دوستان عزیز اینقدر آتیشش تند نکنید بزارین یه کم سرد بشه بلکه یه عده فروشنده بشند تا اونا که تو صف خریدند بتوند خرید کنند! انحصارطلبی خوب نیست بخدا >:d<
صنعتی و معدنی باما ( کاما )
Collapse
X
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postآخه جناب رهگذر مگه اونا به حرف سهامداران خردی مثل ما گوش می دن؟l-)آخرین ویرایش توسط رهگذار؛ 2012/01/08, 10:18.کلیه نظراتم شخصی است.
نظر
-
دوستان بجای این حرفهای مطرح شده در چند کامنت بالا آستین بالا بزنید برای تلفنکاری ناظر محترم بورس از روز سه شنبه:d. شاید یکشنبه هفته پیش رو سهم رفع گره بره. تا آخر هفته بعیده سهم حجم بخوره. بوی کامای 3000تومانی تاپیک رو برداشته. حسش نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟>:d<در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
-
با سلام به زودی این اتفاق خواهد افتاد ولی ممکنه تا مجمع طول بکشدكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
ببخشید ، خیلی مزخرفه ، وقتی میاد پایین همه فروشنده هستن ، وقتی میره بالا ، آمار فروش 1200 تا ....ولش کردن به امان خدا ، این مثبتشم از صدقه سر سهمهای هم گروهه...[SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط MASOUD پست شده است View Postببخشید ، خیلی مزخرفه ، وقتی میاد پایین همه فروشنده هستن ، وقتی میره بالا ، آمار فروش 1200 تا ....ولش کردن به امان خدا ، این مثبتشم از صدقه سر سهمهای هم گروهه...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postبا تمام جملتون موافقم به جز "صدقه سری هم گروهاش" اگه تاثیری هم بوده باشه از سوی کبافق به دیگران (مخصوصا کبافق) منتقل شده
الان کمتر به بنیاد سهام توجه میشه ، تکنیکال و چارت هم بخاطر فیل شدنهای مکرر نفوذشو از دست داده ... فقط رانتی ها میدونن چکار میکنن[SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
ٌWooooW!!
چی دارم میبینم؟! حجم برداشتن توی باما؟ اون هم با 4 تا معامله؟;)
دوستان فکر کنم وارد عصر جدیدی در این سهم "سابقا" یتیم شدیم!!;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر