صنايع كاغذسازي كاوه ( چكاوه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابائي
    عضو عادی
    • May 2012
    • 76

دوست عزيز ميثم خان سلام،درپاسخ به موضوع مذكور،البته اگر آقاي (ع-ا)بگذارد چون خودشان چند روز پيش بامن تماس گرفته وبه من اعلام نمودند كه سهم در اين قيمتها خيلي عالي بوده وحتماً اگر مي تواني سهم را جمع كن ،من هم اينكار را انجام دادم وبيش از60.000 سهم را با3كد جمع كردم بعد ديدم كه خودش با كد سهام يكي از اعضاء خانواده اش سهم را عرضه نموده وايشان را از سهامداران بالاي 1%خارج نمودند،البته اين كارشان براي اولين بار نيست ايشان بارها اين سهم را ذليل وسپس در قيمت پايين جمع مي نمايند ،البته اين موضوع نشان از بي توجهي سهامدار عمده نسبت به سهم مي باشد كه ايشان اينگونه مانور مي دهند،والبته بعضي از سهامدارهاي عزيز كه به محض منفي شدن سهم اقدام به عرضه مي نمايند. "موفق وپيروز باشيد"

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20667

در اصل توسط بابائي پست شده است View Post
      دوست عزيز ميثم خان سلام،درپاسخ به موضوع مذكور،البته اگر آقاي (ع-ا)بگذارد چون خودشان چند روز پيش بامن تماس گرفته وبه من اعلام نمودند كه سهم در اين قيمتها خيلي عالي بوده وحتماً اگر مي تواني سهم را جمع كن ،من هم اينكار را انجام دادم وبيش از60.000 سهم را با3كد جمع كردم بعد ديدم كه خودش با كد سهام يكي از اعضاء خانواده اش سهم را عرضه نموده وايشان را از سهامداران بالاي 1%خارج نمودند،البته اين كارشان براي اولين بار نيست ايشان بارها اين سهم را ذليل وسپس در قيمت پايين جمع مي نمايند ،البته اين موضوع نشان از بي توجهي سهامدار عمده نسبت به سهم مي باشد كه ايشان اينگونه مانور مي دهند،والبته بعضي از سهامدارهاي عزيز كه به محض منفي شدن سهم اقدام به عرضه مي نمايند. "موفق وپيروز باشيد"
      با سلام ممنون بابت اعلام خرید و فروش بازی گرای سهم.
      سهم برای من ارزندست و من ارزش این سهم رو 1000 میزارم حداقل ........با دید 1-2 ساله .....قبلا هم گفته شد سال 92 سال رویایی این سهمه .......بعد از راه اندازی کاغذ بیستون.......

من میخواستم دی- یا بهمن وارد بشم ولی اخباری از گرون شدن کاغذ خوندیم و گفتیم سریع تر بخریم ...........امروز در خرید تعلل کردم رو دست ما باز از صف فروش برداشتند .........
      سهم اگه نیارزه صف فروش رو نمیزنن ..............

در حال حاضر سهامداران رو وادار به فروش میکنن ............همچی حرکاتی در سهم دیده بشه ما هم هستیم .........:d

من هنوز هیچی نخریدم..............امیدارم تو همین قیمت ها بمونه ....فعلا عجله ای نیست ..........ولی به نظرم در 6 ماهه تعدیل بده ...........

دلیل خرید امروز من خوندن خبر افزایش 3-4 برابری قیمت کاغذ وارداتی بود ..............گفتیم شاید روی این سهم هم تاثیر بزاره ......
      چون تنها سهمی بود که با افزایش دلار هنوز رشدی نکرده .........البته گزارش 6 ماهه خیلی مهمه .........

به نظر شما افزایش 3-4 برابری کاغذ وارداتی و کلا افزایش قیمت کاغذ روی این سهم تاثیر مثبت داره یا منفی جناب بابایی؟
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/15, 16:23.
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20667

البته شاید بگید چکاوه از این کاغذ ها تولید نمیکنه ........ولی برای ما کاغذ کاغذه ..............:D

تازه این قیمت تا 12 شهریوره ..........من مطمئنم از 12 شهریور تا الان گرون تر هم شده ........;)
        ///

نظر

• بابائي
          عضو عادی
          • May 2012
          • 76

دوست عزيز، شركت مذكور درخواست 15%افزايش قيمت از سازمان حمايت از مصرف كننده را نموده كه با10% افزايش قيمت موافقت شده .بابالارفتن قيمت كاغذ قيمت مواد اوليه شركت (آخال) بالا خواهد رفت وروي قيمت تمام شده كالا تاثير مستقم مي گذارد،اگر شركت موفق به افزايش محصولات توليدي شود به تبع مي تواند سود شناسائي نمايد،درغير اين حالت هزينه مالي شركت بالا خواهد رفت وشركت متحمل زيان خواهد شد.يك خبر ديگري از سهم مذكور به دستم رسيده كه براي سهام 83%شيميايي تامين مشتري آمده به قيمت هر سهم15.000ريال ولي شركت مذكور باتوجه به پتانسيلهاي سهم قيمت را20.000ريال اعلام نمود ولي هنوز در مورد قيمت نهائي به توافق نرسيده اند ،اميدوارم كه به توافق برسندتا ماازدست اين شيميايي تامين نجات پيدا كنيم. " به اميد آن روز"

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20667

امسال به نظرم بالای 100 تومن سود میسازه .......نظر من فعلا روی 120 تومنه .............شاید بیشتر هم بشه ..........ببینیم چه میکنه امسال ........;)
            این پیش بینی هم یادگاری بمونه اینجا......

================================================== =============================================
            در مورد کاغذ بیستون اگه از سال دیگه راه بیوفته که عالیه ............ولی به نظر و با توجه به اینکه هزینه هاش بیشتر از اون چیزی بوده که براورد میشه .....یه تاخیری در راه اندازیش بشه ......... میزان تولید کاغذ بیستون در صورت راه اندازی 10 برابر چکاوه هست ..........وای وای ..............لامسب برای بلند مدته این سهم .............. ================================================== =============================================
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/15, 20:23.
            ///

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              امسال به نظرم بالای 100 تومن سود میسازه .......نظر من فعلا روی 120 تومنه .............شاید بیشتر هم بشه ..........ببینیم چه میکنه امسال ........;) این پیش بینی هم یادگاری بمونه اینجا...... ================================================== ============================================= در مورد کاغذ بیستون اگه از سال دیگه راه بیوفته که عالیه ............ولی به نظر و با توجه به اینکه هزینه هاش بیشتر از اون چیزی بوده که براورد میشه .....یه تاخیری در راه اندازیش بشه ......... میزان تولید کاغذ بیستون در صورت راه اندازی 10 برابر چکاوه هست ..........وای وای ..............لامسب برای بلند مدته این سهم .............. ================================================== =============================================
              میثم جان اجازه میدی فردا تو منفی 2 تا 3 درصد 10 هزار تا برداریم :d اگه اجازه نمیدی که هیچی برم سراغ یه سهم دیگه
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20667

من فردا احتمالا نباشم تو بازار .....فعلا در سفرم .....:d

ولی منم میگم چون این سهم برای بلند مدته ...کم کم اضافه کنیم و همین محدوده های 400 بخریم قبل اینکه تعدیل بده ...............که خسته نشیم........خریدار هاش هم اگه تو مثبت بخریم احتمال داره عرضه کنن ......بعد بیاد پایین ........خلاصه اینکه باید صبوری کرد ........
                ///

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

من فردا احتمالا نباشم تو بازار .....فعلا در سفرم .....:d

ولی منم میگم چون این سهم برای بلند مدته ...کم کم اضافه کنیم و همین محدوده های 400 بخریم قبل اینکه تعدیل بده ...............که خسته نشیم........خریدار هاش هم اگه تو مثبت بخریم احتمال داره عرضه کنن ......بعد بیاد پایین ........خلاصه اینکه باید صبوری کرد ........
                  خوبه پس که نیستی ... اینجوری کارم راحت تر شد;) فکر کنم یه 40 تا 45 درصدی با خودش داشته باشه

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20667

این چرا امروز معامله نشده .......:-b
                    ///

نظر

• بابائي
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 76

دوست عزيزسلام، همانطور كه من وشما در مورد سهم تحليل وكنكاش مي كنيم ،ساير سهامداران هم داراي اين قدرت بوده وبه بنيادي بودن سهم ايمان دارنداز طرفي سهم در اين قيمتها بسيار ارزنده مي باشدوكساني فروشنده خواهند بود كه با هدف نوسان گيري سهم را خريداري ويا از سهم خسته شده ويا نوسانات سهامهاي ديگه آنان را وسوسه نمايدتا نسبت به فروش اقدام نمايند كه تعداد آنها محدود مي باشد ،بنده شخصاً در صورت بدست آوردن توانائي مالي بلافاصله اقدام به خريد مي نمايم واين انتظار را ندارم كه فروشنده سهم را در 4%منفي بفروشدچون به اين سهم اعتقاد دارم. موفق وپيروزباشيد

نظر

• mahdi bursi
                        عضو جدید
                        • May 2012
                        • 10

سلام
                        دوستان در مورد مصاحبه وزير ارشاد كه امروز منتشر شد چه تحليلي داريد

وزير در گفتگوي خود به كاهش قيمت كاغذ در روزهاي اينده اشاره كرد و گفت محموله هاي كاغذ در راه هستند

نظر

• بابائي
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 76

سلام دوست عزيز،صحبتهاي آقاي وزير مثل فرمايشات آقاي حسيني وزير اقتصاد وآقاي بهمني در مورددلارمي باشد،هرچه با فرمايشات اين عزيزان نرخ دلار پايين آمد با فرمايشات اين آقاي وزير هم قيمت كاغذ پايين خواهد آمد،چگونه مي توانند كاغذ واردكنند وقتي نمي توان 1000دلار براي فرزند خود به خارج از كشور ارسال نمود.تازه اگر هرچه كاغذ وارد كنند فقط مي توانندنياز بخشي از بازار راتامين نمايند،از طرفي شركت مورد نظر ما اصلاً كاغذ سفيد توليد نمي نمايد،ازطرفي از آخال وكاغذهاي باطله براي تامين مواد اوليه خود استفاده مي نمايدكه اين فرمايش شما به نفع شركت هم خواهد بود.خواستم موضوعي را با490 سهامدار شركت كاوه در ميان بگذارم ، اينكه گول رفتارهاي بعضي از سهامداران كه نمي توانم نامشان را اعلام نمايم را نخورند چون مي دانم براي به زير كشيدن سهم خودشان با يك كد تقاضا براي خريد در قيمت پايين مي گذارند وبا كد ديگر سهم را عرضه مي نمايندوتاكنون هم در اين كار كاملاًموفق بودند،خواهشاًحاضر نباشيد در قيمتهاي پايين تر از400تومان سهم با ارزش خود را ازدست بدهيد،از طرفي ما سهامداران حقيقي داراي 17%كل سهام اين شركت مي باشيم چرا با اين تعداد كم سهامداربا هم در ارتباط نباشيم ويك عضو براي هيات مديره انتخاب ننماييم من ودوستان نزديكم حول وحوش6%از سهم را داريم .آقاي (ع-ا)هم تقريباً4%سهم را در اختيار دارند چرا با سايردوستان ائتلاف ننمايم ويك عضو انتخاب نكنيم كه بازيچه دست سهامدار حقوقي بي كفايت اين شركت قرار نگيريم .دوستان واقعاً يك دست صدا ندارد بياييد در اين سايت باهم براي كسب سود بيشتر از اين سهم تلاش نماييم وبا هماهنگي هم اقدام به اطلاع رساني وتقويت سهم نماييم. باتشكر بابايي
                          آخرین ویرایش توسط بابائي؛ 2012/09/17, 16:36.

نظر

• بابائي
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 76

ه گزارش خبرنگار ايرنا پرشیاسیتیز:
                            مديرعامل هلدينگ نفت و گاز و پتروشيمي ( شركت سرمايه گذاري تامين اجتمايي) و مدير اجرايي شركت كاغذ بسته بندي بيستون تامين در اين مراسم اظهار داشت: اين شركت در زمان بهره برداري ظرفيت توليد سالانه 320 هزار تن انواع كاغذ را دارا مي باشد.
                            مرتضي زرين گل با بيان اينكه مدت زماني كه براي بهره برداري از اين شركت در نظر گرفته شده 30 ماه مي باشد، ابراز اميدواري كرد تا با حمايت و كمك مسوولين استان پروژه زودتر از موعد مقرر به اتمام برسد.
                            وي يادآور شد: براي افتتاح اين پروژه كه در زميني به مساحت 40 هكتار و زيربناي 25 هزار متر مربع احداث خواهد شد، 500 ميليارد ريال اعتبار پيش بيني شده است.
                            زرين گل افزود: با احداث شركت كاغذ بسته بندي بيستون تامين هرسين، 180 نفر به صورت مستقيم و حدود سه برابر اين جمعيت نيز به شكل غيرمستقيم مشغول به كار خواهد شد.
                            وي در پايان اظهار داشت: هم اكنون 80 درصد كار خريد ماشين آلات اين شركت خريداري شده و 20 درصد باقيمانده نيز ظرف مدت دو سه ماه آينده خريداري خواهد شد.
                            در اين مراسم همچنين مدير كل سازمان صنايع و معادن استان نيز با ابراز خوشحالي از راه اندازي و شروع به كار شركت كاغذ بسته بندي بيستون تامين هرسين، اين پروژه را از محل طرح آمايش دانست كه اشتغالزايي مستقيم و غيرمستقيم بالايي را به همراه خواهد داشت.
                            محسن رستمي با بيان اينكه تاكنون 33 طرح ايجادي به سازمان صنايع و معادن ارجاء داده شده يادآور شد: از اين تعداد 13 طرح با اعتباري بالغ بر 739 ميليارد تومان مصوب و به براي دريافت تسهيلات به بانكهاي عامل معرفي شده اند.
                            وي در پايان ابراز اميدواري كرد در موعد مقرر شاهد افتتاح شركت كاغذ بسته بندي بيستون تامين باشيم.

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20667

در نماد چکارن حمایت خوبیه تو سیستم ......چکارن فردا صف خریده به احتمال زیاد ...........
                              چکاوه هم زیر 400 فروشنده به ندرت پیدا میشه ..........لااقل این دو روز که اینجوری بود ..............یعنی به زودی اونایی که از داخل شرکتن و صورت های مالی رو خبر دارن احتمالا اگه بخوان بخرن باید صف خریدش کنن .......
                              تا گزارش 6 ماهه چیزی نمونده ......من به 6 ماهش خیلی امیدوارم که پوشش خوبی بده .........;)

شاید هم اشتباه میکنم ولی به نظرم بالای 50 و بالاتر رو پوشش بده ...........
                              ///

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

در نماد چکارن حمایت خوبیه تو سیستم ......چکارن فردا صف خریده به احتمال زیاد ...........
                                چکاوه هم زیر 400 فروشنده به ندرت پیدا میشه ..........لااقل این دو روز که اینجوری بود ..............یعنی به زودی اونایی که از داخل شرکتن و صورت های مالی رو خبر دارن احتمالا اگه بخوان بخرن باید صف خریدش کنن .......
                                تا گزارش 6 ماهه چیزی نمونده ......من به 6 ماهش خیلی امیدوارم که پوشش خوبی بده .........;)

شاید هم اشتباه میکنم ولی به نظرم بالای 50 و بالاتر رو پوشش بده ...........

چکاوه بهتر از چکارن

چکاوه تراز ارزی مثبت داره اما چکارن منفی خفن !

شش ماهه بین 50 تا 55 تومنه :)

نظر

در حال کار...
                                X