در خصوص معادن منگنز شنیده شد که این شرکت مجوز افزایش سرمایه را از بورس گرفته است. این شنیده ها می افزاید این شرکت قرار است 250 درصد افزایش سرمایه از محل سود انباشته داشته باشد. گفته می شود کمنگنز مجمع افزایش سرمایه را به زودی برگزار خواهد کرد و تعدیل قابل توجهی را برای سال مالی به بازار ارائه خواهد کرد.(نما بورس)
معادن منگنز ايران ( كمنگنز )
Collapse
X
-
دوستان کسی خبر تکمیلی یا تاییدی برای این افزایش سرمایه احتمالی نداره
این چیزیه که اگر واقع بشه میتونه به مثابه عمل کردن یک چاشنی قوی برای یک انفجار قیمتی دیگه برای این سهم باشه
جالب اینجاست که بازار پتانسیلهای نهفته این سهم رو الان نمیبینه و فقط اهل فنش هستند که اون رو با تکنیکهای خاص
از سهامدار خسته بنوعی بزخری میکنند.
در این چند روز با تغییر ترکیب پرتفو مقداری در قیمتهای مختلف اضافه کردم چون مثل روز برام روشنه امسال هم یک
حال اساسی بهمون میدهسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Postبا سلام به شما دوستان
من تازه کارم وچند وقته به این سهم دقت کردم سهم خوبی هستش به نظر شما بخرم
100 عدد رو 1999 تومان خریدم به نظر شما بخرم یا نه چه قیمتی بخرم چون پول امانت دست من هست نمیخواهم شرمنده دوستم بشم با تشکر از راهنمایی شما عزیزان
فوقش میانگینت میاد بالاسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postکم کم دارم وحشت میکنم;) فکر کنم همه حتی شمسعلی 100 تاشو به من فروخته و خالی کردن:d
من تنهای تنهای تنها تو این سهمم!؟:d
فردا سر صف فروش خودمم;)
اگر فردا رو منفی 4 بدن که میشه حدود 2320 بازهم میخرم :dسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
-
در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Postسلام من سهمی را که شما به آن اطمینان دارید نمیفروشم
من هم تو این بازار واقعاً یکی از اون بیسوادهام
انشالله که شرمنده شما و خودم نشم
منهم گیر دادم به این سهم دیگه چیکارکنم
راستش رو بخوای تیز کردم اگه خدا بخواد فردا اگر بشه رو منفی کامل اضافه کنمسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postکم کم دارم وحشت میکنم;) فکر کنم همه حتی شمسعلی 100 تاشو به من فروخته و خالی کردن:d
من تنهای تنهای تنها تو این سهمم!؟:d
فردا سر صف فروش خودمم;)[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
-
در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Postسلام سورنای عزیز منم دو سه روزی هست دارم میخرم. فک کنم جای نگرانی نداره.منتظر یه تحلیلی چیزی از طرف بزرگان تالار هستیم.اگه داریم به بیراهه میریمو غرق میشیم یه نفر هشدار بده لطفا.مصری پور عزیز میثم عبدالله محمذی مهران وحید20 بابک 52 محسن نظری آقای پناهی.....بابا هیچ کی صدامو نمیشنوه فک کنم کاروان رفته و ما تنها موندیم.....آآآآییییییی دوستان یکی جواب بده لطفاااااااااااا///
نظر
-
در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Postسلام سورنای عزیز منم دو سه روزی هست دارم میخرم. فک کنم جای نگرانی نداره.منتظر یه تحلیلی چیزی از طرف بزرگان تالار هستیم.اگه داریم به بیراهه میریمو غرق میشیم یه نفر هشدار بده لطفا.مصری پور عزیز میثم عبدالله محمذی مهران وحید20 بابک 52 محسن نظری آقای پناهی.....بابا هیچ کی صدامو نمیشنوه فک کنم کاروان رفته و ما تنها موندیم.....آآآآییییییی دوستان یکی جواب بده لطفاااااااااااا
این مطلب رو هم از تالار بورس نقل میکنم:d
در اصل توسط mehdiboursei پست شده استامروززنگ زدم شرکت گفتن افزایش سرمایه 300درصدازسودانباشته داره وگزارش 12ماهه باتعدیل مثبت چندروزدیگه میاد
احتمالاتویه مجمع فوق العاده قبل ازمجمع سالیانه افزایش سرمایشوانجام بدن گفتن مراحلش توی بورس طی شده وفقط زمان انجامش موندهسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
نظر