شركت آ.س.پ ( آ س پ )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    توجيه؟كدوم توجيه؟
    توی کوتاه مدت بالا ندارن!
    حالا صف خریدن : خب همون 5 ، 6 درصد!
    یجور حرف نزنیم که حرفمون 6 وجهی باشه !
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

اين گروه يه نوسان 5 6 درصدي ديگه ميده و بعد تمام....ميره تو كما هرچند كه گروه ارزنده اي هست....عين گروه كاشي كه هشدار داديم
      اينا همش تفكرات ماست اگرم وام جديد بخاد تاثيري بزاره يه تاثير چند درصدي ميزاره نه اينكه بخاد منجر به صفاي خريد ميليوني بشه ...بازار قدرت بالا بردن اين سهماي گنده رو نداره....همه فك ميكردن كاشي ميشه قند...بعد فك كردن ساختمون ميشه قند....اما تجربه به من ميگه هر وقت تاپيك يه گروهي زياد اومد بالا بايد از اون گروه خارج شد......گروه قند يه استثناست....اگه اين گروه ميخاست درست حسابي بره بالا به قول تكنيكالا پول بك نميزد همينطور يه كله ميرفت بالا بعد تو قيمتاي بالا پول بك ميزد.....هر كي تو اين قيمتا ساختموني بخره يا با يه نوسان ردش بكنه يا مجبور ميشه بلند مدت نگه داره
      5 6 درصدي كه من گفتم بعد از اصلاح گروه كاشي بود كه خيليا فك ميكردن پايان اصلاحه و گرنه آره كساوه 40 درصد كسعدي 50 درصد نوسان مستقيم دادن اما وقتي با اون شيب تند برگشتن گفتم كه بازي اين گروه تموم شده و يه نوسان 5 6 درصدي ميده و تمام....الانم همين وضعيتو گروه ساختمون داره........البته خدا كنه همشون بشن 1000 تومن:d
      صورتاي مالي اين شركتا معمولا شفافه و نكته خاصي هم نداره و از لحاظ بنيادي كاملا مورد تاييدن....اما بحث من در مورد كوتاه مدت و بلند مدته....من ميگم بازي كوتاه مدتشون تموم شده ولي واسه بلند مدت سهامهاي خوبي هستن و سهامداري قطعا جواب ميده
      در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
      توی کوتاه مدت بالا ندارن!
      حالا صف خریدن : خب همون 5 ، 6 درصد!
      یجور حرف نزنیم که حرفمون 6 وجهی باشه !
      اين پستا پستاي واضحي هستن من توشون يه وجه بيشتر نميبينم
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

آ اس پ پله اول تا 450 ميادش بالا شك نكنيد
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

اينا همش تفكرات ماست اگرم وام جديد بخاد تاثيري بزاره يه تاثير چند درصدي ميزاره نه اينكه بخاد منجر به صفاي خريد ميليوني بشه ...بازار قدرت بالا بردن اين سهماي گنده رو نداره....همه فك ميكردن كاشي ميشه قند...بعد فك كردن ساختمون ميشه قند....اما تجربه به من ميگه هر وقت تاپيك يه گروهي زياد اومد بالا بايد از اون گروه خارج شد......گروه قند يه استثناست....اگه اين گروه ميخاست درست حسابي بره بالا به قول تكنيكالا پول بك نميزد همينطور يه كله ميرفت بالا بعد تو قيمتاي بالا پول بك ميزد.....هر كي تو اين قيمتا ساختموني بخره يا با يه نوسان ردش بكنه يا مجبور ميشه بلند مدت نگه داره
          تا اینجاش صف میلیونی توی ثشرق و ثتران بوده

پس ، از فردا هم باید منتظر کما باشیم!
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

اين گروه يه نوسان 5 6 درصدي ديگه ميده و بعد تمام....ميره تو كما هرچند كه گروه ارزنده اي هست....عين گروه كاشي كه هشدار داديم
            5 6 درصدي كه من گفتم بعد از اصلاح گروه كاشي بود كه خيليا فك ميكردن پايان اصلاحه و گرنه آره كساوه 40 درصد كسعدي 50 درصد نوسان مستقيم دادن اما وقتي با اون شيب تند برگشتن گفتم كه بازي اين گروه تموم شده و يه نوسان 5 6 درصدي ميده و تمام....الانم همين وضعيتو گروه ساختمون داره........البته خدا كنه همشون بشن 1000 تومن:d
            صورتاي مالي اين شركتا معمولا شفافه و نكته خاصي هم نداره و از لحاظ بنيادي كاملا مورد تاييدن....اما بحث من در مورد كوتاه مدت و بلند مدته....من ميگم بازي كوتاه مدتشون تموم شده ولي واسه بلند مدت سهامهاي خوبي هستن و سهامداري قطعا جواب ميده
            تا اینجاش صف میلیونی توی ثشرق و ثتران بوده

پس ، از فردا هم باید منتظر کما باشیم!
            اگه يكي دو ميليون صف رو شما ميليوني ميدونيد من حرفي واسه گفتن ندارم......خواننده خودش عاقله.....من خودم صفي رو ميليوني ميبينم كه تو صفش زير پام علف سبز شه

نظر

• سلطان بورس
              كاربر فعال
              • Aug 2011
              • 3373

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
              آ اس پ پله اول تا 450 ميادش بالا شك نكنيد
              آ اس پ پله دوم تا 520 میادش بالا ، پله سوم هم دوستان زحمتش رو بکشن و اعلام کنن

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

اگه يكي دو ميليون صف رو شما ميليوني ميدونيد من حرفي واسه گفتن ندارم......خواننده خودش عاقله.....من خودم صفي رو ميليوني ميبينم كه تو صفش زير پام علف سبز شه
                اینم از اون توجیها بود! صف میلیونی اسمش روش هست . 1 میلیون جزو میلیونی حساب نشه باید بیاد جزو هزارتاییها لابد!

در ضمن همون اول صبحم تشریف میبردی صف وساخت زیر پاتون علف سبز میشد

1.6 میل صف و 62 هزارتا عرضه

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

اینم از اون توجیها بود! صف میلیونی اسمش روش هست . 1 میلیون جزو میلیونی حساب نشه باید بیاد جزو هزارتاییها لابد!

در ضمن همون اول صبحم تشریف میبردی صف وساخت زیر پاتون علف سبز میشد

1.6 میل صف و 62 هزارتا عرضه
                  حرف شما درسته...

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

این فقط یه بحث بود سر ارزندگی یه گروه.

از ارادت من به شما هیچ چیزی کم نمیکنه

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

سلام
                      فردا سهم روز سختی را دارد چون دقیقا سطحی هست که تا حالا موفق به عبورش نشده و از یک طرف زیر مجموعه مهرگان جلوی رشد سهم را گرفتن
                      برام سوال هست که مهرگان چرا نمیذاره قیمت سهم بالا بره تا فروشندگان حاظر به فروش سهم خود شوند . ثاخت هم که تو چند روز پیش نشون داد که رو قیمت 390 از سهم حمایت میکند و حاظر به فروش نیست. ولی باز این مهرگان دست بردار نیست . یا واقعا نمیفهمه یا برنامه ای از قبل تعیین شده دارد که کسی خبر نداره . فقط امیدوارم سهم فردا بازی جدیدی را شروع کند و با اقتدار از سطح 420 عبور کند.

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

آی ساده جان الان تو کدوم صف سهام علف زیر پا سبز میشه ...همچین بدن همه این صف ها رو ...ما به همین 5 تا 6 درصد تو هفته و نیم هفته هم راضی هستیم چون هفته بعدش بالاخره یه 5 تا 6 درصدی دیگه پیدا میشه ...
                        :x
                        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

در اصل توسط شکارچی پست شده است View Post
                          سلام
                          فردا سهم روز سختی را دارد چون دقیقا سطحی هست که تا حالا موفق به عبورش نشده و از یک طرف زیر مجموعه مهرگان جلوی رشد سهم را گرفتن
                          برام سوال هست که مهرگان چرا نمیذاره قیمت سهم بالا بره تا فروشندگان حاظر به فروش سهم خود شوند . ثاخت هم که تو چند روز پیش نشون داد که رو قیمت 390 از سهم حمایت میکند و حاظر به فروش نیست. ولی باز این مهرگان دست بردار نیست . یا واقعا نمیفهمه یا برنامه ای از قبل تعیین شده دارد که کسی خبر نداره . فقط امیدوارم سهم فردا بازی جدیدی را شروع کند و با اقتدار از سطح 420 عبور کند.
                          يه زماني آيدي نيما آزادي ميگفت يه گروه با 12 ميليارد تومن ميخاد رو ثاخت فعال بشه....اون موقع خيلي رو ثاخت كليد بودم

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

يه زماني آيدي نيما آزادي ميگفت يه گروه با 12 ميليارد تومن ميخاد رو ثاخت فعال بشه....اون موقع خيلي رو ثاخت كليد بودم
                            به نظرم فعال شدن فایده نداره ...خود سهم باید به ارزشش برسه حالا وقتی سهم ارزنده باشه خود به خود پول میاد پشتش ...

اگه صورت های مالی و وضعیت شرکت مناسب باشه میشه رو 12 میلیارد حساب کرد ...اما گه شرکت چیزی توش نباشه و صنعتش افقی نداشته باشه100 تا هم بیاد نباید دنبالش بود

فعلا که ساختمانی ها با ریسک کم داره بازدهی نسبی رو نصیب سهامداراش میکنه ...مهم ربسک کم و در امان بودن از اتفاقات پیرامونیه

اگه ببینیم اشتباه میکنیم کارش فقط یه اینتره البته f12 و همینجا مینویسیم که اه اشتباه کرده بودیم که ساختمانی خریدیم چون هم ریسکش بالا بود و هم بازدهی منفی بهمون داد
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                              آی ساده جان الان تو کدوم صف سهام علف زیر پا سبز میشه ...همچین بدن همه این صف ها رو ...ما به همین 5 تا 6 درصد تو هفته و نیم هفته هم راضی هستیم چون هفته بعدش بالاخره یه 5 تا 6 درصدی دیگه پیدا میشه ...
                              :x
                              تمام بحث منم همينه كه شما فرموديد.....متاسفانه پستاي منو خيلي از دوستان دقيق نميخونن ...من تو سايتاي مختلف دارم ميبينم كه بعضي از افراد حرف از مثلا ثتران 250 تومني و يا فولاد 360 تومني تو كوتاه مدت ميزنن من ميگم بابا بازار در حال حاضر اينقد قدرت نداره كه اين سهماي گنده رو بيشتر از 20 30 درصد تكون بده ولي خب در بلند مدت اين گروه شايسته رشد هست.....الان مثلا شما فكر ميكنيد ثامان تا چند بالا ميره؟يعني بازار ما در حال حاضر ميتونه ثامانو تو صف نگه داره؟اگه فاكتوراي جانبيشو مثه حمايت سهامدار عمده خبر رانتي و غيره رو در نظر نگيريم

نظر

• yousef
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 808

امروزآ اس پ چندبارصف خریدش روازدست دادومجدداصف شدوباصف خریدتقریباسنگینی به کارش
                                پایان دادکه این نشونه غلبه خریداران برفروشندگان این سهمه ونشون میده صعودسهم ادامه داره...
                                اگه فردا420تومن روباقدرت ردکنه به زودی به480تومن میرسه(که تازه میشهp/e=4)وبعدکم کم میره
                                به سمت قیمتهای بالاتر.شایدتامجمع سال بعدیه سودرویایی توش باشه...

نظر

در حال کار...
                                X