کمنگنز داره غوغا می کنه...
معادن منگنز ايران ( كمنگنز )
جمع کردن
X
-
یه تعدادی روی ۷۵۰ برداشتیم دیگه دلمون نیمد بدیم به صف...وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
فکر میکنم بتونه تا حوالی ۱۰۰۰ بالا بره.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
شک نکنید حتما این اتفاق خواهد افتاد ;)در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستفکر میکنم بتونه تا حوالی ۱۰۰۰ بالا بره.[CENTER][SIZE=۵][FONT=arial black][B][COLOR=#۸۰۰۰۸۰]" آنچه به مقصود می رسد عزم و اراده است نه تمنا و آرزو "[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
نظر
-
جناب مصری پور با این گزارش جدید منگنز حالا فکر می کنی تا حوالی چقدر بره بالا؟؟؟;);)در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستفکر میکنم بتونه تا حوالی ۱۰۰۰ بالا بره.[CENTER][SIZE=۵][FONT=arial black][B][COLOR=#۸۰۰۰۸۰]" آنچه به مقصود می رسد عزم و اراده است نه تمنا و آرزو "[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
نظر
-
والا فعلا روی همون ۱۰۰۰ تومن نظر داشته باشیم بهتره چون حساسیت ایجاد میشهدر اصل توسط زمانه کهن پست شده است مشاهده پستجناب مصری پور با این گزارش جدید منگنز حالا فکر می کنی تا حوالی چقدر بره بالا؟؟؟;);)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نظر
-
منظورتون رو متوجه نشدم؟؟؟؟؟؟؟؟در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستحجم مبنا(:|[CENTER][SIZE=۵][FONT=arial black][B][COLOR=#۸۰۰۰۸۰]" آنچه به مقصود می رسد عزم و اراده است نه تمنا و آرزو "[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
نظر
-
تا اواخر بازار حجم مبنا پرنشده بود اما آخر وقت فیکس شددر اصل توسط زمانه کهن پست شده است مشاهده پستمنظورتون رو متوجه نشدم؟؟؟؟؟؟؟؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
پوشش ۵۰۷ ریالی سود هر سهم “کمنگنز”
شرکت معادن منگنز ایران در پایان دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۳۰ اسفند ماه ۹۱ با سرمایه ۱۰۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال معادل ۵۱ میلیارد و ۳۳۴ میلیون ریال سود خالص کسب کرد و بر این اساس مبلغ ۵۰۷ ریال سود به ازای هر سهم کنار گذاشت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)،شرکت معادن منگنز ایران با انتشار صورت های مالی یک ساله ۹۱ به صورت حسابرسی شده اعلام کرد در دوره یاد شده فروشی معادل ۱۶۱ میلیارد و ۴۵۸ میلیون ریال داشت که با محاسبه بهای تمام شده کالای فروش رفته سود ناخالص آن به ۶۹ میلیارد و ۸۱۱ میلیون ریال رسید. از سود ناخالص دوره هزینه های عمومی ، اداری ، هزینه های عملیاتی و مالیات کسر شد در حالی که با محاسبه درآمد حاصل از سرمایه گذاریها سود خالص دوره به ۵۱ میلیارد و ۳۳۴ میلیون ریال رسید و بر این اساس معادل ۵۰۷ ریال سود به ازای هر سهم محقق شد. به سود خالص دوره نیز سود انباشته ابتدای سال اضافه شد و در نهایت معادل ۱۴۱ میلیارد و ۷۳۸ میلیون ریال سود انباشته پایان دوره در حسابهای این شرکت منظور شد.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
یه دو سه ماهی طول میکشه. من سهام غدیر داشتم فکر کنم اواخر اذر افزایش سرمایه داد و نزدیک اسفند بود که قابل معامله شد.در اصل توسط وارن بافت پست شده است مشاهده پستچرا سهام جایزه قابل معامله نیست؟!
نظر
-
متاسفانه به دلیل اینکه حجم مبنا پر نشد نتونست بالابره.در اصل توسط زمانه کهن پست شده است مشاهده پستشک نکنید حتما این اتفاق خواهد افتاد ;)
خب با این تفاسیر ۹۲۰ یا ۹۳۰ رو ببینه قبل مجمع خیلی جای شکرش باقیه
نظر
-
شرکت ثبت کرده، قاعدتاً وقتی ثبت بشه دیگه مشکلی نباید باشه!در اصل توسط summerwine پست شده است مشاهده پستیه دو سه ماهی طول میکشه. من سهام غدیر داشتم فکر کنم اواخر اذر افزایش سرمایه داد و نزدیک اسفند بود که قابل معامله شد.
نظر
-
توی این وضعیت باران عرضه ها هنوز صفش پابرجاستوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر

نظر