کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با شفاف سازی که شیران روی کدال فرستاد معلوم شد که طبق نامه دفتر صادرات گمرک ایران مجاز برای صادرات 6000 تن LAB هستند که بطور کامل هم پیش بینی شرکت رو پوشش میده. اما برام جای سواله که حتی در صورتیکه که این صادرات هم انجام نمیشد شرکت براحتی محصولش رو در بازار داخلی می فروخت. اما چرا این چند روز اینجوری سهم با کاهش شدید مواجه شد؟؟
به هر حال امیدوارم رشد سهم از همین جا آغاز بشه.
امروز پله اولو برداشتم و وارد سهم شدم.
بالاخره این بازی فروش بلوک و رنجای منفی حقوقی رو به اتمام هست.
کف سهم 3200 تومن.
بنیادی سهم عالی.
نمودار ها سیگنال خرید دادن.
ایشالا رشدشو شروع کنه و خودشو از این شرایط جدا کنه.
خیلی وقته داره درجا میزنه.
خوب شیرانم امروز پله دومو سوار شدیم فکرشم نمی کردم 3100 هم بشه گرفت. که گرفتم همون حدود.
جالبیه این سهم علاوه بر حقوقی افتضاحش سهام دارای حقیقیش هستن که واقعا نمیدونن سهمو برا چی گرفتن تا مثبت میشه میان می خرن منفیم میشه می فروشن.
با این سهم حداقل باید 2 ماه بود. دیر سود میده ولی خوب سود میده و ارزش صبر کردنو خواهد داشت.
خوب امروزم پله سومو برداشتم زیره 3000 تومن عالی بو اصلا فکرشو نمی کردم.
خریدم تکمیل شد.
واقعا جالب بود کاره فروشنده های زیر 3000 تومن .
ایشالا سهمی بخرن و سود کنن توش ولی شنبه همشون میان تو صف همین شیران.
بره برا 5000 تومن اونجا می فروشم پرسود باشید.
دوستان تبریک میگم.
شیران از لحاظ بنیادی سهم بسیار قوی هستش.
همونطوری که چهارشنبه گفتم فروشنده ها زیر 3000 تومن امروز اومدن تو صف.
ایشالا خبرا خوش تری خواهد رسید.
تا مجمع با سهم هستم.
پر سود باشید.
صف خرید شیران مبارک دوستان!!! البته تا ببینیم چه شود!
در ارتباط با شایعه ممنوعیت صادرات LAB یه حساب و کتاب کنم و برای دوستان بزارم
هفته گذشته به خاطر همین شایعه شیران صف فروش شد و بعد از اون واتی. ابتدا متذکر بشم این خبر مربوط به 31/03/92 می باشد لینک خبر :می تونید به سایت گمرک ایران قسمت بخشنامه ها بروید و ببینید .
کل فروش LAB شیران در سه ماهه اول (صادارت و داخلی) برابر 74531 تن می باشد .رقم فروش سه ماهه LAB برابر با 3.226.269.000.000 میلیون ریال است .
یعنی قیمت فروش هر کیلو LAB برابر است با 4328 تومان می شود .
الان قیمت هر کیلو LAB در بورس کالای تهران (یعنی همان فروش داخلی) برابر است با 4410 تومان حالا خودتان تحلیل کنید چرا امروز این خبر رو یه عده بالا آوردن ؟؟؟؟؟
در ارتباط با شایعه ممنوعیت صادرات LAB یه حساب و کتاب کنم و برای دوستان بزارم
هفته گذشته به خاطر همین شایعه شیران صف فروش شد و بعد از اون واتی. ابتدا متذکر بشم این خبر مربوط به 31/03/92 می باشد لینک خبر :می تونید به سایت گمرک ایران قسمت بخشنامه ها بروید و ببینید .
کل فروش LAB شیران در سه ماهه اول (صادارت و داخلی) برابر 74531 تن می باشد .رقم فروش سه ماهه LAB برابر با 3.226.269.000.000 میلیون ریال است .
یعنی قیمت فروش هر کیلو LAB برابر است با 4328 تومان می شود .
الان قیمت هر کیلو LAB در بورس کالای تهران (یعنی همان فروش داخلی) برابر است با 4410 تومان حالا خودتان تحلیل کنید چرا امروز این خبر رو یه عده بالا آوردن ؟؟؟؟؟
سلام لطفا منظورتان از خط اخر را بیان فرمایید؟؟ علت خبر و تاثیر بر عملکرد . تشکر
ایشون گفتند که قیمت الان هر کیلو LAB نسبت به سه ماهه اول گرون تر شده و طبیعتا باید قیمت سهم سعودی باشد
لطفاً دقیق تر مطالعه فرمایید و نیم نگاهی هم به آمار و اطلاعات داشته باشید و منطقی تصمیم بگیرید. انتشار اینگونه اخبار هیچگونه تأثیر بسزایی در EPS شیران ندارد فقط خبر هست و سود بعضی ها !!!!
کی خبر ممنوعیت را انتشار بدهند ؟ و چه زمانی خبر لغو ممنوعیت ؟؟؟؟
سلام
شیران سهم بلند مدتی هستش و کاری به نوسانات بازار نداشته باشین. سهم زمانی خطرناکه که اتفاقات بنیادی بدی داشته باشه. سود سهم 4 رقمی هستش و جای نگرانی هم نداره و احتمال میدم که با این سهم مجمع هم برم و باز نگه دارم که این بستگی به گزارش سال بعد داره. گزارش 9 ماهه بیاد هم تحلیل می کنیم. اینو بگم این سهم هر آن احتمال بسته شدن برای تعدیل داره.
شیرانو این حقیقی که داره رنج منفی میکشه می فروشه چی بخره؟
بگه مام بخریم :D
همین امروز افسوس می خوره که چرا انقدر پایین فروخت.
هستم فعلا با سهم گویا گزارش حسابرسی شده 6 ماهه خوبی داره خدا کنه.
شیرانو این حقیقی که داره رنج منفی میکشه می فروشه چی بخره؟
بگه مام بخریم :D
همین امروز افسوس می خوره که چرا انقدر پایین فروخت.
هستم فعلا با سهم گویا گزارش حسابرسی شده 6 ماهه خوبی داره خدا کنه.
الان دو ماهه که من را خیلی اذیت کرده
هر دفعه امید به گزارش خوب و یا تعدیل دارم.
دفعه قبل 10% تعدیل مثبت داد از نزدیک 3700 آمد تا 3000 تومان.
انشاالله این دفعه این طور نشود،
الان تو برزخم، بفروشم شاید یک تعدیل خوب بدهد و اگر نفروشم دو ماهه که درجا می زنم.
نظر