کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کثیفا میگن تا آخر ماه واریز میکنن...همه چی. به...گرفتن...حتی قانون خود مالمیر که گفته بود2هفته و...بازیش گرفتن...بهر حال شرکت و آدماش مربوط به سیستم... و حرف ما به جایی نمیرسه...
کثیفا میگن تا آخر ماه واریز میکنن...همه چی. به...گرفتن...حتی قانون خود مالمیر که گفته بود2هفته و...بازیش گرفتن...بهر حال شرکت و آدماش مربوط به سیستم... و حرف ما به جایی نمیرسه...
اره بمن هم همينه گفتن شركت بينهايت پول لازمه همه گونه استفاده رو ازپول نقد ميكنند. قانون چي ميگه؟
زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود، اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
خوب من شماره حسابمو دادم دیگه پولدار می شم یارو گفت تا اخر این هفته میریزم
خوب دوستان با این شماره تماس بگیرید و شماره حسابتون رو بدید البته حساب سیبا ملی رو بیشتر دوست دارند:))
01113214480
حامد جان برای من واریز شده اما حرامخواران حدود6-7% از همین قیمتی که فروخته اند کمتر ریخته اند و در تماسی که با آنها داشتم می گفتند این مبلغ را بابت هزینه های فروش حق تقدمها کم کرده اند
حامد جان برای من واریز شده اما حرامخواران حدود6-7% از همین قیمتی که فروخته اند کمتر ریخته اند و در تماسی که با آنها داشتم می گفتند این مبلغ را بابت هزینه های فروش حق تقدمها کم کرده اند
اره الان رفتم بانك ديدم واريزشده 60%ضرر
زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود، اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر