در اصل توسط n@vid پست شده است
View Post
معادن منگنز ايران ( كمنگنز )
Collapse
X
-
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
-
-
-
اردر فروشایی که خودشون گذاشتن رو حذف کردن شاید نیاز به کمی اصلاح باشه نظرم اینه اگه پایانی امروز و فردا بالای 2000 بسته بشه سهم به راحتی تا سطح 2500 تا 2600 میره اگه زیر 2000 بره یه اصلاح تا حوالی 1700 و بعد حرکت یادمون باشه اینقدری معامله نشد که بگیم بازی تمام شده....
نظر
-
با این خرید هایی که اینا دارن میکنن میره بالا این سهم ;)
منو بگو پولامو واتی خریدم یادم نبود کمنگنز امروز باز میشه :(///
نظر
-
-
فعلا در حال حاضر ي تكونه اساسي داد اين فروشنده ها روالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postممنون سورنا جان نمیدونی با این پستت چه خاطراتی رو زنده کردی یادش بخیر شب معرفیش تا صبح خوابم نبرد.....بزرگواران منگنز پتانسیل ساختن این سودها رو در گذشته هم داشته اما پنهان کاری و مخفی کردن سود توسط مدیران....اما الآن تکادو خودش داره وارد فرابورس میشه پس پتانسیل های شرکت آزاد شد و همه قوای بالقوه بالفعل شد به همین راحتی.....قیمت بازگشایی هم اون قیمتیه که تکادو و سهامدار حقیقی که از 600 سنگین خرید داشت بخواهند و ما قطرهای هستیم در مقابل دریای بی کران پول آنها:d:d
درود مهران عزیز شما بر گردن من و خیلیها بابت معرفی این سهم حق بزرگی داری و من بسیار سپاسگزارم
بسیار مایلم نظر شما را درمورد روند سهم با توجه به معاملات امروز بدانم
یادش بخیر تابستان بعد از معرفی شما درآن حرکت گروهی 720 خریدم و همانروز که شما 250 هزارتای خود را
در قیمت 912 فروختی من هم از ترس فروختم که البته تا 980 بالا رفت و بعد صف فروش شد تا 730 و بعد دوباره
صعود کرد.آن موقع همیشه این سوال در ذهنم بود که چرا شما تمامی سهام خود را در یک روز به صف خرید دادی
و پله ای اقدام به فروش نکردی.معتقدم در آن مقطع روند آینده سهم را شما ترسیم کردید
البته من در 1233 مجدداً 70 درصد مقدار اولیه خرید کردم که آنرا هم باز مدیون معرفی شما هستمسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postدرود مهران عزیز شما بر گردن من و خیلیها بابت معرفی این سهم حق بزرگی داری و من بسیار سپاسگزارم
بسیار مایلم نظر شما را درمورد روند سهم با توجه به معاملات امروز بدانم
یادش بخیر تابستان بعد از معرفی شما درآن حرکت گروهی 720 خریدم و همانروز که شما 250 هزارتای خود را
در قیمت 912 فروختی من هم از ترس فروختم که البته تا 980 بالا رفت و بعد صف فروش شد تا 730 و بعد دوباره
صعود کرد.آن موقع همیشه این سوال در ذهنم بود که چرا شما تمامی سهام خود را در یک روز به صف خرید دادی
و پله ای اقدام به فروش نکردی.معتقدم در آن مقطع روند آینده سهم را شما ترسیم کردید
البته من در 1233 مجدداً 70 درصد مقدار اولیه خرید کردم که آنرا هم باز مدیون معرفی شما هستم
یا حق...
نظر
-
شرمنده سورنا جان کار زیادی داشتم دیر وقت رسیدم...بعید میدانم این بد نوشته های ما به درد کسی بخورد اما اگه شما مطلب به درد بخور یافتی پیش کش دوستان...
معاملات یکشنبه برای سهم بسیار مهم است....تحلیل کوتاه مدت سهم سخت شده...اما بی شک میگویم کسی که در قیمت های کنونی سهم را بخرد و تا فروردین 93 نگه دارد با توجه به افزایش سرمایه احتمالی که کم کم رو میشود احتمالادر یک بازه 2 ساله به راحتی و بی دردسر 150 تا 170% <حداقل>میگیرد...
یا حق
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postشرمنده سورنا جان کار زیادی داشتم دیر وقت رسیدم...بعید میدانم این بد نوشته های ما به درد کسی بخورد اما اگه شما مطلب به درد بخور یافتی پیش کش دوستان...
معاملات یکشنبه برای سهم بسیار مهم است....تحلیل کوتاه مدت سهم سخت شده...اما بی شک میگویم کسی که در قیمت های کنونی سهم را بخرد و تا فروردین 93 نگه دارد با توجه به افزایش سرمایه احتمالی که کم کم رو میشود احتمالادر یک بازه 2 ساله به راحتی و بی دردسر 150 تا 170% <حداقل>میگیرد...
یا حق
شما فرمودید تا فروردین 93؟
150 درصد یعنی دوساله 150 درصد یعنی به عبارتی سالی 75 درصد و ماهی 6 درصد؟
به نظرتان ماهی 6 درصد کم نیست؟ منظورم اینه که با سرمایه گذاریهای دیگر آدم در ماه خیلی بیشتر از 6 درصد در نمیاره ؟
و شاید منظورتان فروردین 92 هستش؟The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر