.... ×××× از تکنیکال تا تکنیکال ×××× ....
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
مرسی زهره عزیزم مثل همیشه عالی و بی نقص با مثالهای شیرین و ملموس :*
امیدوارم دوستانی هم که تکنیکال نمیدونند از این اموزشها استفاده کنند و یکی از اساسی ترین مباحث تحلیل تکنیکال رو یاد بگیرند. زهره جان بیصبرانه منتظر ادامه مبحث اموزشی هستیم.
خانمی میبینم دیگه نقل قول از تاپیک جدیدت میذاری اینجا. زهره ما هم دل داریم هان =((
نظر
-
-
سلام
با اجازه از صابخونه
تحلیل کچینی رو فقط بر اساس روند کوتاه مدت انجام دادم
اولین چیزی که در نمودار کچینی به چشم میخوره تشکیل الگوی هارمونیک گارتلی هستش اونم از نوع ایده ال
نقطه تکمیل الگو در 100% پروجکشن ABC و 78.6% XA و 1.618% BC در قیمت 4100 میباشد.از لحاظ فیبوی زمانی 2 الی 3 روز دیگه باید به تارگت مورد نظر برسه
تصویر بالا مربوط به اسیلاتور RSI میباشد که خط چین مناطق حمایتی از این اسیلاتور است.
تصویر بالا مربوط به اسیلاتور مومنتوم است که مقاومت ها خط چین قرمز و حمایت ها با خط چین آبی مشخص شده
تارگت قیمتی : اصلاح سهم در الگوی گارتلی در 4100 تکمیل و به سمت 618% فیبوی CD یعنی 0434 پیش خواهد رفت
باتشکر[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
بعد از حدود 12 ساعت با یکی دو دولار تفاوت دست از مقاومت برداشتید و هم نظر شدیم :)
من تو تايم ١٥ يا ٣٠ دقيقه معامله ميكنم براي هم نظر شدن شرط تشكيل شانه راست رو داشتم كه تشكيل الگونشد و نظر قبلي كف ١٦٤٣ هنوز پا بر جاست حالا بازم منتظر الگو هاي تشكيلي هستم تو تايم كوتاه امروز روز بدي نبود روزي من رسيد صد البته كه شمااستاديد اما اين اخري ساعت ١٨ بود
نظر
-
در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Postمن تو تايم ١٥ يا ٣٠ دقيقه معامله ميكنم براي هم نظر شدن شرط تشكيل شانه راست رو داشتم كه تشكيل الگونشد و نظر قبلي كف ١٦٤٣ هنوز پا بر جاست حالا بازم منتظر الگو هاي تشكيلي هستم تو تايم كوتاه امروز روز بدي نبود روزي من رسيد صد البته كه شمااستاديد اما اين اخري ساعت ١٨ بود
1- کوچیک شمائیم
2- 12 ساعت کمتر بوده پس ببخشید :)
3- این لجاجتی که دارید برام جالب بود فقط همین ( شوخی )
نظر
نظر