در اصل توسط برزیل پست شده است
View Post
معادن منگنز ايران ( كمنگنز )
Collapse
X
-
در اصل توسط صمدآقا پست شده است View Postمیثم عزیز با سلام
تحلیل و برآورد شما نسبت به روند کمنگنز خصوصاً با توجه به این معدن جدید چیه؟
یادمه جناب مهران روی سود فوق العاده فروش شن و ماسه توسط این شرکت به انبوه سازان اشاره داشتند
به نظر شما هم این شرکت میتونه مثل سال پیش شگفتی ساز بشه با توجه به اینکه معمولاً بعد از مجمع استارت میزنه؟
افزایش سرمایه 300 درصدی چقدر میتونه جذابتر کنه این شرکتو؟
آیا الان که کسی حواسش به این سهم نیست فرصت مناسبی برای خریدش نیست؟
آیا در مورد قرارداد جدیدش با ذوب آهن و افزایش نرخ 20 درصدی شما خبر موثقی دارید؟..............ممنون
با سلام.
نرخ 20 درصد که از 6 ماه ی دوم سال 90 به بعد اعمال شده و اثرش رو هم روی سود داریم میبینیم .
در مورد تاثیر فروش شن وماسه باید قیمت فروش هر تن شن و ماسه رو حساب کنید دیگه. من تحقیق نکرد شن و ماسه تنی رو تنی چند میفروشن.......
در مورد افزایش سرمایه شرکت در افزایش سرمایش خوبه ...........
در مورد سایر سوالات اطلاعاتی ندارم .......///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postکمنگنز موفق به اخذ پروانه بهره برداری از معدن شن و ماسه با 18 میلیون تن ذخیره قطعی و 9 میلیون تن ذخیره احتمالی شن و ماسه کوهی شده است که مدت این پروانه ده ساله و میزان استخراج سالیانه آن 200 هزار تن می باشد.اثرات سود و زیان این معدن نیز بعد از مشخص شدن اعلام خواهد شد
سرخط خریدمن بودم ولی دریک غافلگیری جاموندم =((
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبا سلام.
نرخ 20 درصد که از 6 ماه ی دوم سال 90 به بعد اعمال شده و اثرش رو هم روی سود داریم میبینیم .
در مورد تاثیر فروش شن وماسه باید قیمت فروش هر تن شن و ماسه رو حساب کنید دیگه. من تحقیق نکرد شن و ماسه تنی رو تنی چند میفروشن.......
در مورد افزایش سرمایه شرکت در افزایش سرمایش خوبه ...........
در مورد سایر سوالات اطلاعاتی ندارم .......
نظر
-
در اصل توسط صمدآقا پست شده است View Postسلام.مرسی بابت پاسخ سریع.ولی فکر کنم قرارداد جدیدی از خرداد اجرایی شده اینطور نیست؟
یعنیشما میگید نسبت به 20 درصد فزایش نرخی که از 6 ماه دوم به بعد گرفته جدیدا 20 درصد دیگه افزایش نرخ گرفته؟؟ البته نرخ جدید تو گزارش 91 هست. اگه 20 درصد باز بالاتر رفته باشه حتما یه تعدیل داره . این مورد من اطلاعی ندارم باید از امور سهام پرسید ....
گزارش 3 ماهه بیاد بهتر نشون میده باز ........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/04, 09:37.///
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postیه سوال چراباوجودشفاف سازی شرکت مبنی بربهربرداری ازمعدن جدیدسهم صف فروش بود:-/
ولی فکر کنم سهامداراشو خسته کرده به فکر تعویض افتادن
نظر من اینه اگر افزایش سرمایش اجرایی بشه امسال یک گین صد درصدی میده نکته کلیدی همون افزایش سرمایشه
مطمئنم تعدیلهای خوبی هم میتونه داشته باشه من امروز حواسم جای دیگه بود و گرنه ارزنده بود در این قیمت و شاید
شنبه زیر 2000 نیاد.راستی چقدر قراره سود تقسیم کنه
نظر
-
یک مقام آگاه در شرکت معادن منگنز ایران خبر داد:
اعلام قریب الوقوع تعدیل درآمدی و افزایش سرمایهبا اضافه شدن این معدن به معادن قابل استحصال "کمنگنز"، میزان بهره برداری شن و ماسه کوهی جهت تولید سنگ منگنز دانه بندی می تواند افزایش یافته و به تبع آن درآمدزایی و سودآوری شرکت روندی صعودی را پیشه کند که این موضوع در آینده رضایت سهامداران شرکت را نیز در بر خواهد داشت.
شرکت معادن منگنز ایران در حالی سهامداران خود را در تاریخ 24 تیر ماه جاری جهت تصویب صورت های مالی عملکرد 12 ماهه سال مالی 90 به مجمع عادی سالیانه دعوت کرده که در این دوره مالی از 2535 ریال سود پیش بینی شده هر سهم، 2777 ریال سود محقق کرده است. سود برآوردی هر سهم "کمنگنز" برای سال مالی جاری 2426 ریال می باشد که این رقم نسبت به آخرین پیش بینی سود هر سهم سال مالی اخیر با کاهش چهار درصدی مواجه شده است. در آستانه برگزاری مجمع صاحبان سهام، شرکت اطلاعیه ای در خصوص اخذ پروانه بهره برداری از معدن جدید شن و ماسه با 18 میلیون تن ذخیره قطعی و 9 میلیون تن ذخیره احتمالی به مدت 10 سال خبر داده که میزان استخراج سالیانه آن 200 هزار تن می باشد، اما اثرات سود و زیان این معدن در این اطلاعیه شفاف سازی به بازار سهام منعکس نشده است. یک مقام آگاه در شرکت معادن منگنز ایران در خصوص اخذ پروانه بهره برداری از این معدن جدید به خبرنگار بورس نیوز گفت: با اضافه شدن این معدن به معادن قابل استحصال "کمنگنز"، میزان بهره برداری شن و ماسه کوهی جهت تولید سنگ منگنز دانه بندی می تواند افزایش یافته و به تبع آن درآمدزایی و سودآوری شرکت روندی صعودی را پیشه کند که این موضوع در آینده رضایت سهامداران شرکت را نیز در بر خواهد داشت. بر همین اساس بزودی اثرات ناشی از افزایش درآمد و سود هر سهم از محل استحصال مواد اولیه بیشتر از معدن یاد شده از طریق شبکه کدال منتشر خواهد شد. وی با اذعان به پیش بینی رشد 47 درصدی فروش در بودجه برآوردی سال مالی 91، از اعمال افزایش 12 درصدی نرخ فروش فرآورده ها برای سال مالی جاری خبر داد. این مقام آگاه که عدم نام خود را شرط مصاحبه با خبرنگار ما اعلام کرده بود، در ارتباط با پیشنهاد هیأت مدیره برای میزان سود تقسیمی میان سهامداران در مجمع عادی سالیانه خاطر نشان کرد: مدیریت در نظر دارد تقسیم هزار ریال سود از 2777 ریال سود محقق شده در سال مالی اخیر را به هیأت رییسه مجمع پیشنهاد کند. مابقی سود محقق شده طی عملکرد سال مالی 90 نیز در قالب اندوخته طرح توسعه و به عنوان سود انباشته در حساب ها باقی می ماند و در صورتی که مدیریت با موضوع افزایش سرمایه موافقت کند، اقداماتی در این زمینه انجام خواهد شد. وی تأکید کرد: با تأیید موضوع افزایش سرمایه شرکت و دریافت مجوز مربوطه از سازمان بورس و اوراق بهادار، سرمایه شرکت از محل سود انباشته به میزان 300 درصد افزایش خواهد یافت. این مقام مسئول در خاتمه سخنان خود افزایش سرمایه مذکور را در جهت اصلاح ساختار حقوق صاحبان سهام عنوان کرد و یادآور شد: چنانچه بسترهای لازم فراهم شود، سرمایه افزایش یافته و ساختار سرمایه این شرکت اصلاح خواهد شد.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر