سلام بچه ها به شرکت زنگ بزنید و بگید سهم را برای افزایش سرمایه هر چه سریعتر ببندند و بعد هم در همین قیمت باز کنند با این صف خرید خوبی که داره.<:-P<:-p<:-p
صنعتی و معدنی باما ( کاما )
Collapse
X
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمطلع شدم که حجم باما رو حقوقی بی همه چیز نداده،شخصی به نام عالمی که از دست حقوقی ها خسته شده عرضه کرده!خدا خیرش بده،انشاا... همیشه پرسود باشد.
میدونستم این حقوقی باما این لیاقت رو نداره [-(إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
با سلام باید روز یکشنبه وارد گره 12 درصد شود درست می باشد یا خیر با تشکر ؟كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
با تشکر از شما شنبه که تعطلیل می باشد !كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام باید روز یکشنبه وارد گره 12 درصد شود درست می باشد یا خیر با تشکر ؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postچی شد؟ حجم مبنا معامله شد
واقعا عجیبه حسن
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمطلع شدم که حجم باما رو حقوقی بی همه چیز نداده،شخصی به نام عالمی که از دست حقوقی ها خسته شده عرضه کرده!خدا خیرش بده،انشاا... همیشه پرسود باشد.
میدونستم این حقوقی باما این لیاقت رو نداره [-(
اومدم می بینم اونا هنوز هم بی .....
بنده خدا عالمی از همون 2600 با ما تو باما بود
خدا خیرش دهاد وامیدوارم دیگر اینکار را تکرار نکند ( به خاطر خود ش چون تعداد سهم ش زیاد نبود )هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Post4-5 ساعت به این حقوقی های بالای یک درصد فحش وبد وبیراه نگفتم
اومدم می بینم اونا هنوز هم بی .....
بنده خدا عالمی از همون 2600 با ما تو باما بود
خدا خیرش دهاد وامیدوارم دیگر اینکار را تکرار نکند ( به خاطر خود ش چون تعداد سهم ش زیاد نبود )
اما واقعا عجب آدم های..... هستند. من اگه تعداد سهمام زیاد بود حاضر بودم همین کارو بکنم و بفروشم البته به شرطی که دست خود بچه ها بیافته نه یه مشت فرصت طلب....إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postمی دونی سپه جان، این باما یه جورایی قضیش واسه همه ما ناموسی شده! چون بد رکب خوردیم همه می خواهیم جواب این نامردارو بدیم. اگه نه سود با سود فرقی نداره که! چرا انقدر حرص بخوریم؟!
اما واقعا عجب آدم های..... هستند. من اگه تعداد سهمام زیاد بود حاضر بودم همین کارو بکنم و بفروشم البته به شرطی که دست خود بچه ها بیافته نه یه مشت فرصت طلب....در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
-
بهتر! پس همون حدس اولمون درسته و ان شاالله حمایت رو شروع کنند دیگه>:d<إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
به نظردوستان چرا شرکت تاریخ مجمع را اعلام نمی کند شاید در گزارش 9 ماهه تعدیل داشته باشد و بخواهد بعد از تعدیل که ممکنه است نماد بسته شود آن موقع تاریخ مجمع را اعلام کند و سهم از سطح مقاومت 2700 تومان عبور کند و برسد به 3الی 3300 تومان تا گزارش همه چیز روشن می شود با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
نظر