صنعتی و معدنی باما ( کاما )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • احـد
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 503

كاما» 394 ريال سود كنار گذاشت

گروه بنگاهها- شركت باما در عملكرد 9 ماه ابتداي سالجاري مبلغ 394 ريال سود كنار گذاشت.براساس اطلاعيه سازمان بورس و اوراق بهادار، «كاما» سود هر سهم امسال را با سرمايه 200 ميليارد ريال مبلغ 532 ريال پيشبيني كرده كه طي دوره 9 ماهه معادل 74 درصد از اين رقم را نسبت به بودجه پوشش داد.

اين شركت فروش سالمالي 90 را بيش از 394 ميليارد ريال پيشبيني كرده كه طي دوره مزبور از فروش محصولات خود بيش از 324 ميليارد ريال درآمد كسب كرد.شركت پيشبيني سود هر سهم شركت اصلي براي سال مالي 90 را با سرمايه 79 ميليارد و 536 ميليون ريال در اسفندماه 89 مبلغ يكهزار و 19 ريال، در تاريخ 28 تيرماه 90 مبلغ يكهزار و 131 ريال، در تاريخ 28 مهرماه 90 مبلغ يكهزار و 142 ريال و در تاريخ يكم بهمنماه 90 مبلغ يكهزار و 338 ريال اعلام كرده است.

نظر

• armag
      عضو جدید
      • Aug 2011
      • 8

!!!!! باما شرکت تولید کننده روی و سرب !!!!!! ؟

دوستان همه گی سلام و عرض ادب

چون من الان قریب به یکاله که سهامدار باما هستم و نمیدونم چرا علاقه ی خاصی به این شرکت پیدا کردم گفتم که تاپیکی برای این شرکت جداگانه تشکیل بدم تا محلی باشه مخصوص برا دوستداران باما این سهم با سودی معقول و بدور از حاشیه سفته بازی .البته تا اونجایی که اطلاعات من فد میده .

از همه ی اونهایی که دعوت این حقیرو می پذیرند و در اینجا مطلب قرار میدن تشکر میکنم .

راستی امروز جمعه است و باز هم دلتنگی ما که آیا امروز هم میگذرد و خبری نیست از آن یار سفر کرده ؟ یا که خواهیم نشست بر سر خوان ظهور و به همه ی دلتنگی عالم به آن خواهیم خندید و قطات اشک از سر ذوق جاری خواهد شد و خواهیم گفت که چیزی نیست این همه از سر شوق است و از سر شوق است.@};-

نظر

• armag
        عضو جدید
        • Aug 2011
        • 8

موضوع فعالیت شرکت

اکتشاف استخراج و بهره برداری از معادن ایران , فروش محصولات معدنی و کلیه اموریکه مستقیم و یا غیر مستقیم با موضوع شرکت ارتباط دارد .

که در این راستا اولین عملیات اکتشافی سیستماتیک بین سالهای 1313 لغایت 1318 , در معدن ارانکوه توسط دولت انجام گرفته و دو دهنه تونل اکتشافی در شمال منطقه ایرانکوه , محل تپه سرخ فعلی حفر گردیده , که آثار آن تاکنون باقیست .لیکن به دلیل شروع جنگ جهانی , عملیات اکتشافی سرب و روی متوقف گردید و بعد ها موضوع پیگیری نگردید .
        در آغاز شروع بهره برداری در این معدن اکتشاف و استخراج به صورت همزمان انجام میگرفت , به این طریق که با حفر تونل و احداث کارگاه های استخراج کلیه اطلاعات رگه ی معدنی برداشت میگردید و نمونه گیری هایی لازم و آزمایش نمونه ها نیز صورت می پذیرفت , لذا با توجه به اطلاعات و مدارک موجود عملیات اکتشاف و بهره برداری افق های دیگر برنامه ریزی می شود .

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

دوست عزیز باما تاپیک داره دیگه تو اینجا ;;)

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

با سلام یک سوال از دوستان بامای شرکت قبلا اعلام کرده بود افزایش سرمایه 400 درصدی دارد که در مرحله اول 240 درصد و دوم 20 وسوم 30 درصد دارد با موافقت سازمان بورس که مجوز 151 درصد را داده است ایا کسی در مجمع شرکت سوال کرده که بقیه افزایش سرمایه چگونه اجرای می شود باید 139 درصد دیگر افزایش سرمایه اعمال کند ؟ با تشکر از جواب شما
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

به احتمال زیاد کاما فردا آماده انجام معامله باشه
              بادر نظر گرفتن جو خوب کبافق این نماد هم پیش بینی میشه در قیمت خوبی باز بشه

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                با سلام یک سوال از دوستان بامای شرکت قبلا اعلام کرده بود افزایش سرمایه 400 درصدی دارد که در مرحله اول 240 درصد و دوم 20 وسوم 30 درصد دارد با موافقت سازمان بورس که مجوز 151 درصد را داده است ایا کسی در مجمع شرکت سوال کرده که بقیه افزایش سرمایه چگونه اجرای می شود باید 139 درصد دیگر افزایش سرمایه اعمال کند ؟ با تشکر از جواب شما
                جناب اکبری یک مرحله از آن در سال 91 انجام خواهد شد که هم از انباشته و هم ار آورده می باشد، و مرحله پایانی هم در سال 92
                فکر می کنم توی یکی از اطلاعیه هاشون درصد دقیق هر سال (اصلاح شده نهاییش) رو آورده بودند

در کل خدا رو شکر می کنم توی این یکی دو هفته منفی بازار سهم بسته بود و ان شالله همگام با بازار مثبت بازگشایی خوبی خواهد داشت. ما همچنان خواهیم بود با سهم;;)
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• mohseni1353
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1010

آگهی ثبت افزایش سرمایه روی کدال نشست کماکان منتظر باز شدن سهم هستیم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

واقعا این افزایش سرمایه های از انباشته چقدر زود ثبت می شند خدا رو شکر. بلوکه شدن سهم دیگه وجود نداره;;) ایشالله شاهد یه بازگشایی عالی خواهیم بود
                    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• موج سوار
                      ستاره دار (1)
                      • May 2011
                      • 327

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                      واقعا این افزایش سرمایه های از انباشته چقدر زود ثبت می شند خدا رو شکر. بلوکه شدن سهم دیگه وجود نداره;;) ایشالله شاهد یه بازگشایی عالی خواهیم بود
                      خوشحالم که افزایش سرمایه سریعا به ثبت رسید. ای کاش سهام جایزه دیرتر قابل معامله باشه تا سهم کمی جون بگیره. اگرنه ممکنه فشار فروش ممکنه روند سهم را خراب کنه. مگر آنکه سهامداران عمده باما از خواب غفلت بیدار بشوند. در هرحال بامائی هستیم نه با اونائی:d
                      در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
                      در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
                      در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
                      خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• mohseni1353
                        كاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 1010

گزارش جديد باما هم امد بنظر زياد جالب نمياد

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

با سلام دوستان بامای اعتراض خود را نسبت به باز شودن سهم اعلام کنند چون کبافق هم گزارش داده با قیمت خوب و در بازار خوب داره باز می شود چرا باما با این که گزارش را داده باز نشود چرا با تشکر
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mohseni1353
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1010

جناب اكبري پيغام ناظر آمد

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                              جناب اكبري پيغام ناظر آمد
                              با سلام یک سوال این حق ها تبدیل به سهم نشده که بتوانیم به فروش برسانیم پس چرا خطامی دهد با تشکر

نظر

• mohseni1353
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1010

جناب اكبري منم فقط همان تعداد سهامي كه ازقبل داشتم در سامانه اداره سپرده گذاري نشان ميدهد بايد از شركت بپرسم

نظر

در حال کار...
                                X