صنایع شیمیایی ایران ( شیران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • almerindo portfolio
    Banned
    • Oct 2013
    • 158

شیران دیگه الان کم ریسک ترین سهمه بازاره!
    745 سود که بخش بزرگیشو توزیع خواهد کرد.
    مجمع عالی.
    افزایش سرمایه خوب احتمالی.
    با p/e زیر 4.5 فقط داره تاوان منفی گروهو میده.به زودی بازار روش زوم میشه و با 1 باز و بسته شدن کارشو میکنه.
    سود امسالو مرحله مرحله اعلام میکنه و تا 994 تومان اعلام میشه.
    p/e چند 5؟ 6؟ 7؟ ....

نظر

• alizali
      کاربر فعال
      • Jan 2013
      • 457

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
      د
      دوستان باید قبول کرد روند سهم اشکال دارد و با سهامدار جز بازی می کنند.
      خیلی خودم را کنترل می کنم توهینی به سهامداران عمده و حقوقی نکنم.
      ولی در این بازار واقعا در این سهم در حق سهامدار جز ظلم شده است.

[/SIZE]
      سهامدار عمده چه کند که شما راضی شوید
      هر چه انتقال بود بین بانک و خدمات بندری که تو رنجهای مثبت قبل از گزارش بود که

نظر

• amini1856
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 48

در اصل توسط amini1856 پست شده است View Post
        سلام من هم برای اولین بار این سهمو خریدم 31070 تعداد 3000 سهم . امیدوارم پا قدمم خوب باشه . من صبرم خیلی کمه و یه هفته بیشتر با سهم نیستم .
        در اصل توسط alizali پست شده است View Post
        پس بهتره تا ضرر نکردی و فقط با دادن کامرزد خارج چی
        یک هفته که هیچی اینا سهامدارهای از 3600 سه ماهه دارند صبر میکنند
        دوست عزیز من پاقدمم خیلی خوبه هر سهمی میخرم نهایت 10 روز کاری میرم رو سود حداقل 5 درصدی بعضی وقتها هم 10 درصدی . حالا این سهمو ببین تا باور کنی .
        در اصل توسط shahriar435 پست شده است View Post
        خدا از دهنت بشنوه ولی کار ما از پا قدم گذشته تو این مدت که سهمو داریم بورس 30 درصد و بعضی از سهام ها تا 200 درصد رشد کردن اونوقت ما یا در جا زدیم یا منفی خوردیم
        در اصل توسط seyedahmadj پست شده است View Post
        دوست عزيز بعد از اين تو هر سهمى قدم ميزاري ما رو هم خبر كن/:.winksmiley02.:/
        با سلام به دوستان شیرانی عزیز فردا سهم روی مقاومت هست اگر رد نکنه من خارج میشم و میرم برای منفی 4 پارس خودرو و نوسان یک روزه. موفق باشید
        فروش شیران در 34100 ریال . ارزش یک هفته صبر رو داشت . علت فروشم شیرجه زدن تو صف ولصنم بود که بهم دادند مجبور شدم شیران رو شهید کنم. تاپیک خوبی دارید پر از بچه های باحال بود. تا ورودی دیگر بدرود.راستی خپارس ثف فروشه نخریدم .
        [QUOTE=amini1856;386604]
        در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post

کجاسا این مقاومت . یک هفته دیگه 3330 میشه حمایت و 3650 میشه مقاومت . هر سهمی رو باید در زمان مناسبش خرید ولی اگر میان مدت کار میکنید شک نکنید تا آخر سال 42000 ریال رو میبینه.
        در اصل توسط aed پست شده است View Post
        الان براي اينكه روحيه بگيرم پست هاي تاپيكوي دو ماه پيشو خوندم يه كم حالم بهتر شد آخه من رو اين سهم تك سهمم . حالم فقط يه كم يه ذره بهترشد آخه حال و هواي دو ماه پيش تاپيكو مثل الان ما بوده. ولي كلا حالم بده...يكي بهم روحيه بده ....
        سلام به دوستان من بعد از 20 روز دوری از شیران مجدد امروز 3000 سهم در 32600 خرید کردم. یادتون که نرفته من حوصله ام کمه و با سهم بیشتر از 10 روز نمیمونم و حتما هم با سود مناسب 3 تا 10 درصدی خارج میشم .. بازم میگم من پا قدمم خیلی خوبه هر سهمی میخرم بعد دو سه روز رشد میکنه. با هم میبینیم. یاحق

نظر

• alireza51
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 1205

سلام
          چرا باید رو سهمی که از همه بازار عقب است تعصب به خرج داد و ایستاد و شاهد بود که سرمایه در سوی دیگر بازار تونایی رشد بهتری دارد.
          من پله پله از این سهم جدا می شوم، بهترین کار را دوستمان amini1856 می کند یعنی سهامداری در بورس ایران معنای درستی ندارد و باید به نحوی نوسانگیر بود، حالا یک روزه یا مثل دوستمان تا 10 روز.
          با ضرر یا سود از سهم جدا می شوی و این همه کل کل نوشتاری را نمی بینی.
          آخرین ویرایش توسط alireza51؛ 2013/10/22, 22:45.
          عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• yesman
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 541

سلام
            چرا باید رو سهمی که از همه بازار عقب است تعصب به خرج داد و ایستاد و شاهد بود که سرمایه در سوی دیگر بازار تونایی رشد بهتری دارد.
            من پله پله از این سهم جدا می شوم، بهترین کار را دوستمان amini1856 می کند یعنی سهامداری در بورس ایران معنای درستی ندارد و باید به نحوی نوسانگیر بود، حالا یک روزه یا مثل دوستمان تا 10 روز.
            با ضرر یا سود از سهم جدا می شوی و این همه کل کل نوشتاری را نمی بینی.
            دوست عزیز سلام
            من متوجه منظورتون نمیشم.
            من الان 8 ماهه که باشیران هستم و بیش از 100 درصد در سودم. و مطمئنم که تا پایان سال قیمتش حداقل 30 الی 40 درصد دیگه رشد خواهد کرد برای من رشد 60 الی 80 درصدی نسبت به سرمایه اولیه ام در این سهم خواهد بود. چرا من باید فکر کنم که از بازار عقبم.؟!!!!
            در ضمن در صورت هر اتفاق ناگواری در بازار خیالم راحته که کف سهم 3000 تومنه چون ریزش بیشترش با بنیاد و پی بر ای سهم نمی خونه. این موضوع باعث ارامش خاطر من سهامدار خواهد بود. خوب، من دیگه از یک سهم چی می خوام؟
            شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• alireza51
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 1205

در اصل توسط yesman پست شده است View Post
              دوست عزیز سلام
              من متوجه منظورتون نمیشم.
              من الان 8 ماهه که باشیران هستم و بیش از 100 درصد در سودم. و مطمئنم که تا پایان سال قیمتش حداقل 30 الی 40 درصد دیگه رشد خواهد کرد برای من رشد 60 الی 80 درصدی نسبت به سرمایه اولیه ام در این سهم خواهد بود. چرا من باید فکر کنم که از بازار عقبم.؟!!!!
              در ضمن در صورت هر اتفاق ناگواری در بازار خیالم راحته که کف سهم 3000 تومنه چون ریزش بیشترش با بنیاد و پی بر ای سهم نمی خونه. این موضوع باعث ارامش خاطر من سهامدار خواهد بود. خوب، من دیگه از یک سهم چی می خوام؟
              سلام
              دوست عزیز شما الان جایی هستید که با چهارماه پیش خود شما فرقی ندارد.
              یعنی قیمت الان سهم از چهار ماه پیش هم کمتر است.

لذا شما چهار ماه اول سرمایه گذاریتان 100% سود کردید و چهار ماه دوم 0.00%.

تعداد افرادی که از چهار ماه پیش با سهم همراه شدند خیلی بیشتر از تعدادی است که زمان شما وارد سهم شده اند.

نمی دانم چرا بعضی از دوستان نمی خواهند قبول کنند که:

1- سهم چهار ماه است درجا می زند.
              2- حقوقی قیمت سهم را پایین نگه داشته است.
              3- تمامی افرادی که نوسانگیری نکردند و روی سهم از چهارماه گذشته تا الان بوده اند سرمایه اشان درجا زده است.
              4- هر وقت تو این چهارماه تعدیل مثبت داد سهم منفی خورد.
              5- به شرکت زنگ می زنی میگن همه چیز عالی است ولی قیمت سهام درجا می زند.
              6- ............
              عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• yesman
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 541

سلام
                دوست عزیز شما الان جایی هستید که با چهارماه پیش خود شما فرقی ندارد.
                یعنی قیمت الان سهم از چهار ماه پیش هم کمتر است.

لذا شما چهار ماه اول سرمایه گذاریتان 100% سود کردید و چهار ماه دوم 0.00%.

تعداد افرادی که از چهار ماه پیش با سهم همراه شدند خیلی بیشتر از تعدادی است که زمان شما وارد سهم شده اند.

نمی دانم چرا بعضی از دوستان نمی خواهند قبول کنند که:

1- سهم چهار ماه است درجا می زند.
                2- حقوقی قیمت سهم را پایین نگه داشته است.
                3- تمامی افرادی که نوسانگیری نکردند و روی سهم از چهارماه گذشته تا الان بوده اند سرمایه اشان درجا زده است.
                4- هر وقت تو این چهارماه تعدیل مثبت داد سهم منفی خورد.
                5- به شرکت زنگ می زنی میگن همه چیز عالی است ولی قیمت سهام درجا می زند.
                6- ............
                سلام دوست عزیز
                من نگاه شما در مورد سرمایه گذاری در بازار بورس رو نمی دونم
                اگر دید بلند مدت به سهم داشته باشید که دیدید در 8 ماه اخیر چه سودی داده. اگر هم دید نوسانگیری داشتید که این سهم در این 4 ماه حداقل 4 بار عدد 3000 تومن حتی اندکی کمتر رو لمس کرد. می تونستید بخرید و 10 درصد بالاتر در 3300 یا کمی بالاتر بفروشید و در این 4 ماه حداقل 30 درصد سود کسب کنید. یعنی با هر دو دیدگاه میشد از این سهم سود برد. پس نمیشه گفت این سهم از بازار عقب مونده. ببینید سود در بازار در یک روند 3 تا 4 ماه تعریف نمیشه. چه سودهای کوتاه مدتی که بخاطر انتخاب یک سهم نادرست سوخت نشدند. ولی اگر به دید بلند مدت به یه سهم نگاه کنید و سهم از دید بنیادی اینده روشنی داشته باشه مطمئن باشید بیشتر از نوسانگیری سود خواهید کرد.
                قرار نیست که همه سهامها هر 4 ماه به 4 ماه 100 درصد سود بدن. کسی که دیدش بلندمدته و از سهمش مطمئن باشه نگران این 4 ماهها نیست.
                در مورد مطلب سبز شده هم خدمتون عرض کنم من هر 4 ماه به 4 ماه سودم رو حساب نمی کنم بلکه سالانه سودم رو محاسبه می کنم.

نظر

• سکه شانس
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 1362

بورس 24 در نشست خبری با مدیر عامل شیران اخبار های مهمی را منتشر کرده که برخی از انها اشاره می شود.......به نظر شیران /////شتران 2 خواهد شد.......
                  1.افزایش سرمای 100 درصدی از مخل سود انباشته ظرف 2تا 3 ماه دیگر//////////
                  2.تا 32 ماه دیگر تولید اکلیل بنیزین خطی 2 برابر خواهد شد///////
                  3. تنوع محصول از 3 به 7 محصول که در حال اخذ پروانه بهره برداری هستند.....
                  4.افزایش 3 برابری صادرات از سال 89 تاکنون که در انتهای سال مالی امسال به 310 میلیون دلار میرسد.....
                  5.بیست طرح توسعه در شرکت در خال اجرا است که پتانسیل شرکت را 2 برابر خواهد کرد.......
                  6.یکی از خریداران بلوک شیران در ///واتی////پالایش نفت اصفهان است که در صورت این رخداد برای هر 2 شرکت خوب خواهد بود.......
                  7.طرح های شرکت تک به تک احرا که ارزش افزوده بالایی را برای شیران در بر خواهد داشت......
                  8.در سال اینده خدود 300 کیلو پلاتین خالص که ارزشی با لاتر از طلا دارد تولید خواهد شد که حدود 26 میلیارد تومان برای شیران عایدی دارد......
                  9.این موارد تنها بخشی از اخباری بود که منتشرشده است/////امیدوارم از روز شنبه شاهد روندی
                  مثبت برای سهم باشیم .......و دوستان هم تحلیل های خوبی را ارایه نمایند.....موفق باشید

نظر

• yesman
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 541

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                    بورس 24 در نشست خبری با مدیر عامل شیران اخبار های مهمی را منتشر کرده که برخی از انها اشاره می شود.......به نظر شیران /////شتران 2 خواهد شد.......
                    1.افزایش سرمای 100 درصدی از مخل سود انباشته ظرف 2تا 3 ماه دیگر//////////
                    2.تا 32 ماه دیگر تولید اکلیل بنیزین خطی 2 برابر خواهد شد///////
                    3. تنوع محصول از 3 به 7 محصول که در حال اخذ پروانه بهره برداری هستند.....
                    4.افزایش 3 برابری صادرات از سال 89 تاکنون که در انتهای سال مالی امسال به 310 میلیون دلار میرسد.....
                    5.بیست طرح توسعه در شرکت در خال اجرا است که پتانسیل شرکت را 2 برابر خواهد کرد.......
                    6.یکی از خریداران بلوک شیران در ///واتی////پالایش نفت اصفهان است که در صورت این رخداد برای هر 2 شرکت خوب خواهد بود.......
                    7.طرح های شرکت تک به تک احرا که ارزش افزوده بالایی را برای شیران در بر خواهد داشت......
                    8.در سال اینده خدود 300 کیلو پلاتین خالص که ارزشی با لاتر از طلا دارد تولید خواهد شد که حدود 26 میلیارد تومان برای شیران عایدی دارد......
                    9.این موارد تنها بخشی از اخباری بود که منتشرشده است/////امیدوارم از روز شنبه شاهد روندی
                    مثبت برای سهم باشیم .......و دوستان هم تحلیل های خوبی را ارایه نمایند.....موفق باشید
                    با سلام
                    این هم متن کامل مصاحبه

بورس 24:مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران روز گذشته در نشستی خبری از آخرین تحولات «شیران» رونمایی کرد تا سهامداران این تک سهم شیمیایی از پتانسیل ها و رخدادهای اخیر این شرکت مورد توجه بازار سهام مطلع شوند.

خبرنگار ما گزارش داده که حسین مهری در این نشست با بیان این که شرکت قادر به استحصال پلاتین از کاتالیست از طریق لیچینگ سیانوری شده است، افزود: تا 32 ماه دیگر تولید آلکیل بنزن خطی شیران (lab) دو برابر خواهد شد.

وی به شرح مختصری از تاریخچه شرکت پرداخت و افزود: صنایع شیمیایی ایران بزرگترین تولید کننده آلکیل بنزن خطی (lab) می باشد که ماده اولیه شوینده ها، لوازم آرایشی، خمیر دندان و صدها ماده دیگر است.تا قبل از سال 73 این ماده استراتژیک از خارج از کشور وارد می شده است، ولی در همان سال بنا بر ضرورت باید شرکتی برای تولید این مواد ایجاد می شد که در همین راستا شرکت صنایع شیمیایی ایران در سال 73 به بهره برداری رسید.

بزرگترین تولید کننده آلکیل بنزن خطی (lab) در ایران

این مقام مسئول ادامه داد:در حال حاضر تنها 33 شرکت در دنیا برای تولید (lab) وجود دارد که در سال 3.5 میلیون تن تولید می کنند این در حالیست که 105 هزار تن آن توسط صنایع شیمیایی ایران تولید می شود و شرکت به دلیل مازاد تولید، صادرات این محصول را به 15 کشور انجام می دهد.شرکت های دیگر هم با ظرفیت تولید حداکثر 50 هزار تن (lab) در سال در رده های پایین تری قرار می گیرند و این در حالیست که تنها محصولات شیران تحت لیسانس up آمریکا است که از نظر کیفیت و استاندارد بالاتر است.

صنایع شیمیایی ایران و افزایش سرمایه

وی گفت:سهامداران عمده صنایع شیمیایی ایران عبارتند از: بانک صنعت و معدن به میزان 50 درصد، سرمایه گذاری آتیه دماوند با حدود 32 درصد، شرکت بازرگانی و خدمات بندری 5 درصد و مابقی سهامداران حقیقی می باشند. سرمایه اولیه شرکت 165 میلیون ریال بوده که طی چند مرحله به 257 میلیارد ریال رسیده است، در سال گذشته نیز سرمایه شرکت به واسطه افزایش سرمایه به 770 میلیارد ریال رسید، ضمن این که مجددا مقدمات افزایش سرمایه شرکت فراهم شده و تا دو یا سه ماه آینده 100 درصد افزایش سرمایه از محل سود انباشته اجرایی خواهد شد.

میزان تولید، تنوع محصولات و صادرات شرکت

مدیرعامل «شیران» خاطر نشان کرد:شرکت سال گذشته بالاترین میزان تولید ( 104 هزار تن) را داشته است و امسال با تولید 107 هزار تن رکورد چند سال اخیر را پشت سر خواهد گذاشت.تنوع محصولات شرکت هم از سه محصول به 7 محصول رسیده و سه محصول دیگر به سبد محصولات ما اضافه خواهد شد که در حال اخذ پروانه بهره برداری است.

مهری افزود:شرکت در سال 89 حدود 125 میلیون دلار صادرات داشته است. با توجه به تحریم های شدید نه تنها صادرات شرکت کاهش نیافته بلکه افزایش هم پیدا کرده است ،به گونه ای که در 9 ماهه اول سال حدود 250 میلیون دلار صادرات داشته ایم که پیش بینی می شود در انتهای سال مالی به 310 میلیون دلار برسد که در این صورت افزایش سه برابری نسبت به سال 89 را با توجه به تحریم ها شاهد خواهیم بود.همچنین با توجه به این که صنایع شیمیایی ایران حمل و نقل محصولات تولیدی خود را از طریق شرکت زیرمجموعه (شرکت بازرگانی و خدمات بندری که 100 درصد سهام آن متعلق به صنایع شیمیایی ایران می باشد) انجام می دهد، می تواند به هر جای دنیا از طریق ریلی، دریایی و زمینی ،محصولات خود را صادر نماید، در حالی که قبلا محصولات درب کارخانه به فروش می رسید.

به گفته وی، 75 درصد از محصولات شرکت صادراتی و 25 درصد از محصولات مصرف داخلی دارد.

استراتژی های شرکت

او در ادامه با بیان این که استراتژی اصلی شرکت افزایش بهره وری و رهبری هزینه، تنوع محصولات و توسعه ظرفیت تولید می باشد به گونه ای که سالانه حدود 2 تا 3 هزار تن به تولید اضافه شود،افزود:خوراک اصلی شرکت نفت سفید است که توسط خط لوله از پالایشگاه نفت اصفهان تامین می گردد، خوراک دیگر شرکت هم بنزن می باشد که به صورت روزانه 100 تن از طریق بورس کالا دریافت می شود. بقیه محصولات همچون کاتالیست ها نیز وارداتی می باشد و شرکت برای 3 تا 7 سال مواد اولیه استراتژیک را وارد کرده و در انبارها ذخیره نموده است تا در صورت افزایش تحریم ها و ایجاد بحران ها شرکت با مشکل اساسی مواجه نگردد. توسعه بازار و جذب کشورهای آسیای میانه، جنوب شرقی آسیا و حتی بازارهای اروپایی به منظور افزایش صادرات نیز در دستور کار شرکت است.

او با ذکر این نکته که یکی از اعتقادات شرکت بر این است که اگر تحریم ها خوب مدیریت شود می تواند به فرصت تبدیل شود،گفت:این شرکت از فرصت تحریم ها استفاده کرده و توسط اساتید دانشگاهی و گروه های پژوهشی توانسته احیای کاتالیست را انجام دهد که به زودی وارد راکتورها خواهد شد. گروه پژوهشی ما به مدت سه سال روی این موضوع کار کردند و به مرحله صنعتی رساندند و تا 2 ماه آینده راکتور با کاتالیست احیا شده توسط خود شرکت شروع به فعالیت خواهد کرد.

او گفت:استحصال پلاتین به روش لیچینگ سیانوری یکی از کارهای ارزشمندی بود که انجام شده و تولید آن به صورت رسمی شروع شده است که هفته گذشته به بهره برداری رسیده است. در حال حاضر هم قادر به استحصال 95 درصدی پلاتین هستیم ولی قصد داریم این ضریب را تا 98 درصد افزایش دهیم. یکی دیگر از برنامه های ما نیز ساخت کاتالیست پایه می باشد که مقدمات آن فراهم شده و می تواند عاملی برای جهش و ایجاد ارزش افزوده گردد و باعث تکمیل زنجیره تولید نیز خواهد شد.لازم به ذکر است این دانش در حال حاضر در اختیار 4 کشور دنیا قرار دارد در صورتی که همکاران ما به این دانش دست یافته اند.

طرح های در دست اجرا

مدیرعامل صنایع شیمیایی ایران در برابر سوال خبرنگار بورس 24 درباره طرح های توسعه ای در دست اجرا شرکت گفت:شرکت صنایع شیمیایی ایران در حال حاضر 20 طرح در حال اجرا دارد و در مجموع 920 میلیارد ریال سرمایه گذاری در این طرح ها کرده است و مهمترین پروژه در دست اجرای آن پروژه 100 هزار تنی تولید (lab) است.

وی گفت:در حال حاضر ظرفیت اسمی تولید (lab) در شرکت 75 هزار تن می باشد که شرکت بالاتر از ظرفیت اسمی تولید می نماید، ضمن این که قرار است 100 هزار تن دیگر هم به این ظرفیت اضافه شود.

او گفت:با توجه به وضعیت شرکت و طرح های توسعه آن می توان گفت پتانسیل شرکت بیش از 2 برابر خواهد شد، زیرا شرکت از جدیدترین تکنولوژی روز دنیا استفاده می کند که خود سبب کاهش خطرات زیست محیطی و همچنین کاهش هزینه های تولید خواهد شد، ضمن این که (lab) تولیدی با کیفیتی برتر از قبل تولید خواهد شد.

نظر

• alireza51
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 1205

سلام
                      خدا به دادمان برسد.
                      تعدیل مثبت = سقوط سهم
                      مصاحبه مثبت = ؟؟؟؟
                      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• علی نظامی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 1033

سلام
                        خدا به دادمان برسد.
                        تعدیل مثبت = سقوط سهم
                        مصاحبه مثبت = ؟؟؟؟
                        آقا ما خیلی ارادتمند شماییم بالاغیرتا اینقدر تو سر این سهم نزن. تو این یه سال مگه کم بازده داده؟ شما دیر سوار شدی میخوای زودم پیاده شی! اینکه نمیشه!

نظر

• سکه شانس
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1362

درود بر دوستان عزیز
                          یک شرکتی مثل زامیاد سود 6 ریالی خودش را به 29 ریال افزایش میده ....سهامدار حقیقی کلی ذوف زده میشه ....صف خرید تشکیل میده.....و بعد بورس نیوز تیتر میزنه ////"خزامیا" و تعدیل مثبت بسیار چشمگیر
                          بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

اکنون شرکتی با این همه پتانسیل و شناسایی سود واقعی...شیران.... و انتشار اخبار واقعی توسط مدیرعامل شرکت دیگه اگر حرکت نکنه .....یک جای کار اشکال دارد و باید به بیسوادی بورس شک کرد.....
                          انتشار گزارش 9 ماهه 28 مهر
                          انتشار مصاحبه 2 آبان
                          تاریخ بازگشایی بازار 4 آبان
                          آدم یاد بازی شطرنج و //////حرکت اسب و وزیر ///////می اندازد............................................ ......

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

اين سهم 100% گين توش خوابيده
                            سهمي با اين همه طرح توسعه و سود انباشته و سرمايه گذاري ها در بخش پالايشگاه و پتروشيمي
                            و افزايش سرمايه هاي رگباري هر سال نبايد p/e 4.5 داشته باشد
                            کم ريسكترين سهم بازار شيران و غبشهر مي باشند

با اين مصاحبه مدير عامل به نظرم شنبه صف خريد خواهد شد و بايد خودي نشان دهد
                            >:D<

نظر

• mehdi9990
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 150

بی شک شیران یکی از ارزشمندترین شرکتها با حداقل ریسک است ، انصافا این شرکت با این پتانسیل سود آوری که مدیر عامل به آنها اشاره کرده است سزاوار پی به ای حداقل 7 است ، هرکس این سهم را بلند مدت در پرتفوی خود داشته باشد از برندگان واقعی بورس خواهد بود .

نظر

• alireza51
                                عضو فعال
                                • Feb 2013
                                • 1205

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                                آقا ما خیلی ارادتمند شماییم بالاغیرتا اینقدر تو سر این سهم نزن. تو این یه سال مگه کم بازده داده؟ شما دیر سوار شدی میخوای زودم پیاده شی! اینکه نمیشه!
                                ضمن تشکر
                                آدم وقتی چیزی را ندارد، خوب می گوید ندارم و تمام.
                                ولی وقتی چیزی را داری و نتوانی از آن استفاده کنی خیلی به فکر آدم فشار وارد می کند.
                                شیران مثل همین موضوع است، اگر پتانسیل نداشت خوب مشکلی هم نبود ولی وقتی این همه پتانسیل دارد جایگاه فعلی را که به اجبار سهامداران عمده پیدا کرده، سزاوار این همه پتانسیل نیست.
                                نسبت بازه رشد به قیمت سهم همخوانی ندارد.
                                ضمنا تو سر سهم زده نمی شود، انتقاد به رشد سهم است.
                                متاسفانه هر چه در این مدت پنج ماه گذشته پتانسیل ها بیشتر معرفی شد روند سهم تغییری نکرد و برعکس روند منفی شد.
                                اگر مقدار سرمایه گذاری کم باشد مشکل خاصی نیست ولی وقتی پول یک واحد آپارتمان توش باشه ذهن را مشغول می کند.
                                عمر خیلی کوتاه است.

نظر

در حال کار...
                                X