصدی سود کنم تا حسرتشو نخورم ............:))

دوستانی که این سهمو دارن اشتباه منو تکرار نکنن ..........شیران هر روز بهتر از دیروز میشه.............
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/13, 23:09.
                              ///

نظر

• حامد
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1490

بلاخره مصطفي رفتم بخابم چشمام درد گرفت فقط خبرباشما شب بخير
                                زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                                اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

در حال کار...
                                X