با تشکر از لطفتون جناب Holy
من اینجوری مجسم می کنم که با پیشنهاد پری مخالفت کردم و اون هم برای برانگیختن حس طمع من پیشنهاد جدیدی مطرح کرده و اونم اینکه می تونم هر تعداد معامله که بخوام انجام بدم :)
در پاسخ باید عرض کنم که چون حجم معامله همون 10 میلیون هستش باز هم قضیه تغییری نکرده چون انتخاب هنوز هم تصادفی می شه و احتمال برنده شدن 50%
با این تفاوت که من :
در انتخاب اول 33% سرمایه
در انتخاب دوم 50% سرمایه
و در انتخاب سوم 100% سرمایه رو برای معامله وارد می کنم
فکر می کنم با توجه به فرمایشات شما در تاپیک مدیریت سرمایه من باید طوری معامله کنم که بتونم 100 معامله داشته باشم
و این یعنی در هر بار 300،000 وارد معامله کنم ( اگه پری قبول کنه ) :-?
اینطوری من 100 معامله انجام می دم و در نهایت 3،000،000 معادل 10% بازده خواهم داشت ;)
کاش یه پری پیدا می شد با این پیشنهاد موافقت می کرد =P~
من اینجوری مجسم می کنم که با پیشنهاد پری مخالفت کردم و اون هم برای برانگیختن حس طمع من پیشنهاد جدیدی مطرح کرده و اونم اینکه می تونم هر تعداد معامله که بخوام انجام بدم :)
در پاسخ باید عرض کنم که چون حجم معامله همون 10 میلیون هستش باز هم قضیه تغییری نکرده چون انتخاب هنوز هم تصادفی می شه و احتمال برنده شدن 50%
با این تفاوت که من :
در انتخاب اول 33% سرمایه
در انتخاب دوم 50% سرمایه
و در انتخاب سوم 100% سرمایه رو برای معامله وارد می کنم
فکر می کنم با توجه به فرمایشات شما در تاپیک مدیریت سرمایه من باید طوری معامله کنم که بتونم 100 معامله داشته باشم
و این یعنی در هر بار 300،000 وارد معامله کنم ( اگه پری قبول کنه ) :-?
اینطوری من 100 معامله انجام می دم و در نهایت 3،000،000 معادل 10% بازده خواهم داشت ;)
کاش یه پری پیدا می شد با این پیشنهاد موافقت می کرد =P~
نظر