سرمايه گذاري توسعه شمال ( وشمال )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • same1
    عضو عادی
    • Aug 2011
    • 94

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    dpi 100 چي هست؟
    dpi= dot per inch
    یعنی تعداد نقطه هایی که موقع اسکن یا چاپ لحاظ میشه به طور معمول روی 300 به صورت defualt تنظیم شده احتمالا برای کم شدن حجم گفته موقع اسکن یه گزینه به همین اسم هست کمش کنید یا اینکه تو photoshop و اینجور برنامه ها میشه تنظیمش کرد

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
      مربوط به تنظیمات اسکنره
      dpi : dot per inch
      یعنی اگه دقت اسکن از 100 بیشتر باشه حجم فایلتون زیادتر میشه و امکان آپلود اون وجود نداره، با فتوشاپ یا حتی همین پینت خودمون حجم عکسو کمتر کنید و دوباره امتحان کنید یا دوباره از فرمتون اسکن بگیرید البته با وضوح کمتر.
      امیدوارم که مشکلتون حل بشه
      زنگ زدم مسئول سامانه گفتم حجم فايل 700 كيلو بايته گفت مشكل نداره بايد ارسال بشه..البته من حجم فايلو تا 30 كيلو بايت هم پايين آوردم بازم ارسال نميشه....خود مسئول سامانه ميگه از يه كامپيوتر ديگه استفاده كنيد
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• چوبین
        عضو عادی
        • Oct 2011
        • 45

از اون فرمه پرينت گرفتم امضا و انگشت زدم و بعدش اسكنش كردم اما وقتي ميخام از طريق سايت ارسالش كنم نميشه.....از بقيه دوستان كسي اين كارو كرده؟
        این اس ام اسی که میگید برای من هم آمده ولی به آدرسش که میرم username and password میخواد
        چیکار کنم؟

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

در اصل توسط چوبین پست شده است View Post
          این اس ام اسی که میگید برای من هم آمده ولی به آدرسش که میرم username and password میخواد

چیکار کنم؟
          شما موقع ثبت نام يه كد رهگيري دريافت كرديد بايد به قسمت پيگيري بريد و اون كدو وارد كنيد

نظر

• حامد
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1490

شما موقع ثبت نام يه كد رهگيري دريافت كرديد بايد به قسمت پيگيري بريد و اون كدو وارد كنيد
            ساده جون چه كردي؟
            زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
            اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

رفتم با يه كامپيوتر ديگه اون فايل اسكن رو فرستادم

نظر

• يگانه
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 616

مهم و فوری

سلام دوستان
                از طریق یه حقوقدان و قاضی درصدد تشکیل پرونده وشمال در دادگاه جرایم اقتصادی هستم - هر چی تعداد بیشتر باشه رسیدگی سریعتر خواهد بود
                فقط دوستان باید تهران باشن و 1 روز وقت بذارن برای تشکیل پرونده - لطفا پرینت حساب و تعداد حق خریداری شده همراه باشه
                کسانی که میتونن تا فردا یا پس فردا حضور داشته باشن برام پی ام بزنن و نام و نام خانوادگیشون رو اعلام کنن
                چون سفری در پیش دارم 1- 2هفته ای در کنار دوستان نیستم و سریع باید پرونده در جریان بیفته
                از بازرسی کل کشورم فکر نکنم بخاری بلند بشه و لی بهر حال اونجا رو هم فراموش نکنید
                آخرین ویرایش توسط يگانه؛ 2012/02/19, 23:55.

نظر

• حامد
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1490

مشخص نيست رهروان تقدمهاي باقيمونده روبه چه قيمتي بايستي خريدكند ولي متعهدبه خريداست

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

دارن با دستكاري قيمت سهمو ميارن پايين حجم مبنام نداره خيالشون راحته من زنگ زدم هاموني ميگه بعد از 12.5 زنگ بزنيد شمام كوتاهي نكنيد زنگ بزنيد چند روزه با تعداد خيلي كم دارن سهمو پايين ميارن بگيد داره قيمت دستكاري ميشه

نظر

• وحدت
                      عضو جدید
                      • Sep 2011
                      • 9

دوستان من دیروز با دفتر هامونی تماس گرفتم وقتی به منشی گفتم می خواهم در خصوص سهم وشمال با جناب هامونی صحبت کنم بعد از چند ثانیه انتظار منشی گفتند که ایشان پیغام فرستادند که در حال پیگیری هستیم ومتاسفانه اجازه صحبت مستقیم به بنده ندادند

نظر

• حامد
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1490

در اصل توسط وحدت پست شده است View Post
                        دوستان من دیروز با دفتر هامونی تماس گرفتم وقتی به منشی گفتم می خواهم در خصوص سهم وشمال با جناب هامونی صحبت کنم بعد از چند ثانیه انتظار منشی گفتند که ایشان پیغام فرستادند که در حال پیگیری هستیم ومتاسفانه اجازه صحبت مستقیم به بنده ندادند
                        بازهم خوبه
                        ضمنا ساكن مشهدم وگرنه حتما شركت ميكردم وهمچنين ازيگانه عزيز خواهش ميكنم يه شماره همراه در p m يا با ياهومسنجر درتماس باشيم
                        ياهو hamedhoseini13

نظر

• وحدت
                          عضو جدید
                          • Sep 2011
                          • 9

دوستان کسی تونست با هامونی صحبت کند راستی این شرکت تاچه زمانی مهلت دارد پیشبینی سود سال91 را اعلام نماید واینکه بنظر شما چرا سایر سهامداران بالای یک درصد هیچ واکنشی به کاهش قیمت سهم نشان نمی دهند
                          در خصوص حق تقدم دیروز در حالی که در قیمت 19 تومان خریدار درخواست خرید داشت ولی حاضر به فروش نبودند ولی امروز قیمت فروش را 19 تومان گذاشته بودند

نظر

• داش مهدی
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 595

صداي سهامدار
                            سهامداران بدون حقتقدم
                            مدير محترم، ناظران و مسوولان فرابورس، پيشگيري نكردن از برخي اقدامات شركتهايي چون سرمايهگذاري توسعه شمال، بيش از هر چيز به شركت فرابورس كه مورد اعتماد خريداران است لطمه خواهد زد و خريداران را نسبت به اين بازار به خصوص در عرضه حقتقدم، بدبين خواهد كرد.

زيرا در معاملات بورسي، مردم به ساز و كار و نظارت بورس اعتماد ميكنند و به همين خاطر است كه بيآنكه از محصولات، خدمات، شيوه مديريت، توانايي و اعتبار مالي شركتي اطلاع و ارتباط مستقيمي حاصل كنند، براساس اعتماد خود به سازمان بورس انجام معاملات را ميپذيرند.
                            جاي بسي شگفتي است كه شركت توسعه شمال با فروش بيش از 47 ميليون حقتقدم، نقدينگي بسياري را از جيب مردم و از جيب همين خريداران به خريداران جديد سرازير كرد. دارندگان حق تقدم بيآنكه اختياري داشته باشند بايد سهام خود را با چند ريال (از صد ريال تا چهل ريال) در اختيار شركت سرمايهگذاري توسعه شمال قرار دهند تا به نيابت در قيمتهاي نازل بفروشد و بگويند دستتان درد نكند، پول و وقت اضافي داشتيم.
                            خواهشمندم قدري توجه و تامل كنيد. آسيب معنوي در اين معامله بسيار سنگينتر است، مغبون شدن و حس بياعتمادي عميق، محصول اين فرآيند است. نگذاريد، اعتماد به بازار سرمايه، آسيب ببيند.

مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

الان كه رفتم پيگيري كردم شكايتمو اين جمله رو نوشته بود

شكايت شما براي رسيدگي به دفتر رسيدگي به شكايات واحد مورد شكايت ارسال شده است. دستگاه موظف شده است حداكثر دو ماه پس از دريافت شكايت نتيجه نهايي بررسي خود را اعلام نمايد.

نظر

• امیددار
                                عضو عادی
                                • Sep 2011
                                • 81

ناراحت نباش اگر دستگاه جواب بده و جوابش برای شما قانع کننده نباشه مستقیم وارد خواهند شد
                                منم پیگیرم ;)
                                [SIZE=3][/SIZE][B]کتابی جالب روش سرمایه گذاری وارن بافت رابرت جی هگستروم ترجمه اکبری - زیودار[/B]

نظر

در حال کار...
                                X