کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سهم برای برگشت به روند صعودی حتما باید به بالای 417 برگردد و برای دوستان آرزوی همین وضعیت را دارم.
اما توصیه شخصی ام به دوستان سهامدار اینست که سهم را زیر نظر بگیرید. خصوصا در معاملات فردا ، از دید بنده در صورت معامله از 403 به پایین ریزش زیادی در انتظار سهم خواهد بود.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
تیم قوی تو سهم هستن ...فعلا به نظرم معاملاتش رو دنبال کنید ...هر چند با توجه به نمودار 6 ساله بالا داره به موقعش نزدیک میشه ...و این تیم سالی 100 درصد تو بازه 5 ماهه از این سهم میگیره !
تو کف قیمتی خرید کنید
تقسیم سودش هم بد نیست برنامه تقسیم سود 70 تومن از 77 تومن رو داره ...
تعدیل مثبت حداقل 50 درصد برا سال 91 داره
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
تیم قوی تو سهم هستن ...فعلا به نظرم معاملاتش رو دنبال کنید ...هر چند با توجه به نمودار 6 ساله بالا داره به موقعش نزدیک میشه ...و این تیم سالی 100 درصد تو بازه 5 ماهه از این سهم میگیره !
تو کف قیمتی خرید کنید
تقسیم سودش هم بد نیست برنامه تقسیم سود 70 تومن از 77 تومن رو داره ...
دوستان عزيز سلام،بنده به عنوان يكي از سهامداران حقيقي بالاي 3%خواستم موضوعي را باشما در ميان بگذارم وآن اينكه با توجه به مطالعه ودرك پتانسيلهاي موجود در اين سهم اقدام به خريد اين سهم نموده ومي نمايم واز سهم مذكور تا جايي كه در توان ماليم باشد حمايت نموده ومي نمايم، ولي متعجبم كه بعضي از دوستان سهامدارچگونه حاضرند به راحتي وبا تيراژ كم وقيمت پايين سهم را فروخته وقيمت نهائي سهم را پايين آورده وزمينه را براي ورود سفته بازان فراهم نمايند.دوستان عزيز فروشنده من نمي دانم كه شما سهم را بين قيمتهاي 440تا600خريده ايد،آيا براي سرمايه ودارائي خود ارزش قايل نيستيد كه به اين راحتي آن را ازدست مي دهيد.دوستان يادآور مي شوم سهام شركت شيميايي تامين (83% )به زودي به صورت بلوك20%به فروش مي رسدوآن وقت همين فروشندگان امروز افسوس خواهند خورد كه چرا در اين قيمتها سهام خود را از دست داده اند. دوستان تعديل منفي شركت هم بيشتر به علت هزينه بالاي گاز مصرفي بوده كه دولت قرار بوده وجهي را ناشي از هدفمندي پرداخت نمايد كه متاُسفانه پرداخت ننموده وكل وجه را شركت مجبور شده عليرغم پيگيريهاي زياد پرداخت نمايد. " از اينكه بنده را تحمل فرموده ايد متشكرم" كوچك همه شما بابائي
دوستان سلام
پیرو فرمایشات اقای بابائی خواهش میکنم از سهامدارای که از سهامداریه چکاوه خسته شدن تو این روزها که سهم مثبت است و وقت خوب برای خروج خارج شوند نگزارن رو منفی و قیمت پاین بفروشن تا به منفی خوردن سهم دامن بزنن
درضمن از سهم داره همایت میشه
دوستان سلام
پیرو فرمایشات اقای بابائی خواهش میکنم از سهامدارای که از سهامداریه چکاوه خسته شدن تو این روزها که سهم مثبت است و وقت خوب برای خروج خارج شوند نگزارن رو منفی و قیمت پاین بفروشن تا به منفی خوردن سهم دامن بزنن
درضمن از سهم داره همایت میشه
حمایت امروز از سمت مشهد بوده !
دوستان عزيز سلام،ضمن تشكرازمحبتهاي شما عزيزان،بنده طي چند روز اخير خريد داشتم وامروز هم خريد نمودم(با3كد،دومين سهامدار حقيقي)،همانگونه كه در كامنت قبلي اعلام نمودم با عنايت به اطلاعات وپتانسيلهاي موجود چكاوه حركت رو به جلوخود را ادامه خواهد دادوخريدهاي امروز هم توسط يكي ازدوستان صورت پذيرفته وادامه دار خواهد بود،توصيه من به شماعزيزان،عدم عرضه سهام در اين قيمتهامي باشدتا به ياري خداوند نتيجه صبوري تان را بگيريد. " از اينكه بنده را تحمل مي فرماييد متشكرم" كوچك همه شما بابائي
نمودار کاغذ سازی کاوه را مشاهده می کنید این سهم اصلاح میان مدتی را بر روند صعودی قبلی انجام داده است و تا 62% موج صعودی اصلاح کرده است، اکنون در قیمت 400 تومان قیمت شروع به بازگشت به سمت بالا کرده است.
نظر