در اصل توسط بابائي پست شده است
View Post
صنايع كاغذسازي كاوه ( چكاوه )
Collapse
X
-
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
-
سلام خدمت دوستان عزيز و صبور طلا سازي كاوه
همانگونه كه قبلاً عرض كردم بازار به ارزندگي سهم پي برده لازمه هم از اطلاع رساني دوستان تشكر كنم هم از نمودارهاي بدون نقص تمام عزيز.
نگين درخشان بازار سرمايه همه را حيرتزده خواهد كرد"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
خوب پول بک سهم روی سقف قبلی کامل شد و برگشت یه 20 تومان پایین تر از پیش بنی بنده ولی خوب دیگه برگشت اونم از نوع خوبشخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
جناب بابایی اگه مقدوره براتون یه صحبتی با اون حقیقی 464 هزار سهمی بکنید و راضیش کنید امروز و شنبه به طور کل از سهم خارج بشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
چرا این تاپیک اینقدر سوت و کوره نکنه امروز همه داشتین خالی میکردین و چیزی نگفتین ناقلا هاخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postچرا این تاپیک اینقدر سوت و کوره نکنه امروز همه داشتین خالی میکردین و چیزی نگفتین ناقلا ها
نظر
-
در اصل توسط بابائي پست شده است View Postدوست عزيزسلام،علت سوت و كور بودن به دليل تعداد كم سهامدار مي باشد(250تا300) ،احتمالاً نماد شركت شنبه بسته خواهد شدو507ريال هم پوشش سه ماهه اعلام خواهد كردكه مي شود65%پوشش 6ماهه واحتمال20%تعديل مثبت هم اعلام خواهد كرد." اشااله موفق باشيد"خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط بابائي پست شده است View Postدوست عزيز لطفاًباامور سهام شركت الان تماس بگيريد.66400844 ،زود باش ديگه،تا ساعت 19.30 امروزخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
چکاوه رو دریابید که خیلی آروم حرکت رو به رشد خودش را شروع کرده است.یکی از بهترینهای بازار. مطمئن باشید این هفته همه را شگفت زده خواهد کرد و توجه بازار را بخود جلب میکند......
نظر
-
در اصل توسط sasaneh پست شده است View Postنمیدونم چرا یه حسی بهم میگه این سهم بسیار سودآور است.... البته اگر منطقی فکر کنیم باید صف خرید تشکیل شود تا 100% اطمینان کنم... از طرفی هر لحضه احتمال بسته شدنش وجود داره و تعدیل... انشاا.. فردا یا پس فردا به سوی صف شدن پیش بره ....كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
نظر