شركت آ.س.پ ( آ س پ )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #226
    ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﯾﮏ ﺷﺮﮐﺖ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻧﯽ
    ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺷﺮﮐﺖ ﻓﺮاﺑﻮرﺳﯽ آ س پ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﮐﺮد.
    ﺑﺮ اﺳﺎس ﮔﺰارش ﻣﻨﺘﺸﺮه در ﺑﻮﻟﺘﻦ ﮐﺎرﮔﺰاری ﺗﺎت،ﺷﺮﻛﺖ آ س پ ﺗﻐﯿﯿﺮات رخ داده در ﺗﺮﻛﯿﺐ ھﯿﺎت ﻣﺪﯾﺮه ﺧﻮد را ﺑﻪ ﺑﺎزار اﻋﻼم ﻛﺮد.
    ﺑﺮ اﻳﻦ اﺳﺎس ﻣﺤﻤﻮد ﻛﻼﻳﻪ ﺑﻪ ﻧﻤﺎﻳﻨﺪﮔﻲ از ﺷﺮﻛﺖ ﺳﺮﭘﻨﺎه ﻓﺎرس ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﺪﻳﺮﻋﺎﻣﻞ و ﻋﻀﻮ ھﯿﺎتﻣﺪﻳﺮه و ﻋﻠﯿﺮﺿﺎ ﻣﺤﺮم ﺑﻪ ﻧﻤﺎﻳﻨﺪﮔﻲ از ﺷﺮﻛﺖ ﻣﮫﻨﺪﺳﻲ و ﺳﺎﺧﺖ ﭘﺎرس ﺳﺎزه ﺑﻪ ﻋﻨﻮان
    ﻧﺎﻳﺐ رﻳﯿﺲ ھﯿﺎت ﻣﺪﻳﺮه آ س پ اﻧﺘﺨﺎب و ﻣﻌﺮﻓﯽ ﺷﺪﻧﺪ.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #227
      در گروه مسكن ديروز اعلام شد كه اوراق تسهيلات مسكن كه پيش از اين تنها براي منازل كمتر از 12سال ساخت امكان استفاده داشت از اين پس براي خانههاي تا 20سال ساخت قابل بهرهبرداري است. ركود سنگين بازار مسكن و كاهش داد و ستدها موجب كاهش قيمت اوراق تسهيلات مسكن شده است كه به نظر ميرسد مصوبه هيات مديره بانك مسكن براي مقابله با اين ركود و افزايش شمار استفاده كنندگان از تسهيلات مسكن اتخاذ شده است.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

        #228
        شاید تا 380 بیاد پایین
        این قیمت برای خرید خوبه
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

        نظر

        • سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

          #229
          در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
          شاید تا 380 بیاد پایین
          این قیمت برای خرید خوبه
          علیرضا من با خودم عهد کردم تا مجمع نفروشمش هر قیمتی رسید! زیر 400 هم همیشه اضافه می کنم.. واقعا این سهم سود بانکی سالانه 35 درصدیه... بدون ریسک....
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

          نظر

          • مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

            #230
            در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
            علیرضا من با خودم عهد کردم تا مجمع نفروشمش هر قیمتی رسید! زیر 400 هم همیشه اضافه می کنم.. واقعا این سهم سود بانکی سالانه 35 درصدیه... بدون ریسک....

            چنانچه سهم قبل از مجمع رشد خوبی نکرد باید با سهم رفت مجمع
            برای اینکه سهم تو مجمع تعدیل میده و پایین باز نخواهد شد و تمام سود میمونه سود رو هم زود میده
            سود ساله دیگه رو هم میگن میخواد 160 تومن اعلام کنه
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

            نظر

            • مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

              #231
              ساخت 3.2 واحد مسکونی با تخریب یک پلاک فرسوده/ ساخت 70 درصد پروانه های صادر شده معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه به ازای تخریب هر یک واحد در بافت فرسوده 3.2 واحد مسکونی ساخته میشود، گفت: حدود 70 درصد از تعداد کل پروانه های صادر شده با سرمایه گذاری مالک ساخته میشود که نشان دهنده توجیه اقتصادی در بافتهای فرسوده است.

              مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

              نظر

              • yousef
                عضو فعال
                • May 2011
                • 808

                #232
                در اصل توسط پرستو پست شده است View Post

                چنانچه سهم قبل از مجمع رشد خوبی نکرد باید با سهم رفت مجمع
                برای اینکه سهم تو مجمع تعدیل میده و پایین باز نخواهد شد و تمام سود میمونه سود رو هم زود میده
                سود ساله دیگه رو هم میگن میخواد 160 تومن اعلام کنه
                من به گزارش پیش بینی31/6/92ثاخت که سهامدارعمده آ س پ هست نگاه کردم...پیش بینی 31/6/92آ س پ رو1335ریال دیده واحتمالاهمین مقداربه عنوان اولین پیش بینی آ س پ اعلام بشه....

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #233
                  واكنش انبوهسازان به قيمت جديد مصالح

                  ساختوساز به مانع خورد




                  دلالان مصالحساختماني: خريد از بازار 40 درصد كاهش يافته است

                  رونق تابستاني ساختوساز در معرض تهديد




                  گروه مسكن- هاجر شادماني: قيمتها در بازار مصالحساختماني براي بار دوم در طول 5 ماهي كه از سال91 ميگذرد، دستخوش تغيير از نوع «ناخوشايند براي انبوهسازان» شده و حجم خريد از اين بازار را توسط گردانندگان موتور ساختوساز به شكل خيرهكنندهاي كاهش داده است.
                  گزارش «دنياياقتصاد» از تحولات نگرانكنندهاي كه طي هفتههاي مياني تابستان امسال در بازار مصالحساختماني اتفاق افتاده، حاكي است: قيمت 14 قلم مصالحساختماني پرمصرف در ساختوسازهاي مسكوني، به طور متوسط 45 درصد افزايش پيدا كرده است.
                  هرچند حجم احداث واحدهاي مسكوني نسبت به سال گذشته زيادتر شده و به طور طبيعي تقاضا در بازار مصالح نيز بايد بيشتر از سال90 باشد اما طبق گفته دلالان اين بازار، تحت تاثير گراني، خريد مصالحساختماني در دو ماه اول تابستان امسال حدود 40 درصد افت كرده است طوريكه انبوهسازان در واكنش به افزايش بدون دليل قيمت مصالحساختماني در فصل ساختوساز، عمليات تامين مصالح را به تاخير انداختهاند.
                  براساس اين گزارش از ميان انواع مصالح ساختماني كه طي هفتههاي اخير مشمول رشد قيمت شدهاند، برخي مصالح همچون ميلگرد و رنگ ساختماني تا دو برابر نرخهاي سال گذشته، گران شدهاند.
                  انبوهسازان با اشاره به پرهيز از خريد مصالح گران در اين فصل به اميد برگشت قيمتها در فصل پاييز، ميگويند: سازندههايي كه با نرخهاي كنوني اقدام به تامين مصالح براي ساختوسازهايشان ميكنند گروههايي هستند كه درنظر دارند متناسب با رشد قيمتي كه از محل گراني مصالح به آنها تحميل شده، قيمت فروش واحدها را افزايش دهند؛ اما در حال حاضر غالب سازندهها از بازار مصالح خريد نميكنند.
                  یافتههای «دنیایاقتصاد» از بازار روزهای اخیر مصالح ساختمانی حاکی است: هم اکنون برخی مصالح پرمصرف و پرکاربرد در ساخت و ساز همچون آهن، شن و ماسه و آجر تا بیش از 50 درصد رشد قیمت نسبت به مدت مشابه سال گذشته را تجربه میکند.آن طور که فعالان بازار مصالح ساختمانی پایتخت به «دنیای اقتصاد» اعلام کردند هم اکنون تغییرات برخی از این مصالح به خصوص انواع میلگرد، تیرچه، ورقههای فولادی و سایر تولیداتی که از ماده اولیه شمش آهن تهیه میشوند ظرف یک ماه گذشته بطور متوسط 20 درصد رشد قیمت داشتهاند به این ترتیب، قیمت آهن آلات ساختمانی در نيمه تابستان از 1500 تومان برای هر یک کیلوگرم به بیش از 2000 هزار تومان افزایش یافته است؛ این در حالی است که سال گذشته در همین روزها حداکثر قیمت هر کیلوگرم آهن 800 تومان بوده است. در سایر مصالح ساختمانی هم تغییرات قیمتی روی داده است که بر این اساس افزایش دو برابری قیمت آجر و انواع شن و ماسه، هزینههای ساخت را به میزان قابل توجهی افزایش داده است.
                  این درحالی است که تنها قيمت یکی از مصالح پرمصرف یعنی سیمان با افزایش قابل ملاحظهای مواجه نشده و حتی قیمت آن در مقایسه با سال گذشته درصد اندکی هم کاهش یافته است.بر اساس این گزارش، هم اکنون قیمت هر کیسه سیمان در بازار مصالح حداقل 4000 تومان و حداکثر 4700 تومان متغیر است که دلالان بازار مصالح افزایش هزینههای حمل و نقل را مهمترین عامل این نوسان قیمت در بازار سیمان میدانند. سيمان پارسال در مرز 4 هزار تومان فروخته ميشد.
                  به گفته دلالان بازار مصالح ساختمانی، هم اکنون بازار خرید و فروش مصالح پرمصرف، به خصوص آهنآلات ساختمانی، بازاری راکد و غیرشفاف است به گونهای که ظرف هفتههاي اخیر هیچ معاملهای در این بازار صورت نمی گیرد و مشخص نیست که این بحران تا کجا ادامه خواهد داشت. دلالان درباره توقف معاملات در بازار آهن الات میگویند: سود ناشي از هر بار معامله آهن آلات ساختمانی بین 5 تا 10 درصد است که با افزایش لحظه قیمتآهن،معاملات زیان آور خواهد شد.
                  این در حالی است که این روزها انبوه سازانی که بابت تعهد خود به کارفرما موظف به فعالیت و تامین مصالح ساخت هستند دست نگه داشته اند تا ببینند وضعیت بازار به چه صورتی پیش میرود.
                  کاهش 40 درصدی خرید مصالح
                  دلالان مصالح ساختمانی با ابراز نگرانی از شرایط به وجود آمده ظرف روزهای اخیر در بازار مصالح و سپس سرایت آن به بازار ساختوساز معتقدند این روزها میزان خرید یا تقاضای مصالح ساختمانی پرمصرف به میزان 30 الی 40 درصد نسبت به پارسال کاهش پیدا کرده است.
                  فروشندگان در بازار مصالحساختماني در عين حال ميگويند: متقاضیان باقیمانده در بازار مصرف مصالح ساختمانی که اغلب بساز و بفروشها یا انبوهسازان هستند برای ادامه فعالیتهای خود بنا دارند با محاسبه افزایش قیمت به وجود آمده، قیمت هر مترمربع از واحدهای خود را در زمان فروش افزایشدهند.
                  این فعالان بازار مصالح، پیش بینی میکنند در صورتی که در نتیجه نبود نظارت مورد نیاز، شرایط به همین صورت ادامه پیدا کند ظرف چند هفته با سرایت وضعیت نابسامان بازار مصالح به بازار ساختوساز، ساختوسازها متوقف يا كند میشود.
                  نوسانات قابل توجه در بازار ارز و نبود مدیریت و نظارت کافی و برخی رانت خواریها مهمترین علل عنوان شده از سوی دلالان مصالح برای گرانیهای اخیر است.
                  هشدار در مورد کارگاههای ساختمانی
                  سیروس تابش عضو انجمن انبوه سازان تهران و فعال در پروژههای مسكوني شهر تهران با انتقاد از ایجاد شوک ناگهانی در قیمت مصالح اساسی به «دنیای اقتصاد» گفت: علاوه بر افزایش قیمت ناگهانی در برخی مصالح اساسی و تاسیسات ساختمانی که در زمستان سال قبل به وجود آمد، از ابتدای سال نیز در چند مرحله قیمتها افزایش داشته است.
                  وی این افزایش قیمتها را در تمام مصالح و تاسیسات فراگیر دانسته و هشدار داد: تا چند روز آینده در صورت ادامه روند موجود تعداد زیادی از کارگاههای ساختمانی تعطیل خواهد شد که دلیلی جز جهش ناگهانی قیمتها ندارد.
                  احتمال وقفه در ساخت و ساز
                  در همین زمینه، رضا میرزاهدی از انبوه سازان فعال در ساخت و سازهای شهر تهران با ابراز نگرانی از جهش ناگهانی قیمت مصالح ساختمانی در هفتههاي اخیر به «دنیای اقتصاد» گفت: روند ساختوسازها در نتیجه جهش ناگهانی در قیمت مصالح دچار افت قابل توجهي شده است.وی افزود: با شرایط به وجود آمده، تمام پروژههای عمرانی با خطر وقفه روبهرو هستند.
                  میرزاهدی خاطرنشان کرد: عدم ثبات اقتصادی بازار به دلیل نبود ارگان کنترلی، افسار گسیختگی بازار کالاهای اقتصادی و... باعث شده است که در نيمه تابستان هر کیلوآهن معادل یک دلار ارزش پیدا کند.
                  وی تصریح کرد: جالب است بدانید تا پیش از این اعلام میشد دلالان مصالح عامل گرانیها هستند، اما هم اکنون قیمتها در کارخانهها به شدت افزایش یافته است و بسیاری از کارخانهها هم تولیدات خود را کاهش دادهاند.
                  میرزاهدی هشدار داد: در صورتی که به سرعت برای کنترل قیمت مصالح اقدام نشود، ظرف چند روز آینده افزایش قیمت آهنآلات و سایر مصالح ساختمانی به مصالح دیگر سرایت میکند که در این حالت، کنترل بازار مسکن به شدت دشوار میشود.


                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #234
                    گراني زمين ساختوساز را به زمينهاي «سبز» كشاند؛ ساخت هتل در زمين 5000 ميليارد توماني پارك پرديسان؟

                    خيز انبوهسازان به سوی پاركهاي تهران



                    گروه مسكن- بهشاد بهرامي: انبوهسازان در تهران براي تامين گرانترين ابزار ساختوساز به پاركهاي بزرگ پايتخت پيشروي كردهاند، طوري كه در آستانه فروش بخشي از بزرگترين پارك تهران، شورايشهر به فكر افتاده طرح ممنوعيت ساختمانسازي در زمينهاي سبز را تصويب و به شهرداري ابلاغ كند.




                    آنطور كه سخنگوي شورايشهر تهران روز گذشته درباره «خلأ مقررات در جلوگيري از تجاوز ساختماني به پاركها» عنوان كرده، در شهرداري فقط يك بخشنامه با امضاي شهردار وجود دارد كه متن آن ساختوساز در پارك را تخلف معرفي كرده است، اما ظاهرا اين بخشنامه براي برخي مناطق بازدارنده محسوب نشده است. به گزارش «دنياياقتصاد» گراني زمين در پايتخت تحت تاثير كمبود زمينهاي خام از يكسو و مقاومت مالكان املاك كلنگي براي تخريب و ساختوساز مجدد از سوي ديگر باعث شده اخيرا بخشخصوصي به استفاده از ترفند خريد زمينهاي سبز (پارك) با قيمت ناچيز و سپس تغيير كاربري آنها به مسكوني يا تجاري روبياورد طوري كه طبق آنچه روز گذشته در جلسه علني شورايشهر تهران تشريح شد قرار است 100 هكتار از زمين پارك پرديسان –معادل كمتر از نصف مساحت كل پارك- به بخشخصوصي فروخته شود. گفته ميشود قيمت زمين پارك پرديسان با توجه به موقعيت مرغوب محل، در صورت تغییر کاربردی مترمربعي 5 ميليون تومان (قيمت كل زمين آماده فروش 5 هزار ميليارد تومان برآورد ميشود) خواهد بود و قرار است بخش خصوصي در آن هتل بسازد! روز گذشته شورای شهر تهران با تصویب یک فوریت «ممنوعیت ساختوساز در پارکها» در برابر مصوبه دولت، به سازمان حفاظت محیطزیست در خصوص صدور مجوز فروش 100 هکتار از پارک پردیسان به عنوان بزرگترین پارک پایتخت به بخش خصوصی هشدار غيرمستقيم داد. اين در حالي است كه دو روز پيش براي ساختوساز غيرمجاز در پارك ملت نيز حكم تخريب صادر شد. با وجود آنکه پیش از این خبر فروش صد هکتار از زمین های پارک پردیسان از سوی رییس سازمان حفاظت محیط زیست تکذیب شده بود، اما بار دیگر اعضای شورای شهر تهران با قطعی شدن موضوع فروش صد هکتار از 170 هکتار زمین پارک پردیسان از سوی سازمان حفاظت محیط زیست نسبت به ساختوساز در پارکها و بوستانهای سطح شهر اعتراض کردند. بحث فروش پارک پردیسان از سوی سازمان حفاظت محیط زیست در حالی جدی شده است که طبق گفته اعضای شورای شهر سند پارک پردیسان به نام جمهوری اسلامی (ملي) ثبت شده و کاربری آن براساس طرح تفصیلی جدید فضای سبز تعریف شده است. اما به نظر می رسد آنچه دولت و سازمان حفاظت محیط زیست را در فروش پارک پردیسان به بخش خصوصی جدی کرده است ارزشمندی زمین پارک پردیسان (با 273هکتار مساحت و قرارگرفتن در متراکمترین نقطه شهر تهران که در محاصره بزرگراههای یادگار امام(ره)، حکیم، همت و چمران)است.

                    مانعی در برابر تخلفات نیست

                    عباس شيباني، ديگر عضو شوراي شهر تهران با صراحت به مشکل علت ساختوساز ها اشاره کرد و گفت: من اين مساله را شخصا پيگيري كردهام، برای من مشخص شده که بعضا به ماموري كه بايد با اين تخلف برخورد كند چيزي ميدهند و مانع كار او ميشوند.
                    در اين ميان معصومه ابتكار رييس كميته محيط زيست شوراي شهر تهران به عنوان یکی از معترضان اصلی به روند ساخت وسازدر پارکها و به خصوص پارک پردیسان گفت: صراحت لهجه آقای شیبانی منظور اصلی اعتراض ما را بیان کرد. گرچه بخشنامه ممنوعیت ساختوساز در پارکها تاکنون دوبار از سوی شهرداری ابلاغ شده است، اما ظاهرا بخشنامههاي شهرداري در رابطه با جلوگيري از ساختوساز در پاركها و اشغال فضاي پياده روها كافي نبوده است.

                    نميگذاريم اتفاق پارك پرديسان رسم شود
                    رییس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران از قاطعیت شورای شهر برای مقاومت در برابر ساختوساز در پارک های سطح شهر ميگويد. متن گفتوگوي «دنیایاقتصاد» با معصومه ابتكار را در زير بخوانيد:

                    مالک پارک پردیسان کدام نهاد است؟ دولت یا سازمان حفاظت محیط زیست؟

                    پارک پردیسان 273 هکتار است که از تمام این مساحت 170 هکتار آن در دوره گذشته به منظور حفاظت بیشتر به سازمان حفاظت محیط زیست واگذار شد، اما متاسفانه تصمیم به فروش 100 هکتار از آن را گرفتهاند.

                    ماجرای فروش پارک پردیسان چیست؟چه هدفی از فروش آن دارند؟

                    این سوالی است که باید از خودشان بپرسید.

                    پارک پردیسان از نظر مساحت بزرگترین پارک تهران است؟

                    بله.

                    شورای شهر تهران چه اقدام جدی برای جلوگیری از این اقدام میکند؟

                    ما قصد داریم جلوی این اتفاق را بگیریم. چون اگر ماجرای فروش پارکها رسم شود همه به فکر این میافتند که میتوان همه این پارکها را فروخت.

                    اگر دولت اصرار به فروش داشته باشد شهرداری برای ساختوساز پروانه صادر میکند؟

                    قطعا نه. در هیچ شرایطی کاربری پارك پرديسان از سبز به مسكوني يا تجاري تغيير نميكند و امکان صدور پروانه از نظر ما نیست، مگر آنکه راههای فراقانونی باشد.

                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • rajabnejad
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 4331

                      #235
                      چهره آ س پ در سال 92


                      آ س پ سود هر سهم سال مالی منتهی به 31/6/92 خود را در حالی 1335 ریال اعلام کرده است که نسبت به آخرین پیش بینی سال مالی منتهی به 31 شهریور 91 با کاهش 23 ریالی مواجه شده است

                      کاهش درآمد فروش و بهای تمام شده سود خالصی معادل سال مالی 91 را برای سهم رقم زده است.افزایش جزئیی سایر هزینه ها باعث شده است که شرکت سود هر سهم خود را با کاهشی 23 ریالی به بازار اعلام کند.

                      1- افزايش هزينه هاي عمومي اداري و تشکيلاتي ناشي از افزايش شاخص قيمتها و افزايش دستمزدها در سال جديد ميباشد

                      2- تغييرات هزينه هاي مالي عمدتا ناشي از افزايش کارمزد تسهيلات مشارکت مدني دريافتي مي باشد

                      3- تغييرات ماليات بدليل پرداخت ماليات عملکرد سنوات گذشته شرکت در سال آتي ميباشد

                      ضمنا در مورد پروژه مسکن مهر شهريار، پيرو توضيحات ارائه شده در اطلاعيه شماره 57512 مورخ 3/10/90، علت کاهش تعداد واحدهاي قابل واگذاري به 1540 دستگاه در سال مالي جاري به دليل اعمال نظر سازمان مسکن و شهرسازي و موکول شدن واگذاري 460 واحد در فاز دوم و اجرا در سال مالي آتي مي باشد و کماکان ابراز آن در پيش بيني هاي سال 1392 براي اين شرکت ميسر نمي باشد.

                      در خصوص پروژه بهاران، اطلاعات پروژه در سيستم بارگذاري گرديد ولي بدليل اتمام و واگذاري اين پروژه در 29/12/1389 هيچگونه برآورد مخارج در سال 1391 و 1392 قابل پيش بيني نمي باشد.

                      در مورد بهاي تمام شده شاله شمشک، اراضي شمشک و واحد کوي نوبنياد ، تفاوت بسيار زياد آن با مبلغ فروش آنها، به دليل اينکه موارد مذکور در سنوات گذشته ( حدود سي الي چهل سال قبل) ابتياع و به بهاي تمام شده بسيار نازل در حسابها ثبت گرديده اند، لذا تفاوت بها به دليل اثرات تورمي در سالهاي گذشته در حوزه املاک مي باشد
                      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                      نظر

                      • paiezan
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 317

                        #236
                        سلام
                        با این گزارش حالا وضعیت رو برای آ س پ چطور میبینین؟
                        ممنون

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #237
                          کاهش 17 درصدی فروش «آ.س.پ»

                          گروه بنگاهها- شرکت آ.س.پ پیشبینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 31 شهریورماه 92 را با سرمایه 200 میلیارد ریال به بازار اعلام کرد. براساس اطلاعیه سازمان بورس، این شرکت سود هر سهم سال مالی 92 را مبلغ یکهزار و 335 ریال پیشبینی کرده که در مقایسه با سال مالی 91 با کاهش دودرصدی مواجه است. «آ.س.پ» پیشبینی فروش سال مالی 92 را مبلغ 523 میلیارد ریال اعلام کرده که نسبت به سال مالی قبل معادل 17 درصد کاهش نشان میدهد.

                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #238
                            "آ س پ" و مدیر عامل جدید
                            شرکت آ س پ با 20 میلیارد تومان سرمایه برای سال مالی منتهی به شهریور 92 برای هر سهم خود مبلغ 1325 ریال عایدی خالص پیش بینی کرده که در نظر دارد 10 درصد از آن را بین سهامدارانش تقسیم نماید.
                            این شرکت که در سال مالی 91 در دوره 9 ماهه موفق به پوشش 46 درصدی بوده و طی دوره 6 ماهه پوشش 36 درصدی را در کارنامه فعالیت خود به ثبت رسانده عایدی خالص هر سهم سال مالی 91 را از مبلغ 1005 ریال در شهریور 90 به مبلغ 1358 ریال در فروردین 91 افزایش داده و علت این تعدیل مثبت را افزایش مبلغ فروش ناشی از ابلاغ بهای فروش مسکن مهر شهریار اعلام نموده است.
                            گفتنی است در جلسه مورخ اول مرداد 91 با عنایت به استعفای آقای حیدر باقری (مدیر عامل و عضو هیأت مدیره) آقای سعید محمود کلایه به عنوان جانشین ایشان انتخاب شده است.

                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

                              #239
                              فردا انجام می شود
                              فروش 4عرضه عمده از سوی شرکت بینالمللی توسعه ساختمان


                              خبرگزاری فارس: بازار فرابورس فردا میزبان 4 عرضه عمده از سوی شرکت بینالمللی توسعه ساختمان و عرضه یکجای 0.55 درصدی سپرده گذاری مرکزی خواهد بود.

                              به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، فردا دو بلوک 4.9 درصدی شرکت شهرسازی و خانه سازی باغمیشه از سوی شرکت بینالمللی توسعه ساختمان روی میز فروش قرار میگیرد.

                              بر این اساس، این دو بلوک 39 میلیون و 200 هزار سهمی به قیمت هر سهم 350 تومان فروخته می شود.

                              همچنین،شرکت بین المللی توسعه ساختمان دو بلوک 4.9 درصدی آسپ را فردا به صورت یکجا و نقد عرضه میکند. این بلوک به قیمت هر سهم 480 تومان در بازار اول فرابورش فروخته می شود.

                              *عرضه یکجای سپرده گذاری مرکزی در فردا

                              بر اساس این گزارش، علاوه بر 4 عرضه عمدهای که از سوی شرکت بینالمللی توسعه ساختمان انجام میشود، فردا بازار فرابورس میزبان بلوک 0.55 درصدی شرکت سپرده گذاری مرکزی معادل یک میلیون و 657 هزار و 500 سهم از سوی کارگزاری حافظ خواهد بود. این بلوک به قیمت هر سهم 650 تومان و به صورت یکجا و نقد روی میز فروش قرار میگیرد.

                              بر اساس این گزارش، بانک ملی ایران با 10 درصد، سازمان بورس، بورس کالا، سرمایهگذاری تدبیر، سرمایه گذاری صبا تأمین هر کدام با 5 درصد جزء سهامداران این شرکت هستند.

                              به گزارش فارس، پیش از این کارگزاری سهم آشنا در 17 مرداد ماه 2 میلیون و 400 هزار سهم سپرده گذاری مرکزی را به قیمت هر سهم 680 تومان عرضه کرد، بنابراین این دومین عرضه یکجای سپرده گذاری مرکزی در سال جاری و دو ماه اخیر بوده که از سوی دو کارگزاری انجام شده است.

                              همچنین، شرکت سپرده گذاری مرکزی با توجه به حضور شرکتهای سهامی عام در بازار پایه 10 بهمن سال گذشته در فرابورس درج شد.
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #240
                                در گروه ساختمانی دیروز اعلام شد، دو بلوک 9/4 درصدی سهام شرکت آسپ متعلق به شرکت بینالمللی توسعه ساختمان روز سهشنبه 28 شهریور از طریق بازار فرابورس عرضه میشود.
                                تعداد سهام مورد عرضه هر بلوک شرکت آ س پ 9میلیون و 800 هزار سهم معادل بلوک 9/4 درصدی سهام این شرکت است و قیمت پایه هر سهم آن 4 هزار و 800 ریال و ارزش کل هر بلوک آن 47 میلیارد و 40 میلیون ریال تعیین شده است.
                                همچنین امروز دو بلوک 9/4 درصدی سهام شرکت شهرسازی و خانه سازی باغمیشه متعلق به شرکت بین المللی توسعه ساختمان در بازار فرابورس با شرایط نقد عرضه میشود. تعداد سهام هر بلوک باغمیشه 39 میلیون و 200 هزار سهم به قیمت هر سهم 3 هزار و 500 ریال و قیمت پایه کل 137 میلیارد و 200 میلیون ریال است.
                                عرضهها به صورت یکجا و در بازار اول فرابورس و با شرایط نقد است. همچنین کارگزار عرضه کننده کارگزاری کارآمد است.
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X