به نظر من ا س پ رو قیمت 4681 ریال مقاومت فوق العاده قوی دارد در صورت شکستن آن علاو بر اینکه شروع موج 3 تایید شده است ، اهداف بعدی قیمت به ترتیب 5126 و 6129 ریال می باشد .
شركت آ.س.پ ( آ س پ )
Collapse
X
-
خبر رسيده باگات داره رو اين آ اس پ فعال ميشهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
هر کسی روی سهم فعال بشه جز خیر چیزی از آ س پ نخواهد دید.... تو 1ماهی که همه جز جیگر میزدند بابات ضررها و صف فروش ها این بنده خدا روزی 1-2 تومان ناقابل آهسته و پیوسته اومد بالا... واقعا برای افراد کم ریسک یکی از بهترین گزینه هاست. من که قسمت کم ریسک سبدم رو به آ س پ و رایان اختصاص دادم و هیچ نگرای از این دو ندارم>:d<إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
700 تومن پول اين سهمه اينو معاملات امروز سهم نشون داد براي امسال تا 150 تومن ميتونه بسازه و براي سال مالي بعد تا 250 ميتونه بسازه كه ظرف 1.5 سال ميشه 400 تومن فقط سود شركت كه قسمت اعظميش تقسيم ميشه قيمت ملك هم كه داره ميره بالاالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post700 تومن پول اين سهمه اينو معاملات امروز سهم نشون داد براي امسال تا 150 تومن ميتونه بسازه و براي سال مالي بعد تا 250 ميتونه بسازه كه ظرف 1.5 سال ميشه 400 تومن فقط سود شركت كه قسمت اعظميش تقسيم ميشه قيمت ملك هم كه داره ميره بالا
نظر
-
آ.اس.پ : در چند روز گذشته و در گروه ساختمانی، شاهد عرضه های زیادی از سوی ثاخت در نماد آ س پ ، سهامدار عمده این شرکت بوده ایم . هرچند نیت این شرکت از چنین اقدامی مشخص نیست اما صورت های مالی نشان می دهد که در روزهای یک ماهه گذشته 4.5 درصد از سهام آ س پ توسط ثاخت در بازار عرضه شده است . مالکیت 77 درصدی ثاخت در آ س پ در روز گذشته به 72.5 درصد رسید ، هرچند فروش های مزبور برای ثاخت سودآوری ایجاد می کند اما این اتفاق برای ثاخت جذابیت ندارد چون آ س پ شرکتی است که بخش مهمی از سود ثاخت را می سازد و عرضه سهام این شرکت ارزشمند آن هم با این نسبت قیمت به درآمد مناسب نیست . از سوی دیگر، به نظر می رسد میزان عرضه ها کاهش یافته و حالا آ س پ با توجه به تعدیل مثبت اخیر و قرارداد جدیدی که می تواند سود سال بعدی این شرکت را 40 تومان بالا ببرد مورد توجه بیشتر قرار گرفته است . به طور کلی شرکت آ س پ به سهمی کم ریسک تلقی می شود که می تواند در پرتفوی سهامداران جای داشته باشد .
http://namabourse.com/news/detail/22...2%D8%A7%D8%B1/The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
با سلام خدمت دوستان به نظر من با توجه به نمودارهای الیوت و اسیلاتورها که در مطالب قبلی خدمتتان ارائه نمودم و با توجه به نمودارهای زیر خرید زیر میانگین 3 روزه ( خط قرمز رنگ ) توصیه می گردد و به نظر من نوعی فرصت خرید مناسب می باشد .
نکته مهم : دوستان توجه فرمایید من فقط نظر خود را بیان می کنم که احتمال خطا نیز در ان بسیار است بنابراین خواهشمند هستم با توجه به تحلیل خود تصمیم گیری نمایید.
نظر
-
خوب حسابرسی شده آ س پ 6 ماهه اومد و 487 ریال ساخته که در مقایسه با سال قبل 166 درصد افزایش یافته!;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
2 میل دیگه گوشت قربونی هدیه ای از ثاخت به هر کی که بخواد>:)
باز جای شکرش باقیه بلوکیا اومده قیمتش بالای 450:-|إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post2 میل دیگه گوشت قربونی هدیه ای از ثاخت به هر کی که بخواد>:)
باز جای شکرش باقیه بلوکیا اومده قیمتش بالای 450:-|الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
نظر