در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
معادن منگنز ايران ( كمنگنز )
Collapse
X
-
-
ینده مطالب این تایپیک رو مدتی است دنبال میکنم. به نظرم رسید بیان مطالب زیر خالی از لطف نباشه
کمنگنز از سهمایی است که از لحاظ بنیادی در بازار بورس ایران کمنظیره. از 900 تومان با این سهم بودم و 1300 و 2000 و 2500 هم اضافه کردم، اگر روند حرکتی سهم و تعدیل ها رو در چند سال اخیر بررسی کنیم، متوجه میشیم این سهم بیش از اینها جای رشد داره، پس در این میان بهتر است به جای خرید و فروش های کوتاه مدت و تکنیکال ، با بررسی بیشتر گزارشهای شرکت پتانسیلهای آن را بهتر بشناسیم تا بتوانیم با اطمینان نسبت به خرید یا فروش سهم اقدام کنیم.
نظر
-
از جمله سهمهایی که بهش اعتقاد زیادی دارم اصلاً ریسک نداره یا لااقل فوق العاده کمه
قیمت 2400 هم مثل قیمت 1200 چهار ماه پیش و قیمت 600 هشت ماه پیش بزودی جوک میشه
منتظر تعدیلهای خوب قریب الوقوع و اعلام افزایش سرمایش هستم و در هر فرصتی اضافه میکنمسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
خبری دیدم مبنی بر تعدیل 20 درصدی طی روزهای آینده
چیزی که قابل پیش بینی بود و هست
این سهم باز هم شگفتی ساز امسال خواهد بود
طی چند روز گذشته خیلی سعی کردند با صف
فروش کردن سهم جمع کنند که موفق هم نشدند
این سهم خشک خشکه و هر کسی داره میدونه چه سهم باارزشی در اختیار داره
برای بار چندم اینجا اعلام میکنم این سهم امسال 4000 را هم خواهد دیذسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
کسی ظاهراً حواسش به این سهم خوب نیست!؟
بنظرم کم کم باید منتظر خبرهای خوبی از اون باشیم
فعلاً داره بی سر و صدا جمع میشه
ظرف دو ماه گذشته بیشتر از 30 درصد افزایش قیمت داشته
و بنظرم داره برای گذشتن از 3000 تومن آماده میشه
بازیگران حرفه ای و با حوصله ای داره که می دونن چطوری سهم
رو از دست سهامدار جز در بیارن.امرئز تا ساعت ده و نیم حجم معاملاتش
زیر 20 هزارتا بود و تا آخر معاملات از 100 هزارتا فراتر رفت
بنظرم شناور سهم بسیار کم شده و آماده برای رشد انفجاری دیگری
امروز 5 اردیبهشت قیمت حدود 2700سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
-
حالا حالا ها کار داره این سهم میثم جان
خشک خشکه . شما ببین تعداد سهامش 10 درصد سهام کنوره که همه میگن یک سهم کوچیک معدنیه
هرچی از این سهم بگم کم گفتم.از دستش ندید اگر دارید .یک زیر خاکی نابهسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postمیثم جان دوست دارم برداشت تو رو راجع به معاملات این 2
روز کمنگنز رو بدونم.بازار خونیت رو قبول دارم
رد کردن این قیمت (2800) کار سختیه براش :d
من انتظار اصلاح دارم ازش البته کف سهم اومد بالاتر دیگه فک کنم. از این جا به بعد باید با تعدیل بالا بره. البته این کوتاه مدت سهم بود.
مبان مدت و بلند مدت رو خودت میدونی دیگه باید نگه داری . اون شخص حقیقی که زیر 1000 خریده بود هنوز چیزی نفروخته ;) همون طور که میتونست رو 2000 روز بازگشایی بفروشه . الان که 200 درصد هم رو سوده ;)
دلیلش چی بوده که رو 2000 نفروخت رو الان داریم میبینیم اما دلیل اینکه رو این قیمت هم نفروخت بعدا معلوم میشهآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/28, 18:38.///
نظر
-
با سلام به شما دوستان
من تازه کارم وچند وقته به این سهم دقت کردم سهم خوبی هستش به نظر شما بخرم
100 عدد رو 1999 تومان خریدم به نظر شما بخرم یا نه چه قیمتی بخرم چون پول امانت دست من هست نمیخواهم شرمنده دوستم بشم با تشکر از راهنمایی شما عزیزان
نظر
-
در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Postبا سلام به شما دوستان
من تازه کارم وچند وقته به این سهم دقت کردم سهم خوبی هستش به نظر شما بخرم
100 عدد رو 1999 تومان خریدم به نظر شما بخرم یا نه چه قیمتی بخرم چون پول امانت دست من هست نمیخواهم شرمنده دوستم بشم با تشکر از راهنمایی شما عزیزانسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در بازار تقریبا منفی امروز که بسیاری از سهام به اصطلاح لیدر حال و روز خوشی نداشتند
و صفهای فروش رو تجربه کردند منگنز علیرغم -2 نهایی استحکام خود و خالی از فروشنده
بودن رو به رخ بازار کشید.
امروز نتونستم مقاومت کنم و با یک خرید کوچک تعداد خودم رو رند کردمسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
درود.
معاملات این سهم و روند روزانه یکی دو روز اخیر
من رو یاد معاملات کم جون و بی رمقش تو 5 ماه اول سال پیش میندازه
که مدتها زیر قیمت 600 تومن درجا میزد و حجم معامله ای نداشت
اگر دقت کنید فروشنده ای برای این سهم نیست همین حجم کم هم
من شک دارم به اینکه یکجور تحریک سهامداران به فروش باشه
مثلاً امروز تا صف خرید 10 هزار سهم هم تو سیستم نبود
اما کسی یا گروهی هستند که به نظر من دنبال جمع کردن این
سهم در قیمتهای هرچه پایین تر هستند.باحوصله کاربلد و حرفه ای
این سهم کوچولوی معدنی با فقط 25 میلیون سهم میتونه امسال
هم یک بازده فوق العاده بده.فقط مواظب باشید خسته نشید و نفروشید
معرفی کننده محترم این سهم مهران عزیز سال گذشته بقول معروف دل و روده
این سهم رو بیرون ریخت شاید بد نباشه یکبار دیگه یک نگاهی بهش بندازیم
کمنگنز
بریم سر اصل مطلب: معادن منگنز ایران<کمنگنز> دلایل ما برای خرید خودمان وپیشنهاد به دوستان به عنوان یک زیر خاکی
در ابتدا دلایل شفاف و عام را میگویم و اگر جایز بود یک سری دلیل پشت پرده
1-اوضاع و احوال منگنز...از نظر بنیادی...طرح توسعه...فروش...استخراج...میزا� �� � ذخیره معادن:
طرح های توسعه شرکت معادن منگنز شامل طرح توسعه چاه شماره 2 تراز 290 متری که تا کنون 2.5 میلیارد تومان یعنی به اندازه سرمایه شرکت هزینه اش کرده است و 72% پیشرفت دارد وپیش بینی میشود در مهر 91 به بهره برداری برسد به دنبال آن این درح ادامه میابد و توسعه اش تا سال 92 به طول می انجامد
فروش شرکت تضمین شده و به دور از ریسک رقابت و بازاریابی است و عمده فروشش به ذوب آهن و مقدار اندکی به فولاد زاگرس است
**** از مشکلات شرکت که معمولا گزارشات ابتدای سالش زیاد مناسب نیست همین مشتری دولتی و بد حساب است که وجوه حاصل از خرید را کمی دیر پرداخت میکند<ولی به دلیل نیاز به شرکت معادن منگنز قطعا خرید های طی سال را پیش از پایان سال تسویه مینماید>
2-وضعیت سرمایه گذاری ها:
*** شرکت تعداد 6.309.328 سهم از شرکت ذغال سنگ نگین طبس <کطبس> را در اختیار دارد با بهای تمام شده 131 تومان به ازا هر سهم
***شرکت 6 میلیون سهم از شرکت معدنی لاله سبلان را در اختیار دارد که قطعا دوستان اطلاعات کافی از این شرکت ندارند چون معرفی نشده است:
این شرکت از زییر مجموعه های تکادو و احیا سپاهان است که برای جستجو و اکشاف و استخراج معادن در کشور تاسیس شد و از سال 88 به سود دهی مناسبی رسید<بعدا در مورد این شرکت بیشتر توضیح میدم الآن نیازی نمیبینم از سهم اصلی دور شیم> فقط یکی از اقدامات به نتیجه رسیده لاله سبلان معدن طلایی است که شرکت زرکاوان که زیر مجموعه لاله سبلان است در حال استخراج و تولید در آن است و در سال 88 ...میزان 35 کیلوگرم طلا با عیار 98.99 % تولید کرده است...........
****شرکت 12 میلیون سهم از ذغال سنگ پرورده طبس را در اختیار دارد که پس از یک دوره 1-2 ساله کاهش فروش و سود مجددا بسیار سوددهی خوبی را آغاز کرده و احتمالا امسال سودی بالاتر از 3 سال گذشته خواهد ساخت
***شرکت 3 میلیون سهم استقلال سپاهان را در اختیار دارد که این شرکت هم در زمینه اکتشاف و استخراج مواد اولیه چون: بوکسیت..دولومیت..آرژیلیت..با زالت..سنگ آهک...فلدسپات و ... دارد که محصولات و مواد استخراج شده را بلافاصله پس از استخراج و به دلیل تقاضای زیاد به فروش میرساند و هم اکنون چند معدن در اختیار دارد
***شرکت در سال 89با خرید 60% مابقی سهام صبا منگنز توانست مالکیتش را به 100% برساند<ذکر کنم که شرکت کوچکیست> امابا این اقدام توانست میزان ذخیره معادن شهرستانک که 82 هزار تن بود را تماما به مالکیت خود در آورد یعنی سالانه 4500 تن به ظرفیت استخراج کمنگنز اضافه شد...........شرکت الآن 100% یعنی 1 میلیون سهم صبا مننز را در اختیار دارد...
****پس یهنی کمنگنز که تعداد کل سهامش 25.300.000 عدد است حدود 28 میلیون سهام از شرکت های دیگر معدنی و سودده و انحصاری را در اختیار دارد
3-وضعیت معادن در اختیار و میزان ذخیره معادن...
شرکت از نظر ذخایر معدنی مشکلی ندارد چون معادنی که هم اکنون در اختیار دارد تا 13 سال دیگر پروانه بهره برداری دارند....
*** میزان ذخایر معادن با اکتشافات صورت گرفته بیش از 5 میلیون تن برآورد شده است و شرکت از این لحاظ بزرگترین معادن منگنز در خاورمیانه را دارا میباشد
****یک نکته بسیار مهم:: شرکت در ابتدای سال 89 به دلیل نیاز به شن و ماسه برای استفاده در معادن مجوزی اخذ کرد برای اکتشاف و بهره برداری از معادن شن و ماسه در نزدیکی شرکت که پس از اکتشاف معدنی به اندازه 400 هکتار را اکتاف و استخراج از آن را شروع کرد اما به دلایل زیر:
1-نزدیکی این معادن به مقر معادن منگنز قم و داشتن تجهیزات و نیروی لازم و کافی
2-بزرگی معدن اکتشافی و دریافت مجوز لازمه
****شروع به استخراج و تولید بیشتر شن و ماسه برای فروش کرد و هم اکنون هم شن و ماسه تولیدی را به پروژه های مسکونی استان قم میفروشد که طرح جالب و سود آوری موفقی برای شرکت دارد<البته دنبال آمار دقیق سود آوری این معادن برای امسال و سال های بعد هستم انشا الله به محض کسب نتیجه خدمتتان همین جا و در همین تاپیک عرض خواهم کرد>
4-میزان سود انباشته و اندوخته و بررسی آخرین افزایش سرمایه شرکت:
***سود انباشته به ازا هر سهم رقم قابل توجه حدود 170 تومان است
***اندوخته طرح و توسعه و تکمیل به ازا هر سهم رقم قابل توجه 90 تومان است
یعنی مجموع انباشته و اندوخته به ازا هر سهم= حدود 260 تومان
آخرین افزای سرمایه شرکت برمیگرده به سال 83 و این نکته با توجه به داشتن طرح توسعه..انباشته و اندوخته مناسب همچنین سرمایه کم بسیار تحریک کننده است
***نگاهی به افزایش سرمایه و روند قیمتی سهام معدنی دارای ویژگی های بالا قبل و بعد از افزایش سرمایه بیاندازید...........
ضمنا دوستان گزارشات ابتدایی این سهم به دلایلی که در بالا ذکر شد معمولا از دید یک سهامدار حقیقی مناسب نیست چون قطعا سریع به % پوشش eps نگاه میندازه اما یادمون باشه پارسال تا 9 ماهه 17 ریال پوشش داده بود و در پایان 86 تومان.......پس گزارشات میاندوره ای و فصلی را ملاک قرار ندهید.......سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
به نظر من روند معاملات این سهم نشون از تغییر تاکتیک بازیگران این سهم داره
وقتی تو مثبت و با صف خرید نمیشه سهمی از بازار جمع کرد شاید با صف فروش
ساختگی بشه این کار رو کرد!
مثل کاری که تو ثاژن شاهد بودیم
من 4 شنبه یک خرید کوچک از صف فروش کردم و اگه بتونم نقد بشم روزانه ادامه
میدم خلاصه یکی از همین روزها این سهم یک نوسان خوشگل 8 درصدی میده
دوستان از سهامداری در گروه معدن کسی ضرر نکرده با این سهم مجمع برین
و سهامداری کنید.این شرکت و محصولاتش منحصر بفردن و بنظر من مستعد
تعدیل و رشد عالی
بازهم میخوام تاکید کنم روی تعداد سهام خیلی کم شرکت که فاکتور خیلی مهمیهآخرین ویرایش توسط sourena؛ 2012/05/03, 18:44.سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
نظر