در اصل توسط ahmad پست شده است
View Post
صنعتی و معدنی باما ( کاما )
Collapse
X
-
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
-
سلام دوستان کم تحرک باما . اومدم یه حاضری بزنم تاپیک بالا بیاد و برم. منتظر خبر های بسیار خوشی از باما باشید بزودیدر خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
-
در اصل توسط موج سوار پست شده است View Postسلام دوستان کم تحرک باما . اومدم یه حاضری بزنم تاپیک بالا بیاد و برم. منتظر خبر های بسیار خوشی از باما باشید بزودیإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postهستیم در خدمتتووووووون!! ;;) بابا نمیدونم اینجا چرا کسی کاری به این سهم نداره! مثلا فلانی میگه دکشک؛ سدوغ؛ رگوگه سبز ! همه میرن میخرن اما هیچ کی باما رو دوس ندارهههه :( ;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
اینم خبر افزایش سرمایه باما. یاسر جان بگیر که رفتیم برای بامای بالای 2500توماندر خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
نظر
-
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
جناب بختياري نژاد و وحيد عزيز از زحمتي كه كشيديد بينهايت سپاسگزارم بقيه افزايش سرمايه در امسال هست يا سال ديگر؟
نظر
-
تبریک به سهامداران صبور باما فقط بدونید قیمت سهمتون حداقل 3000 تومانه پس به هیج عنوان سهمتون رو مفت از دست ندید در ضمن بدونید قیمت دلار با دستور پایین نمی اید و قیمت جهانی روی نیز در کف قیمتی است یعنی هر دو حالت که اتفاق بیفته باعث رشد سهم میشه و از طرفی شناوری سهم هم خیلی پایینه و این خود عامل رشد بیشتر رو فراهم میکنه.
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postجناب بختياري نژاد و وحيد عزيز از زحمتي كه كشيديد بينهايت سپاسگزارم بقيه افزايش سرمايه در امسال هست يا سال ديگر؟
راجب افزایش سرمایه قبلا قرار بر214درصد از انباشته و آورده سال 90،و 100درصد آورده 91و 100درصد آورده دیگر در سال 91بود. اما با این مجوز یکم قضیه فرق کرده:160درصد انباشته برای سال 90 و الباقی آورده برای سالهای 91و 92.در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
نظر
-
یاسر خان داد تاپیکت رو بالا بیار در شان باما نیست تاپیک خاک بخوره اونم با این همه پتانسیل پیش رو
<):)در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
نظر
-
در اصل توسط موج سوار پست شده است View Postیاسر خان داد تاپیکت رو بالا بیار در شان باما نیست تاپیک خاک بخوره اونم با این همه پتانسیل پیش رو
<):)
حالا باید دید با دلار بالای 1500 تومان چقدر قراره تعدیل بزنند;)
ما که موندیم باهاش ایشالله که همه سهامدارای صبورش رو شیرین کام خواهد کرد;;);;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر