در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
صنایع شیمیایی ایران ( شیران )
Collapse
X
-
-
-
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخوب حالا گقتن چقدر تقسیم میکنن؟؟ :D
اما بانک صنعت و معدن دنبال تقسیم سود بالاست.
حساب کتاب من میگه توی مجمع 1700 تومن سود امسال و 550 تومن انباشته داره. یعنی 2350 سود قابل تخصیص.
200 تومنشو میذاریم واسه افزایش سرمایه. پس 2150 سود قابل تخصیص داریم.
فک نمیکنم تقسیم 1000 تومنی انتظار زیادی باشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
با اتفاقاتی که توی سهم افتاد و دو روز بیش از 2 میلیون معامله شد.....
بنده احتمال میدم بالای 1500 تومن تقسیم بشه......
دلیلش رو بعداز مجمع میگم.....
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postشیران یه شرکتیه که اخبارشو فقط خود مهندس مهری و شمس دارن.
اما بانک صنعت و معدن دنبال تقسیم سود بالاست.
حساب کتاب من میگه توی مجمع 1700 تومن سود امسال و 550 تومن انباشته داره. یعنی 2350 سود قابل تخصیص.
200 تومنشو میذاریم واسه افزایش سرمایه. پس 2150 سود قابل تخصیص داریم.
فک نمیکنم تقسیم 1000 تومنی انتظار زیادی باشه
خوب من هم همینو میگم تقسیم سود حداقل میتونه بین 1000 تا 1400 تومن باشه ...و من به امید حداقل 1200-1300 تقسیم سود خریدمش .................
سهم دقیقا 2400 تومن سود قابل تخصیص داره (-: (البته دقیقش اینه 24019 ریال ) من نمیگم برای افزایش سرمایه 200 نگه دارن نمیگم 400 نگه دارن ......1000 هم اگه نگه دارن .......باز 1400 میتونه تقسیم بشه .......اندوخته ی قانونی رو هم جز همون 1000 تومنی که به فرض بخوان نگه دارن حساب میکنیم ...........;) از اون طرف قبلا گفتیم که اگه دلار رو 3500 تسعیر کنه سود سهم میشه 2000 تومن !!!! :D اگه خوراکش بالا نمیرفت سود سال بعدش 3000 تومن بود !!!
ولی خوب من گفتم فعلا بین شپدیس و شیران شیران ارزنده تره ...........:D البته تایک سال اینده ........و گرنه بعدش باید بررسی بشه ....چون شپدیس طرح توسعه داره ......
آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/02/23, 19:52.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخوب من هم همینو میگم تقسیم سود حداقل میتونه بین 1000 تا 1400 تومن باشه ...و من به امید حداقل 1200-1300 تقسیم سود خریدمش .................
سهم دقیقا 2400 تومن سود قابل تخصیص داره (-: (البته دقیقش اینه 24019 ریال ) من نمیگم برای افزایش سرمایه 200 نگه دارن نمیگم 400 نگه دارن ......1000 هم اگه نگه دارن .......باز 1400 میتونه تقسیم بشه .......اندوخته ی قانونی رو هم جز همون 1000 تومنی که به فرض بخوان نگه دارن حساب میکنیم ...........;) از اون طرف قبلا گفتیم که اگه دلار رو 3500 تسعیر کنه سود سهم میشه 2000 تومن !!!! :D اگه خوراکش بالا نمیرفت سود سال بعدش 3000 تومن بود !!!
ولی خوب من گفتم فعلا بین شپدیس و شیران شیران ارزنده تره ...........:D البته تایک سال اینده ........و گرنه بعدش باید بررسی بشه ....چون شپدیس طرح توسعه داره ......
طرح توسعه داره از نوع عالیش
استارت بخوره و بعدش راه اندازی بشه این ارقام سود براش میشه بچه بازی
نظر
-
میثم جان اندوخته تا وقتی که به 10% سرمایه اسمی برسه دیگه الزامی نیست.
حتی اگر کمتر از این هم میبود، طبق قانون تجارت شرکت ملزم به اندوختن 1/20 سود ویژه به حساب اندوخته قانونیه که اصلا عددی نمیشه.
پس از این محل هم نمیتونه سود نقدی رو کم کنه. ضمنا شیران 1,031,219 میلیون ریال پول نقد توی حساباشه. نیازی به انباشت سود نداره
هرجور نگاش کنیم سیبیل سهامداراش حسابی چربه;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمیثم جان اندوخته تا وقتی که به 10% سرمایه اسمی برسه دیگه الزامی نیست.
حتی اگر کمتر از این هم میبود، طبق قانون تجارت شرکت ملزم به اندوختن 1/20 سود ویژه به حساب اندوخته قانونیه که اصلا عددی نمیشه.
پس از این محل هم نمیتونه سود نقدی رو کم کنه. ضمنا شیران 1,031,219 میلیون ریال پول نقد توی حساباشه. نیازی به انباشت سود نداره
هرجور نگاش کنیم سیبیل سهامداراش حسابی چربه;)كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postبالاخره افزایش سرمایه 200 درصدی داره یا نه؟ eps چقدر شد تو کامنتهای بالا ما که سر در نیاوردیم چقدر سود امسال میسازه؟ سال بعد چطور؟
باید 1700 بسازه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر