چقدر این سهم شل هستش این حقوقی که ما نفهمیدیم کیه 1000 تا 1000 تا میده تا قیمت بیاید پایین!!!!
صنایع شیمیایی ایران ( شیران )
Collapse
X
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postچقدر این سهم شل هستش این حقوقی که ما نفهمیدیم کیه 1000 تا 1000 تا میده تا قیمت بیاید پایین!!!!
حقوقی قبل از عید هم از این بازی ها در میاورد،اما از اون موقع ما 100 درصد بازده از شیران گرفتیم;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط alizali پست شده است View Postدر خصوص تعداد با مرادی کاملا موافقم
ولی این سهم رو بخرید بعد از گزارش 6 ماهه نگاهش کنید
قیمت امروز حدود ۳۲۰۰
پست رو بعد از گزار ش بالا میارم
امیدوارم هر کس میخره با دید گزارش شش ماه بخره...
بعد از گزارش شش ماهه بازار باید به شیران بالای 4000 عدات کنه... ;)
گزارش شش ماهه هم نهایتا تا اخر تیر ماه میاد...:xتمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postعزیز دل سهم شل نیست،یه کله از 2400 تا 3400 اومد و حالا داره استراحت میکنه...چیز عجیبی نیست که!
حقوقی قبل از عید هم از این بازی ها در میاورد،اما از اون موقع ما 100 درصد بازده از شیران گرفتیم;)آخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2013/06/19, 13:32.كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
در اصل توسط n@vid پست شده است View Postگزارش حسابرسي شده بدون تغيير اومد رو كدال
همون 5018 ريال قبلي
سه ماه 43درصد را پوشونده است217تومان.يعني 870تومان ميتونه طبق 3ماهه بسازه.اين يعني تعديل مثبت سود.حدود75درصد.
.................................................. .....
نگهداري سهام پترويي مثل شيران و ساير سهام پالايشگاهي و فلزات و معدن و.........کاملا توصيه مي گردد.
منتهي بخاطر ايجاد فضاي جديد براي گروه بانک و ليزينگ و ..... و عقب بودن اين گونه سهام و ارزشمند بودنشان مي بايست انها را هم به پرتفوي اضافه کرد.البته از پولهاي جديدي که به بازار مي اوريم و کم کردن بقيه سهام.
شنبه روند شيران بر خواهد گشت.
نظر
-
دوستان فاندمنتالیست ، این گزارش دقیقا" چیه ؟ .... از این گزارش انتظار سود بالای 900 داشتیم ؟؟؟؟"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
پیش بینی عملکرد مالی شرکت منتهی به 92،9،30 درمقایسه با دوره 9ماهه پیش ازآن درخصوص درصد پوشش به ترتیب:
فروش 27 درصد افزایش،
بهای تمام شده کالای فروش رفته 20 درصد افزایش
سود عملیاتی43 درصد افزایش
سود خالص پس ازکسر مالیات 43 درصد افزایش اعلام شد.
نظر
-
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postدوست خوبم از گزارش شش ماهه انتظار سود بالای 800 داریم...این گزارش حسابرسی شده گزارش قبلیه و فاقد هیچ ارزش دیگه ای:D
ماشاالله همه سایت را جوابگوییا ...
خسته نباشید ...."قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
-
در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Postتشکر فراوان ...
ماشاالله همه سایت را جوابگوییا ...
خسته نباشید ....در اصل توسط mohammadl22 پست شده است View Postواقعا اگه -----------------------------------------
جناب محمدال22 تو رو خدا اینطوری نفرمایید،الان دوستان و مدیریت سایت فکر میکنن من خودم ایدی درست کردم که از خودم تشکر کنم:D:))
ازتون خواهش میکنم پستتون رو حذف یا ویرایش کنید:x
پ.ن:سپاسگذارم،لطف کردی:xآخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/06/19, 15:49.تمام سال من بی تو...
نظر
-
البته این گزارش حسابرسی 3 ماهه س اما جالبه که سود تحقق یافته حسابرسی شده بیشتر شده. برای اینکه ببینید تا چه پیش بینی دور از واقعیته توجه کنید به :
1-حاشیه سود ناخالص سال 91 : 46%
2-حاشیه سود ناخالص سه ماهه اول 92: 46%
3-حاشیه سود ناخالص پیش بینی: 28%.
تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر