سرمايه گذاري توسعه شمال ( وشمال )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1490

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
    من منظور شما رو از اين سوال نفهميدم ولي با شكايت كردنه شما و تمديد حق چيزي كه برام ثابت شد اين بود كه تمام اين حقوقيهاي دزد كه با سرمايه مردم بازي ميكنند دستشون با بالايي ها تو ي كاسس و از هيچ چيزي هم نميترسند و به نظرم اگر بحث شكايت نبود حقها رو بالاتر ميخريدن
    شايد هم توقيمتها ي اوليه 5تا 10 تومن دريكي دوروز اول رهروان همه روبرميداشت
    زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
    اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• ناظم
      عضو فعال
      • May 2011
      • 508

من از اینکه یک ایرانی ام خجالت می کشم من از اینکه در کشور دزد و حرام خوار زندگی می کنم خجالت می کشم ای مسئولین بورس خاک بر سرتان وای رهروان حرام خوار آتش جهنم گوارای وجودتان

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

حضرت علي ميفرمايند لياقت مردمان هر سرزمين حاكمان اون سرزمين هستند پس تا زماني كه مردم اصلاح نشند از حاكمان سالم هم خبري نيست
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• rajoo
          عضو عادی
          • Nov 2011
          • 102

اینم شد عاقبت ح وشمال
          اونم شد عاقبت آرین
          خیلی دلم پره می خوام فحش بدم به اون بالایی ها
          ..................................................
          :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:

نظر

• Jamshidyar
            كاربر فعال
            • Oct 2011
            • 556

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
            كار ما با اين تاپيك تموم شد و تا عمر دارم ديگه تو اين تاپيك نميام......مرگ بر وشمال و مرگ بر اون كسايي كه اين سهم كاغذي رو وارد بورس كردن....و مرگ بر اون رهروان كثيف .....و مرگ بر اون ناظر كثيف تر از همشون

اما اين سهم با اين افزايش سرمايه اي كه انجام داد خيلي متحول ميشه و افق سود آوري بالايي داره بهتون پيشنهاد ميكنم اين سهمو به سبد اضافه كنيد....
            خداحافظ يوسف يگانه حامد محمد ساده ناظم ميثم چوبين اميددار جمشيد يار و همه كسايي كه مارو تو اين تاپيك همراهي كردن

مرگ بر وشمال......الهي خرج دوا دكتر زنو بچشون بشه.......ما فقط دلمون خوشه كه يكي اون بالا هست وگرنه خودمونم ميدونستيم شكايتو اين حرفا همش بچه بازيه....ولي اون دنيا ديگه بچه بازي نيست...من خودم شكايت تو بازرسي كل رو پيگير ميشم ببينيم نظام مقدس چه گلي به سر ما ميزنه

جناب سامان شما همه تلاش خود را کردید و امیدوارم این تلاش به نتیجه برسد. اگر همه اینگونه روی حقشان پافشاری کنند، جایی برای دزدها و دله دزدها نخواهد بود
            موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
            www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• armin777
              عضو عادی
              • Nov 2011
              • 61

باسلام:

حداقل برای اینکه دل بچه های این سهم یه جورائی خنک بشه یه حالی به پسرمدیر عامل سهم آش...بادرگیری وفحش فحش کاری داده شد.قصد تخریب بنز کوپه رو هم داشتن که فقط صاحب ماشین کتک خورد. دست بعضی ها درد نکنه.

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

خدا به همتون صبر بده. چون پام تو این تاپیک باز نشده بود از عمق فاجعه خبر نداشتم :(
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ناظم
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 508

کسانی که صاحب ماشین را زدند انشائ الله دستشان به کعبه و ضریح امام حسین برسد من که خیلی خوشحال شدم آفرین و دستمریزاد

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
                    کسانی که صاحب ماشین را زدند انشائ الله دستشان به کعبه و ضریح امام حسین برسد من که خیلی خوشحال شدم آفرین و دستمریزاد
                    مشتری میخوان ؟! ما هم یه دونه داریم اگر کمی بزننش خوشحال بشیم!! :d بهمنی رو میگم ! :))
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• محمد ساده
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 934

متاسفانه به هرجا سر میزنیم و پیگیری...خودشون دنبال کلاه برداریهای بزرگتر و سنگینتر هستن...پرونده تشکیل شده تو...دنبال مراحل حقوقیش هستن ولی برام جالبه که بسیار اعمال نفوظ میشه...و همش سعی در بایگانی شدن پرونده میباشه...
                      از طرف بورس و فرا بورس هم فقط رو سیاهی موند براشون...اسم نمی برم ولی...چه قسمت نظارت و پیگیری و چه ناظر بورس و فرابورس.چه تخلافات بورسی و چه مدیر بورس و فرا بورس...همه در دزدیهایی این چنینی باهم هم صدا و پشت هم هستن....و دلیل آشکارش تمدید حق های استفاده نشده به مدت یک هفته بود که تو این 25 سال اخیر من ندیده بودم و فقط قصد پایین آوردن قیمت حق ها بود(اگه تمدید نمی شد...به علت معامله نشدن حق ها فرایند افزایش سرمایه کذایی باطل و پول حق ها بسرعت باید به حساب ها واریز میشد ولی...دیدیم که چه شد)...
                      امسال یکی از بدترین سالهای بورسی من و کارم بود...و با اینکه سود های خوبی از قندیها و...گرفتم ولی ضررهای بسیار سنگینتری رو متحمل شدم...و تماما همه رو یادداشت کردم و همیشه بخاطر میسپارم تا تکرار نکنم(من ناخواسته وارد این حقها شدم...چون تو چند روز پایانی تریدر من مسافرت رفته بود وبا صف فروشش مشکل تو سر خطی و حتی نوع معاملشم داشتم و...)
                      خدا این حق خوری و دزدی رو با جواب دادن به زن و بچه هاشون و خودشون بده...همین دنیا...ما که هر کاری تونستیم کردیم و داریم میکنیم...تازه اپسیلون پولی که از حق ها مونده هم معلوم نیست این بی پدرها کی میدن...قانونا 2هفته...کو قانون تو این مملکت و کو نظارت...فقط دوستان با زنگ زدن و پیگیری نذارن دوباره این کثافتها اونم دیر واریز کنن...
                      تجربه تلخ و گران ولی آموزنده بود...بهر حال باید ضررها و سودها رو بسرعت فراموش کنیم و با تمرکز رو بازار اشتباهاتمون رو به صفر نزدیک کنیم...(واز تجربیات کمال استفاده رو ببریم)
                      امیدوارم همه دوستان آلوده به سهمو و حق...زودتر ضررهاشون جبران بشه...(و نصیحت آخر:هیچ وقت آلوده حق و حتی خود سهم کثیفی همچون-سرمایه گذاری توسعه شمال-نشین حتی اگه وضع بنیادی سهم خوب باشه)سال نو پیشاپیش مبارک...منم این تاپیک و ترک میکنم...خدا نگهدار
                      آخرین ویرایش توسط محمد ساده؛ 2012/03/16, 13:48.

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

زنگ زدم شركت يه خانمي برداشت هر چي از دهنم درومد به آذري و رهروان گفتم شمام زنگ بزنيد هر چي از دهنتون درومد بگيد
                        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• rajoo
                          عضو عادی
                          • Nov 2011
                          • 102

اگر مملکت داغونی داریم هرکی هر غلطی دلش بخواد می کنه و ...هیچ
                          طوری شده که ما فقط می تونیم فحش بدیم و چوب دستمون بگیریم واقعا خاک....

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

خبري از واريز وجه نيست؟

نظر

• امیددار
                              عضو عادی
                              • Sep 2011
                              • 81

ساده جان
                              با سلام و تبریک عید
                              شماره فکس داری ازشون و در ضمن چه بانکی رو باید حساب بدیم بهشون برای واریز وجه
                              [SIZE=3][/SIZE][B]کتابی جالب روش سرمایه گذاری وارن بافت رابرت جی هگستروم ترجمه اکبری - زیودار[/B]

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

در اصل توسط امیددار پست شده است View Post
                                ساده جان
                                با سلام و تبریک عید
                                شماره فکس داری ازشون و در ضمن چه بانکی رو باید حساب بدیم بهشون برای واریز وجه
                                سلام اميددار عزيز من خودمم اطلاعي ندارم بايد با شركت تماس بگيريم

نظر

در حال کار...
                                X