دوستان.این رو از من یادگاری داشته باشید که این سهم امسال هم بازدهی میده خیلی بیشتر از میانگین بازار بدون ریسک و با امتیازات قابل توجهی که داره و توصیه میکنم همین صفحات این تایپیک رو یکبار دیگه مرور کنید .بخرید به دید شب عید و حالش رو ببرید .مرداد۹۱ قیمت ۲۰۰۰ تومن
معادن منگنز ايران ( كمنگنز )
Collapse
X
-
در اصل توسط صمدآقا پست شده است View Postببینم این سهم هم مگه بتای منفی داره با شاخص! تمام همگروهیهاش از جمله کاما کبافق و کنور صف فروش شدندو این ....
نکنه قمنگنز شده هولدینگ قندو شکر!
انصافا این قمنگنز قشنگم تو دهن میچرخه خوش صوته امتحان کنید
شاید هم واقعا خبرییییییییییه!
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postپول زیادمیتونه یه سهم کوچیک روبالاببره امروزسهامدارعمده 82000خریده تاصف خریدرنج کشیدودوباره صفش کردمعتقدم تاقبل ازمجمع افزایش سرمایه بایدباسهم بود
سوال اینجاست سهامدار عمده یا هرکی بخواد با پول بالا بیاره این سهمو که به کدوم بازار و به کی بفروشه؟
امروز میتونست تو همون منفی و نزدیک صف فروش بخره و بذاره فردا هم متاثر از جو بازار منفی بخره ولی این ریسکو نکرد
قبول دارید که حجم معاملاتش تو این 5 ماه کم نظیر بود و بواقع تنها در یک بازار منفی مثل امروز میتونست این تعدادو بخره
چیز دیگه اینکه سهامدار عمده اونم ازنوع حقیقی که توی چشمه نمیاد خودشو اینطور تابلو بذاره در مظان سفته بازی
بنظر من تو این سهم خبراییه که کم کم صداش درمیاد...منتظریم
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postهر چی شما بگید . ولی :
من الان گزارشش رو نگاه کردم سود عملیاتی سال دیگه 110 درصد افزایش پیدا میکنه . ولی چه جوری سال دیگه رو هم محدوده 250 اعلام کردن !!! (به نظرم بهای تمام شده رو یه مقدار بالا اعلام کردن که جای تعدیل داشته باشه و زیاد نشون نده و بالا باز نشه )
به نظرم این گزارش مشکوکه و خیلی محتاطانه ارائه داده شده
سود سال دیگش قطعا بالای 300 تومنه . ;)
البته مالیات شرکت هم دو برابر شده .
نظر شما چیه؟؟در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمیثم جان شما منگنزو توی یه بازه 3 ساله در نظر بگیر. الان بنظر شما ذوب آهن توانایی واردات سنگ منگنز از جای دیگه داره؟؟؟
سیاست تقسیم سود و ساختار سرمایه سهمم در نظر بگیریم ایضا ورود قریب الوقوع تکادو. واقعا نمی ارزه این سهمو آدم بخره بندازه یه گوشه واسه بلند مدت؟در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postمیثم جان کلا صنایع معدنی این خاصیت انحصاری رو دارند، برای همین هم همیشه رشد سودآوری بسیار بیشتر از سایر صنایع دارند. و برای همین هم همیشه پی به ای بالاتر از متوسط بازار می گیرند;)در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postآخه خود من با همین حرفا خیلی سودارو از دست دادم .الکی نیست که نگهداری دید بلند مدت شده اصل سرمایه گذاری بر اساس تحلیل بنیادی(:|
مثلا اگر روی قشکر نوسان نمیگرفتم ، از 260 آخر تیر میرسید به 1000 تومن الان.
کساوه توی تاپیکش هست ، خرید 260 فروش 400 که الان 434 تومنیش دارن سر و دست میشکنن.
یا طبس دقیقا یکسال پیش 619 قبل از افزایش سرمایه 100 درصدی و فروش 800 تومن دوهفته بعد، یعنی 100 درصد سود یکساله را از دست دادیم .
همین منگنز خریدمون 600 تومن بود تو تابستون الان شده 2000 تومن. خب اینجاست که آدم میبینه اگه همه این سهمارو انداخته بود دور خیلی بهتر از استرس نوسان گیری بود.
اما در مورد این معدن که میگی جسارت نشه ولی اصل حرفتو قبول ندارم. اتفاقا ریسک معدن همینه : پروانه بهره برداری! البته منگنز مثل بقیه معادن نیست که براحتی بشه اکتشاف و استخراجش را انجام داد.
خلاصه همه این حرفا اینکه ، فردا و پس فردا منفی کامل بدن خریداریم با دید خفن مدت:d
نظر
-
خوب انگار یه خبرایی هست(جرکت دیروز سهم) ............و یه رشد دیگه داره این سهم ........فقط این وسط یه مقدار شاید بازی بدن .....;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/06, 12:17.///
نظر
-
عزم ورود به کمنگنز بد جور مغز مارا می غلغلاند .
خطر :dبرخورد به ترند صعودی میان مدت - اصلاح تا نزدیکیهای 8/61 موج قبلی - تشکیل کندل مناسب برگشتی - و پیش بینی در آمد خوب در سالجاری وبرخی مزایای خوب دیگر چنین می نمایاند که سهام شرکت برای فردا عزم مثبت شدن در سر می پروراند .
خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را
نظر
-
فروش 28 میلیارد ریالی معادن منگنز
گروه بنگاهها- شرکت معادن منگنز ایران در فصل بهار از فروش محصولات خود معادل 28 میلیارد ریال درآمد کسب کرد. براساس اطلاعیه سازمان بورس و اوراق بهادار، این شرکت پیشبینی کرده است تا پایان سال جاری از فروش محصولات خود معادل 192 میلیارد ریال درآمد کسب کند.
«کمنگنز» در دوره سه ماهه نخست امسال نیز معادل 457 ریال از پیشبینی سود دو هزار و 543 ریالی خود را نسبت به بودجه پوشش داد. شرکت پیشبینی سود هر سهم سال مالی 91 را در اسفندماه 90 (حسابرسی شده) مبلغ دو هزار و 426 ریال اعلام کرده است که دلیل تعدیل را بیشتر شناسایی سود حاصل از سرمایهگذاری با توجه به تصویب سود نقدی هر سهم در مجمع عمومی عادی سالانه شرکت ذغالسنگ نگین طبس اعلام کرده است.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
شمارش حرکت 9 ساله ی قیمت رو بدین صورت میدونم:
انتظار دارم قیمت جهت تکمیل موج 5 طی یک سال آتی به 3320 برسه (اهداف بالاتری هم برا موج 5 قابل دسترسیه ، که با شکل گیری زیر موجها در آینده میشه ازشون صحبت کرد)
*. در صورتی که قیمت پایانی زیر 1940 بسته بشه ، نتیجه میگیرم موج 4 هنوز تموم نشده و قبل صعود فوق الذکر یه نزول تا 1690 داریم
نظر
-
در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Postشمارش حرکت 9 ساله ی قیمت رو بدین صورت میدونم:
انتظار دارم قیمت جهت تکمیل موج 5 طی یک سال آتی به 3320 برسه (اهداف بالاتری هم برا موج 5 قابل دسترسیه ، که با شکل گیری زیر موجها در آینده میشه ازشون صحبت کرد)
*. در صورتی که قیمت پایانی زیر 1940 بسته بشه ، نتیجه میگیرم موج 4 هنوز تموم نشده و قبل صعود فوق الذکر یه نزول تا 1690 داریم
جهت تکمیل موج ۵ به یک خبر خاص هم احتیاج هست که اون خبر هم خبر افزایش سرمایه ۳۰۰درصدی از محل سود انباشته برای بهره برداری از معدن جدید هست که طی روزهای اینده به بازار اعلام خواهد شد.
نظر
نظر