گويا خداوند مارادوست داره وبه خيرگذروند." اميدوارم كه هميشه همه دوستان خوشحال باشند"
صنايع كاغذسازي كاوه ( چكاوه )
Collapse
X
-
دوستان سلام ،آيا مي دانيد همان دوستمان آقاي (ع-ا)خودشان سهم را مديريت نموده وعين 50.858سهم را با كد(ا-ا)خريداري وحتي صف خريد هم نمودند،دوستان طي صحبتهائي كه با ايشان داشتم ايشان به باارزش بوده اين سهم در اين قيمتها بسيار تاكيد داشتند وحتي اين سهم را با سهام شيران مقايسه مي نمايندوالبته خدايش با راهنمائيهاواطلاعاتهاي ارزنده اي كه در مورد اين سهم به بنده اعلام مي نمودندخيلي كمكم كرد تا قيمت تمام شده خود را از 603تومان خيلي پايين تر بياورم ،وحتي اينقدر به بنده اميدواري دادند كه توانستم تعداد زيادي از اين سهم را جمع وتقريباً3.5%سهم راداشته باشم،حتي ايشان پيشنهاد، داشتن يك عضو هيات مديره را به من دادند چون مجموع سهم من وايشان تقريباً8%شده كه با اتلاف باخانم (م-ز)به 10%ارتقاء مي يابد.موضوعات فوق را بيان نمودم تا يادآور شوم اگر اين سهم ارزنده نبود دوستمان(ع-ا)به راحتي از خير اين سهم مي گذشت واز آن خارج مي شد،البته يك موقعه اي سهم را جابجا ويا كد به كد مي نمايد تا از حالت سكون معاملاتي خارج نمايدو بعضي اوقات هم يك نوساني از سهم مي گيرد كه من وشما بايد آن زمان را شناخته باشيم تا سهم خود را ناشي از نوسان قيمتهاي كه بوجود مي آيد ازدست ندهيم. پاينده ،پيروز وسربلند باشيد. "ارادتمند بابايي"
نظر
-
توسط سايت آسان تحليل ارائه گرديد در تاريخ 91/07/13ساعت 13.06مروری بر تحلیل قبلی
همانگونه که در تصویر شماره ۱ مشاهده می گردد بنا بر تحلیل قبلی نمودار قیمت واکنش برگشتی نشان داده و تا ۳۷۵۰ افت قیمت نموده و سپس راه صعود در پیش گرفته و به منطقه برخورد کانال نزولی آبی رنگ و خط مقاومت ۴۱۳۰ نزدیک می گردد ( کادر زرد رنگ) با بررسی دیگر عوامل تکنیکال و عوامل بنیادی ازجمله پوشش ۳۲۵ ریال در سه ماهه نخست سال از ۷۸۱ ریال سود پیش بینی شده برای ۹۱ که شرکت علت آن را : (باتوجه به مکاتبات انجام شده با سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کننده گان پیش بینی می گردد مبلغ فروش بین ۱۰تا ۱۵ درصد افزایش یابد .همچنین بعلت افزایش قیمت مواد اولیه و مواد شیمیایی وکمکی باعث افزایش در قیمت تمام شده و هزینه های مالی شرکت گردد .) عنوان نموده است که احتمال صعود قیمت و رسیدن به ۴۷۵۰ را نسبت به دیگر احتمالات بیشتر می سازد در صورت عبور مشخص از ۳۷۵۰ این تحلیل فاقد اعتبار خواهد بود.
یکشنبه, شهریور ۲۶م, ۱۳۹۱
تحلیل فعلی
با مراجعه به تصویر شماره ۲ مشاهده می گردد نه تنها تحلیل قبلی محقق گردیده بلکه از پیش بینی هم فراتر رفته و در حال نزدیک شدن به مقاومت ۵۲۱۷ می باشد همچنین اندیکاتور استوک استیک در منطقه اشباع از خرید واقع گردیده است پیشنهاد ما به اشخاصی که با تحلیل قبلی حوالی ۴۰۰۰ وارد گردیده اند خروج در حوالی ۵۱۲۰ و برای کسانی که از ریسک پذیری بیشتری برخوردارند هدف بعدی در ۵۵۹۰ قرار دارد باید توجه داشت ریسک بیشتر توام با سود وزیان بیشتر است.
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postسلام دوستان عزیز جناب اقای بابایی میدونین چرا خانم م -ز امروز صف را عرضه کرد؟
همش یا (ع.ا ) داره میده خانم م-ز داره جمع میکنه ...آقای ع.غ داره حجم میده ....تکلیف این سهم ارزشمند کی میخواد روشن بشهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postاین سهم چرا اینجوریه ؟؟!!
همش یا (ع.ا ) داره میده خانم م-ز داره جمع میکنه ...آقای ع.غ داره حجم میده ....تکلیف این سهم ارزشمند کی میخواد روشن بشه
آريو جان بزار پاس کاري کنند بين خودشون ، فقط به سهامدار جز آسيب نزن ، ما راضي هستيم :d:d
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postآريو جان امروز يک صف يک ميليون خورده اي روي سهم زدند دقايق اول بازار ، ولي بعد حذف کردند و به 150 هزارتا کاهش دادند
آريو جان بزار پاس کاري کنند بين خودشون ، فقط به سهامدار جز آسيب نزن ، ما راضي هستيم :d:dریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
سلام دوستان سلام؛احساس مي كنم بعضي از شما عزيزان از بازي سهامداران عمده حقيقي عصباني هستيدكه اين كارتان اشتباست ،همانطوري كه در كامنت 183 (دوخط آخر )اعلام نمودم اين شما هستيد كه بايد مديريت نموده وسهم خود را دراين قيمتهاي كه خواسته ايشان است عرضه ننماييد حتي اگر خودشان با كدهاي مختلف قيمت سهم را روزانه 4%كاهش بدهند (هدفشان خريد در قيمتهاي پايين تر است )؛اگر هم اين عزيزان بخواهند هر روز قيمتها را كاهش دهند وشماها نفروشيد درحقيقت ارزش داراييهاي خودشان كاهش مي بابدوبه هدف خودشان هم نخواهند رسيد لذا دست از اينكارشان خواهند كشيد .شما اين موضوع را ديروز وهمين الان داريد مي بينيد،100،200،150،در سمت عرضه با 2ريال بالا وپايين براي فروش مي گذارندبعد از آن طرف در كف قيمت براي خريد مي گذارند و2ريال،2ريال قيمت خريد را نسبت به كف قيمت بالاتر مي گذارند؛پس شما عزيزان سهامدار وقتي چنين حالتي را مي بينيد چرايك دفعه بصورت احساسي اقدام به فروش مي نماييد وبعد اعلام مي كنيد اين سهم ...........والامشكل از خودمانه. ببخشيد بي پرده مطلب زدم. "بياييد عاقلانه عمل كنيم" باتجديداحترام باباييآخرین ویرایش توسط بابائي؛ 2012/10/09, 09:49.
نظر
-
اقاي بابايي سلام به نظر شما عرضه صف وقتي كه فلش قرمز براي سهامدار عمده مياره نميتونه عاملي براي تحريك فروشنده ها باشه؟ جالبه كه طي دو روز كاري بعد از عرضه صف هر دو سهامدار عمده اقدام به خريد سهم ميكنن (ديروز و پريروز) ٨٠/٠٠٠٠ سهم رو در كف قيمتي جمع كردن در حالي كه اگه صف خريد روز قبل رو سهامدار عمده نميداد يه دونه عرضه هم نداشت به اين دليل فكر ميكنم علاوه بر نوسانگيري ، تحريك فروشنده و يكدست كردن سهم هدف مهمتريه! البته شايد من اشتباه ميكنم
فرمايشات شما رو قبول دارم اگه فروشنده هاي عزيز عجله نكن نگين درخشان بازار سرمايه همه را حيرتزده خواهد كرد!!!!!!!!!!!آخرین ویرایش توسط علیرضا1؛ 2012/10/09, 15:56."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
شنیده شده با تغییر تعرفه واردات کاغذ به عدد صفر، صنعت چاپ و کاغذسازی و سهام شرکتهای این گروه همچون کاغذ سازی کاوه با وضعیت مطلوبی روبرو گشته اند. از دیگر سو، افزایش بهای تمام شده کالای فروش رفته در شرکتهای کاغذسازی آنها را بر آن داشته تا مستندات و دلایل افزایش بهای تمام شده خود را به نهاد ناظر یعنی سازمان حمايت از مصرفكنندگان و توليدكنندگان ارائه داده و خواهان افزایش حداقل 30 درصدی نرخ انواع کاغذ و محصولات تولیدی خود باشند.
گویا سازمان یاد شده نیز پس از بررسی و مطالعه مستندات فوق الذکر، در صدد است ضمن کاهش تعرفه واردات کاغذ به صفر؛ با افزایش 20 درصدی نرخ انواع کاغذ موافقت نمایند امری که مبلغ فروش و حاشیه سود شرکتهایی چون چکاوه را در پی خواهد داشت.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
سلام برتمامي عزيزان،آقا عليرضا خان فرمايشات شما كاملاً درست مي باشد ،آقاي(ع-ا) در حقيقت به عنوان سهم گردان اين شركت مي باشد وحتي شايد با كمك شركت دست به اين اقدامات مي زند، ،همچنين با توجه به موضوعي كه تازه متوجه شدم سهامدار اول حقيقي هم از بستگان اين آقا مي باشدوخودشان خريد وفروش كد ايشان را انجام مي دهند بنابراين پس از آن عرضه صف خر يدتوسط ايشان، من صراحتاً اعلام نمودم كه هدفشان پايين آوردن قيمت سهم وخريد در قيمت پايين است وسهامداران عزيز عرضه ننمايندكه بعضي ها حرف بنده را گوش نكرده وعرضه نمودند،بابا وقتي به اندازه حجم مبنا در 4%منفي سهم را عرضه مي نمايندمنظورچيه؟كي عرضه ميكنه ؟چرا به ميزان حجم مبنا از يك كد ديگه عرضه مي كنه؟از طرفي اين حجم معاملات هم مي تواند به شركت كمك نمايد چون وقتي كه ما گزارش سالانه سهم را براي مجمع آماده مي كنيم مي بايست تعداد روزهاي باز بودن نماد وميزان معاملات وميزان بازده سهم را طي روزهاي كه نمادباز بوده را به سازمان بورس اعلام نماييم(بنده مسئول امور سهام يكي از شركتهاي بزرگ بورسي هستم)همچنين اين موضوع بسيار مهم بوده وحتي مي توان با توجه به حجم گردش وميزان سهام شناورمان از بخشودگي مالياتي براي شركت استفاده نماييم ،پس مي توانيم كمي هم به دخالت شركت در اين موضوع شك داشته باشيم. دوستان با توجه به اطلاعاتي كه دارم اولين هدف قيمتي اين سهم در سال 91 مي تواند640تومان باشد حالا خود دانيد. اميدوارم با اين مطالبي كه با عجله نوشتم توانسته باشم منظور خودرا براي تمام دوستان اعلام كرده باشم . موفق وپيروزباشيد . كوچك همه عزيزان بابايي
نظر
-
وضعبت خوب این شرکت هدف قیمتی رو خیلی بالاتر از روزهای قبل میبره
قبلا خرید کردم با هدف 800 تومان و 1000 تومان اما حالا هدف رو باید بالاتر بین 1400-1800 برای سهم دید برای دراز مدتخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
آقاي بابايي تبريک @};-
بالاخره اين مرغ زير پلو داره ارزندگيشو به رخ بازار مي کشه
خدا کنه نوسان گيرها داخل نشن که روند سهم رو خراب مي کنند. ولي حجم معاملات در اين چند وقت خيلي خوب رفته بالا
نظر
نظر