سلام جناب سورنا شما یک ستاره پیش من دارید باید کی تقدیم کنم الان بدم>:d<
معادن منگنز ايران ( كمنگنز )
Collapse
X
-
-
منم امروزجزءخریداران بودم خداکنه زودتراین گزارش 12ماهه وافزایش سرمایه بیاد
ولی یه سوال برام خیلی وقته پیش اومده که چرابازاربه این سهم بی توجه وفقط یه عده خاصی خریدارسهمن؟!!!
جدیدترین شنیدم هم اینه که گزارش سالیانه باتعدیل مثبت تاقبل ازاول خردادمیاد
افزایش سرمایه هم گفتن تویه مجمع فوق العاده ایشاله انجام میشه یعنی قبل ازمجمع سالیانه توی خردادآخرین ویرایش توسط برزیل؛ 2012/05/14, 15:31.
نظر
-
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postمنم امروزجزءخریداران بودم خداکنه زودتراین گزارش 12ماهه وافزایش سرمایه بیاد
ولی یه سوال برام خیلی وقته پیش اومده که چرابازاربه این سهم بی توجه وفقط یه عده خاصی خریدارسهمن؟!!!
جدیدترین شنیدم هم اینه که گزارش سالیانه باتعدیل مثبت تاقبل ازاول خردادمیاد
افزایش سرمایه هم گفتن تویه مجمع فوق العاده ایشاله انجام میشه یعنی قبل ازمجمع سالیانه توی خرداد
بابا این گزارش که میگفتن همین امروز فردا میاد ....چی شد ..پس؟
مجمع سالیانش که تیره احتمالاً
دوستان کسی خبر موثقی داشت اطلاع رسانی کنه لطفاًسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Postجناب سورنا تقدیم شد:x
مدیران محترم توشکلکها دنبال گل میگشتم از همون گلها که تو تالار بورس هست و آقای باگات تقدیم دوستدارانش میکنه ولی نبود:-s
میخواستم تقدیم شمسعلی کنم یک فکری بکنید لطفاً.شمسعلی جان بجاش برات کف میزنم=D>=D>=D>سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postجالبه ترکیب خریداران و فروشندگان امروز
خریداران: 8 نفر
فروشندگان: 6 نفر
تعداد سهام مبادله شده: 1931 سهم
عجب عجب :-? خیلی بوداره;)
13 نفر خریدار
13 نفر فروشنده
برای 19 هزار سهمسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
نظر