حالا با تعدیل بصورت واقعی تا آخر سال چقدر میسازه؟
صنایع شیمیایی ایران ( شیران )
Collapse
X
-
در اصل توسط عارف پست شده است View Postطبق جدول زمان بندی پرداخت سود، پرداخت سود از اول خردادماه شروع میشه.
مطمئنید پولی که به حسابتون واریز شده از طرف این شرکت بوده؟در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post600 اگه باشه یعنی ترکونده .................
یعنی اگه 800 بسازه دیگه من سکته میکنم .....بعید میدونم بالای 800 بسازه !!! حالا ببینیم چه گزارشی میده .......اگه 600 هم اعلام کنه واتی دیگه کمتر از 400 نباید باز بشه ....و زیرش اگه باز شد فرصت خریده ....
نظر
-
در اصل توسط n@vid پست شده است View Postشما اطلاعات رو به دفتر تهران فكس كرديد يا اصفهان؟
جالبه كه شما دريافت كرديد
چون به من گفتند پرداخت سود از دهم شروع خواهد شد
واقعا" به این می گن شرکت
دیروز مشخصات 3 بعد از ظهر اصفهان فاکس کردم
امروز صبح تماس گرفتم فاکس رسیده نرسیده خوانا بوده نبوده
آقای موسوی گفتند دو سه ساعت دیگه می ریزیم به حسابتون
ساعت 2 چک کردم دیدم تو حسابه
از کار این شرکت لذت بردم
نظر
-
در اصل توسط عارف پست شده است View Postطبق جدول زمان بندی پرداخت سود، پرداخت سود از اول خردادماه شروع میشه.
مطمئنید پولی که به حسابتون واریز شده از طرف این شرکت بوده؟آخرین ویرایش توسط ron؛ 2013/04/22, 15:48.[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
-
در اصل توسط عارف پست شده است View Postبله دوست عزیز. طبق اطلاعیه جدید، از اول اردیبهشت پرداخت میشه. در اطلاعیه قبلی زده بود از اول خرداد.
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post600 اگه باشه یعنی ترکونده .................
یعنی اگه 800 بسازه دیگه من سکته میکنم .....بعید میدونم بالای 800 بسازه !!! حالا ببینیم چه گزارشی میده .......اگه 600 هم اعلام کنه واتی دیگه کمتر از 400 نباید باز بشه ....و زیرش اگه باز شد فرصت خریده ....
چند محصول جدید ساختن.
به تولید پلاتین از ضایعات هم رسیدن!
پارسال مشکل کشتی برای صادرات داشتن ولی امسال این مشکل کامل رفع شده.
محموله های صادراتی تا هند هم رفته.
و ده ها خبر دیگه. تازه برش نفتیها هم امسال خیلی بیشتر از سالهای قبل فروش میره. حتی براش پروانه محصول هم صادر شده.
حالا یه نکته. مدیر شرکت توی مجمع گفت که موجودی ارزی بانکهای خارجی رو به نرخ مرجع قابل دسترس منعکس کردیم. یعنی 1226. و با توجه به اینکه نرخ مرجع 92 مشخص نیست. این ابهام توی صورتامون وجود داره.
دیروز دلار 2450 توی کمیسیون تلفیق تصویب شد. همین;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمیثم جون راضی به سکته کردنت نیستیم ولی وضعیت شرکت نسبت به 91 زمین تا آسمون فرق کرده.
چند محصول جدید ساختن.
به تولید پلاتین از ضایعات هم رسیدن!
پارسال مشکل کشتی برای صادرات داشتن ولی امسال این مشکل کامل رفع شده.
محموله های صادراتی تا هند هم رفته.
و ده ها خبر دیگه. تازه برش نفتیها هم امسال خیلی بیشتر از سالهای قبل فروش میره. حتی براش پروانه محصول هم صادر شده.
حالا یه نکته. مدیر شرکت توی مجمع گفت که موجودی ارزی بانکهای خارجی رو به نرخ مرجع قابل دسترس منعکس کردیم. یعنی 1226. و با توجه به اینکه نرخ مرجع 92 مشخص نیست. این ابهام توی صورتامون وجود داره.
دیروز دلار 2450 توی کمیسیون تلفیق تصویب شد. همین;)
با سلام خدمت مصطفی عزیز ببخشید بنده فرمایشات شما را تکمیل می کنم
افزایش ظرفیت محصولات از 3 به 8 عنوان محصول
تولید حداقل 300 کیلو پلاتین در سال
با توجه به خدمات بندری موضوع حل شده ولی باز هم بنده نگرانم
صادرات : فعلآ افغانستان ، ترکیه ، عراق و هند
برشهای نفتی را شرکت بسیار کم در نظر گرفته ( بودجه 92 شرکت )
شرکت حدود 40 میلیون سپرده ارزی داره با بهره 7% به اضافه ( 9565417 دلار ، 18132059 یورو ، 605174042 ین به نرخ ارز مرجع دیده )
موفق و پیروز باشید
نظر
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postسلام قرارشد اخرین سود پرداختی بحساب های سهامداران امروز پرداخت شود که شد برای بقیه مقررشد که از طریق بانک ودرمراجع حضوری دریافت شود منتظر ابلاغ شرکت برای مراجعه بانک باشید
نظر
نظر