صنايع كاغذسازي كاوه ( چكاوه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14631

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    اینم علت حجم بالای معاملات چکاوه و تثبیت قیمت بالای 580 تومان و البته 2 روز معامله پرحجم بالای 560 تومان تثبیت قیمت رو مستحکم تر کرده
    از منظر تکنیکال مقاومت سهم با قدرت شکسته شده و هدف 800 تومانی براش شکل گرفته

امروز داره پول بکش رو کامل میکنه پس از تکمیل الگو سهم دیدن داره هدف اول سهم 800 تومان

خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14631

خوب این هم از شاخص گروهش که توی الگوی پهن شونده قرار گرفته و تا رسیدن به سقفش یه 12% جای رشد داره و با توجه به اینکه اکثر شاخصهای بازار مثل شاخص کل و شاخص غذایی و... این مثلث پهن شونده رو داشتن و به راحتی اونو شکستن انتظار دارن این سهم هم به راحتی این مقاومت رو بشکنه و حداقل گروهش یه 35% جای رشد داره
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14631

خوب با قیمتی که الان سهم به خودش دید پول بکش کامل شد 5701 ریال دقیقا روی سقف قرار گرفته حالا باید منتظر بود تا تکنیکال کار خودشو انجام بده
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14631

فرصت خرید خوبی داده سهم شاید دیگه اینجوری نشه سهمو خرید
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14631

من زیاد تو کار فندیمتال نیستم اما اخباری به گوش میرسه از احتمال راه اندازی پروژه تولید کاغذ تست لاینر و وایت تاپ با ظرفیت 300 تن در روز
            خودتون برین تحقیق کنید
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14631

دیروز سهامدار یک درصدی 2450تا سهم فروخته به نظر من که قصد خروج از سهم نداره فقط داره بازار رو میترسونه
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ebi1
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 95

اگر نمیخاد بترسونه پس چرا امروز 4 منفی خورد؟
                منکه گیج شدم؟

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14631

در اصل توسط ebi1 پست شده است View Post
                  اگر نمیخاد بترسونه پس چرا امروز 4 منفی خورد؟
                  منکه گیج شدم؟
                  دوست عزیز گفتم که میخواد بترسونه نه این که نترسونه
                  بازار ما هم که ماشالله از تحلیل بدوره
                  این سهم تا آخر سال حدود 1400 سود میسازه و الان داره با پی به ای 3.5 معامله میشه واقعا جالبه!!!
                  به هر حال بهتره تاپیک این سهم دیگه بالا نیاریم هرچی لازم بود در مورد این سهم گفته شد هرکی خواست تا حالا خرید و هر کی خواست فروخته این سهم از نظر من باید 800 تومان و قیمتهای بالاتر رو تجربه کنه حالا هرچی هم که حقیقی بالای 1درصد عرضه کنه از شایستگی های این سهم کم نمیشه چکاوه حداقل قیمتش 800 تومانه
                  آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2012/10/21, 12:50.
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ebi1
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 95

منم با توجه به پوشش عالی 3 ماهه شرکت..همین انتظارو دارم....من امروز توی 4 منفی 3000تا سهم خریدم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14631

در اصل توسط ebi1 پست شده است View Post
                      منم با توجه به پوشش عالی 3 ماهه شرکت..همین انتظارو دارم....من امروز توی 4 منفی 3000تا سهم خریدم
                      42% پوشش 3 ماهه در زمانی بود که دلار زیر 1800 معامله میشد و بودجه فروش صادراتی شرکت هم با دلار 1226 تومان بسته شده بود و در ضمن خبری هم از افزایش نرخ فروش نبود اما حالا دلار شده 3600 تومان و فروش صادراتی شرکت باید با دلار 3600 تومانی سنجیده بشه و قیمت محصولات شرکت هم دچار رشد خیره کننده ای شده که صدای تمام اهل کاغذ کتاب رو در آورده حالا اگه همون 30% رشد رو هم در نظر بگیریم باید در گزارش 3 ماهه دوم شاهد رشد چشمگیر سود شرکت بود که احتمال داره حتی بیشتر از 700 ریال پوشش بده و در 6ماهه دوم سال باید منتظر جهش سود آوری شرکت بود حالا با این اوصاف فروشنده داره با سهامش رو با پی به ای 2.5 و تا 3 میفروشه این واقعا حماقته

اینا رو گفتم تا گوشه از توانمندی های شرکت رو یادآور شده باشم
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14631

یه خبر دسته اول هم الان به دستم رسید انشالله فردا که خریدهام تکمیل شد اعلام میکنم
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14631

بغیر از اون خبر که فردا میگم نمودارش هم خبر از برگشت سهم میده دوجی برگشتی امروز زده شده برخورد به روند صعودی سهم و واگرایی مثبت در مکدی سیگنال خرید خوبی محسوب میشه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• علیرضا1
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 853

سلام دوستان عزيز
                            تمام عزيز افزايش نرخ بميزان ٢٠در رصد از شش ماهه دوم لحاظ ميشه پس افزايش نرخ نميتونه روي گزارش شش ماهه تاثير بزاره البته ممكنه من اشتباه كنم
                            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14631

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                              سلام دوستان عزيز
                              تمام عزيز افزايش نرخ بميزان ٢٠در رصد از شش ماهه دوم لحاظ ميشه پس افزايش نرخ نميتونه روي گزارش شش ماهه تاثير بزاره البته ممكنه من اشتباه كنم
                              دلار رو اینا 1226 تومان دیدن توی بودجه در حالی که صادرات توی 3 ماه دوم با نرخ 2000 تومان انجام شده اگه به گزارش 3ماهه دقت میکردید میدید که تنها دلیل برای پوشش 42% در 3ماهه فروش دلار بین 1500-1700 بوده
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14631

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                                یه خبر دسته اول هم الان به دستم رسید انشالله فردا که خریدهام تکمیل شد اعلام میکنم
                                گزارش شرکت تا آخر همین هفته به بورس اعلام میشه و گزارش بسیار خوبی خواهد بود انشالله کام همه رو شیرین میکنه دوستانی که سهمو دارن دو دستی سهامشون رو بچسبن و اونا که نخریدن فرصت امروز رو مغتنم بشمارند و ازش استفاده کنن
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X