صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Aiming
    ستاره دار(18)
    • Jul 2012
    • 2641

در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Post

خدایا مرا بکش!!!
    اخه مارو با کیا کردی سهامدار شیران؟؟؟؟
    سهم خوبی گرفتی عزیز ..نگران نباش...

یه نکته ای رو به اساتید خودم تو این سهم یاداوری کنم و اونم اینه که بدترین سم برای یه تریدر قیاس هر روزه سهمش با بقیه بازاره این موضوع تنها تمرکزتان را از بین میبره و هیچ نکته مثبتی در روند سرمایه گذاری شما نداره...

بارها بوده که سهام بنده حقیر درجا زده تو یه برهه زمانی در حالیکه بازار رو به بالا بوده ولی در بازه زمانیی که زمان خرید سهامم تعریف کردم به اون سود مدنظر رسیدم پس هرروز سهام تحلیلیتون رو با بازار مقایسه نکنید چه بسا که خیلی از سهامداران دیگه هستند که الان سهمشون کلا بستست و سرمایشون بلوکه شده...

پیروز و موفق باشید.
    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• محمدرضا 87
      عضو فعال
      • May 2012
      • 1522

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
      امروز پله اولو برداشتم و وارد سهم شدم.
      بالاخره این بازی فروش بلوک و رنجای منفی حقوقی رو به اتمام هست.
      کف سهم 3200 تومن.
      بنیادی سهم عالی.
      نمودار ها سیگنال خرید دادن.
      ایشالا رشدشو شروع کنه و خودشو از این شرایط جدا کنه.
      خیلی وقته داره درجا میزنه.

خوب شیرانم امروز پله دومو سوار شدیم فکرشم نمی کردم 3100 هم بشه گرفت. که گرفتم همون حدود.
      جالبیه این سهم علاوه بر حقوقی افتضاحش سهام دارای حقیقیش هستن که واقعا نمیدونن سهمو برا چی گرفتن تا مثبت میشه میان می خرن منفیم میشه می فروشن.
      با این سهم حداقل باید 2 ماه بود. دیر سود میده ولی خوب سود میده و ارزش صبر کردنو خواهد داشت.

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

شیران کوتاه مدت امیدی به رشدش نیست اما هدف 6 ماهه بالای 4000 می باشد ، در این سهم باید سهامداری کرد .

نظر

• مجتبی
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 514

سلام
          روی سهم بنیادی به جای فکردن به نمودار، منفی و مثبت شدن، حجم معاملان و... فقط به نگهداری و صورت های مالی فکر کنین. سهم بنیاد دار حوصله می خواد. همیشه بازار دیر یا زود سهم بنیادی رو تکون میده. سبد من کبافق، شیران، لابسا، فخوز و ثمسکن هستش. چهارتا تولیدی اول واقعا بنیاد خوبی دارن تحت هیچ شرایطی رد نمی کنم تا به اهداف برسن. سهم های خوب دیگه ای هم هستن که من ندارم مثل شنفت یا کخاک یا فولای یا فولاد یا لسرما و...
          در مجموع با سهم خوب سهامداری کنین. الان من هرکدوم از سهام ها رو بفروشم با چی جایگزین کنم وقتی اینا بنیادی دارن.
          نترسین و سهام دار بمونین
          تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
          https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• erfanslash
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 762

به نقل از ma30h
            - احتمال تخفيف خوراک مايع ( هر 5% ) 580 ريال سود
            -فروش دلار هاي صادراتي به نرخ بازار آزاد
            - تفاوت نرخ فروش lLAB نسبت به بودجه (پتروشيمي بيستون هر تن اين محصول را با نرخ 1790دلار -مي فروشد يعني هر کيلو با نرخ مبادلاتي 44339 ريال)
            - احتمال برگشت عوارض نفت سفيد موضوع ماده 98
            - پوشش 4000 ريالي سود هر سه در 6 ماهه اول (حسابرسي نشده)
            - ارز آوري 179 ميليون دلار (82 ميليون در سه ماهه اول و 97 ميليون در سه ماهه دوم)
            - خدمات بندري و شپنا و ....

بازار واقعا چيکار ميکنه؟؟؟

نظر

• مجتبی
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 514

سلام
              به نظر من دوستان تحلیل گر تکنیکال توی نمودار شیران بهتره دنبال روانشناسی قیمت سهم باشن و بیشتر به بنیادی توجه کنن.
              دیر یا زود این سهم تعدیل سنگین خواهد داشت و نماد رو خواهند بست و با یک جهش در نمودار سهم باز میشه.

نظر

• ائلچی
                ستاره دار (2)
                • Jul 2013
                • 1945

در اصل توسط مجتبی پست شده است View Post
                سلام
                به نظر من دوستان تحلیل گر تکنیکال توی نمودار شیران بهتره دنبال روانشناسی قیمت سهم باشن و بیشتر به بنیادی توجه کنن.
                دیر یا زود این سهم تعدیل سنگین خواهد داشت و نماد رو خواهند بست و با یک جهش در نمودار سهم باز میشه.
                سلام
                دوست من شما چند ماه قبل تو چت روم پرشین تحلیل سر نمی زدید؟ چوپان سخنگو رو میشناسید؟/:.Heart.:/
                أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• مجتبی
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 514

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                  سلام
                  دوست من شما چند ماه قبل تو چت روم پرشین تحلیل سر نمی زدید؟ چوپان سخنگو رو میشناسید؟/:.Heart.:/
                  دوست عزیز اینجا فضای مجازیه مطمئنی که من بودم؟ دوما به جای تهمت زدن به من صبر کن آینده بیاد بعد بشین قضاوت کن یا برو صورت مالی تحلیل کن بیا ادعاهای منو کذب بخون. روش احمدی نژادی برای تخریب دیگران همون دورانه خودش جواب می داد.
                  در ضمن غیر از این فروم من تو هیچ فروم دیگه ای عضو نیستم. حوصله چرت و پرت نوشتن هم ندارم اگه سهمی رو تحلیل کرده باشم روش نظرمو می گم و اگه نه حرفی نمی زنم.
                  اگه مستندی در مورد کذب ادعای من داری رو کن منم رو می کنم. نشین به دیگران تهمت بزن.

نظر

• ائلچی
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2013
                    • 1945

دوست عزیز اینجا فضای مجازیه مطمئنی که من بودم؟ دوما به جای تهمت زدن به من صبر کن آینده بیاد بعد بشین قضاوت کن یا برو صورت مالی تحلیل کن بیا ادعاهای منو کذب بخون. روش احمدی نژادی برای تخریب دیگران همون دورانه خودش جواب می داد.
                    در ضمن غیر از این فروم من تو هیچ فروم دیگه ای عضو نیستم. حوصله چرت و پرت نوشتن هم ندارم اگه سهمی رو تحلیل کرده باشم روش نظرمو می گم و اگه نه حرفی نمی زنم.
                    اگه مستندی در مورد کذب ادعای من داری رو کن منم رو می کنم. نشین به دیگران تهمت بزن.
                    گرامی اشتباه متوجه شدی اصلا منظورم جوری که شما برداشت کردی نبود! من با اون مجتبی که گفتم رابطم خوب بود و به تحلیل هاش هم اعتماد داشتم ! تحلیل های این چند روزتون رو دنبال می کردم و باهاشون موافقم چون مثل ایشون تحلیل می کردین حدس زدم شاید .... البته با این طرز جواب دادن (تند) هم دیگه تقریبا دارم مطمئن میشم /:.smilingsmiley.:/

نظر

• trade secret
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 75

سلام دوستان
                      زمان ارایه گزارش 9 ماه شیران کی هست؟
                      نظر

• alizali
                        کاربر فعال
                        • Jan 2013
                        • 457

گل بود به سبزه آراسته شده

نظر

• alizali
                          کاربر فعال
                          • Jan 2013
                          • 457

در اصل توسط alizali پست شده است View Post
                          http://www.mehrnews.com/detail/News/2118679
                          خوب حالا داستان این خبر
                          اولا چند ماه پیش همین بامبول امده بود
                          ولی همش الکیه
                          اینقدر پرتند که نمی دونند بیستون بزرگترین نیست
                          شیران بزرگترینه
                          و اینقدر پرت هستند که نمی دونند اصلا برای چی باید صادر بشه
                          مصرف داخل اصلا کشش نداره

سربسته می گویم
                          صادرات شیران هیچ مشکلی ندارد
                          ولی کاش بازار هم در ک کند این موضوع را

نظر

• مجتبی
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 514

گرامی اشتباه متوجه شدی اصلا منظورم جوری که شما برداشت کردی نبود! من با اون مجتبی که گفتم رابطم خوب بود و به تحلیل هاش هم اعتماد داشتم ! تحلیل های این چند روزتون رو دنبال می کردم و باهاشون موافقم چون مثل ایشون تحلیل می کردین حدس زدم شاید .... البته با این طرز جواب دادن (تند) هم دیگه تقریبا دارم مطمئن میشم /:.smilingsmiley.:/

جواب: آقا شرمنده مثل این که سو تفاهم شده. من جمله ی <<چوپان سخنگو رو میشناسید؟>> رو یه تیکه به خودم متوجه شدم. فکر کردم منظورتون اینه من چوپان دروغ گو هستم. ببخشید.

.................................................. .................................................. .................................................. ........

جواب: خبرش خیلی با اهمیت نیست. شیران قبلا هم گفتم فروش نرمال پارافین مازاد و برش های نفتی رو دست پایین گرفته خصوصا نرمال پارافین مازاد. EPS امسال 4 رقمی هستش صبور باشین.
                            .................................................. .................................................. .................................................. .....
                            سلام دوستان
                            زمان ارایه گزارش 9 ماه شیران کی هست؟
                            جواب: بعد از اتمام شهریور ماه گزارش 9 ماهه این شرکت خواهد آمد ولی از الان سهام دار باشین. چون 6 ماهه حسابرسی شده نداره و این که ممکنه یه وقتی برای شفاف سازی یا از این جور موضوعات ببندند بعد دیگه نشه بخریش. البته این یه احتماله ولی باید در نظر داشت.

نظر

• ائلچی
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2013
                              • 1945

جواب: آقا شرمنده مثل این که سو تفاهم شده. من جمله ی <<چوپان سخنگو رو میشناسید؟>> رو یه تیکه به خودم متوجه شدم. فکر کردم منظورتون اینه من چوپان دروغ گو هستم. ببخشید.
                              .................................................. .................................................. .................................................. ........
                              خواهش می کنم خودم فهمیدم سوتفاهم شد ، انشاا... اینجا هم از اطلاعات و همفکری شما استفاده می کنیم ، ولی آخرش نگفتین همون مجتبی خودمون هستی یا این فقط شباهت اسمیه؟ :)
                              آخرین ویرایش توسط ائلچی؛ 2013/08/19, 23:34.

نظر

• erfanslash
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 762

همین الان تماسی داشتم با امور سهام شیران
                                گفتن ممنوعیت صادرات شایعه است
                                ما هیچ مشکلی برای صادرات نداریم
                                خودتون هم تماس بگیرید

نظر

در حال کار...