زهره خانم،واگرایی همیشه باید با مکدی سنجیده بشه یا با Rsi هم قابل اعماله؟
.... ×××× از تکنیکال تا تکنیکال ×××× ....
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
تعریف واگرایی منفی
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postیه مثال می زنم برای دوستانی که تکنیکال نمی دونند
یه زوج و در نظر بگیرید (قیمت سهام ) با هم ازدواج می کنند زندگیشون با کلی عشق شروع می شه ؛ یه روز ماشین می خرند یه مدت بعد خونه یه مدت بعد باغ ( قیمت سهم همین طوری داره می ره بالا ) اما شاخصه زندگیشون ؛ همون عشقشون ( که ما بهش می گیم اندیکاتور ) همینطوری افت می کنه
پولشون و امکاناتشون بیشتر و بیشتر می شه ( قیمت سهم رشد میکنه و بالا می ره ) اما عشقشون در این روند کمتر و کمتر می شه ( اندیکاتورشون این رشد و تائید نمیکنه ) که اگر بخوایم رو یه شکل نشون بدیم اینطوریه
به این میگن واگرایی منفی و از هم دور شدن
این به ما میگه این زندگی ( این قیمت و این سهم ) امکان ریزشش و افتش خیلی زیاده و باید مراقب بود
تعریف واگرایی مثبت
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
حالا یه زوج و در نظر بگیرید (قیمت سهام ) با هم ازدواج می کنند زندگیشون با کلی عشق شروع می شه ؛ ولی به لحاظ مالی مشکلاتی دارند ؛ خونه اجاره ای ؛ و هر سالم اجاره بیشتر و بیشتر و در امدی خب نمی تونه جواب بده این همه خرجو ؛ خونه مرتب کوچیکتر می شه تا بتونن مخارجشو تامین کنند ( قیمت سهم افت میکنه ) ولی وقتی بهشون نگا می کنی شاخصه زندگیشون که همون عشقشونه ( اندیکاتور ) نه تنها کم نشده بلکه نسبت به روز اولم بیشتر شده ؛ پس با این که به لحاظ مالی ضعیف شدن ( سهم قیمتش ریخته ) اما زندگیشون قشنگه ( اندیکاتور این ریزش و تائید نمیکنه ) که اگر بخوایم رو شکل نشون بدیم اینطوریه
به این میگن واگرایی مثبت و نزدیک شدن ( خط ها به هم نزدیک شدن )
این به ما میگه این زندگی ( این قیمت و این سهم ) امکان رشدش و موفقیتش خیلی زیاده و باید حواسمون بهش باشه
نظر
-
سلام
یه سوال در مورد اسیلاتور ها و واگرایی ها
ما برای سنجش یه واگرایی در زمان کوتاه مدت - میان مدت و بلند مدت مقدار اسیلاتور ها (rsi-مومنتوم و ...) بهتره روی چند باشه؟
یا برای تشخیص واگرایی بهتره rsi-مومنتوم را بر اساس چه مواردی تنظیم کنیم؟(حالا در نمودار روزانه - هفته ای - ماهانه)
ممنون[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
نظر
-
در اصل توسط VM511 پست شده است View Postسلام
یه سوال در مورد اسیلاتور ها و واگرایی ها
ما برای سنجش یه واگرایی در زمان کوتاه مدت - میان مدت و بلند مدت مقدار اسیلاتور ها (rsi-مومنتوم و ...) بهتره روی چند باشه؟
یا برای تشخیص واگرایی بهتره rsi-مومنتوم را بر اساس چه مواردی تنظیم کنیم؟(حالا در نمودار روزانه - هفته ای - ماهانه)
ممنون
نظر
-
تعریف واگرایی مخفی منفی
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postاینجا چون قرار کار پنهانی انجام بدیم اول مخفیانه یه زندگی رو زیر نظر می گیریم ( اندیکاتور ) می بینیم اووووووووووووه چه خبره ؛ هر روز بهتر از دیروز هر روز یچیزی به این زندگی اضافه می شه ماشین ؛ مبلمان و وسایل خونه که مرتب به روز می شه ؛ خلااصه همه چی قشنگه و در حال بهتر شدن می گیم خوش بحالشون پس چرا ما نمی تونیم ؟! مگه اینا چقدر در امد دارن ؟! پس برای این که کمتر حرص بخوریم و ببینیم جریان چیه می ریم سراغ حساب بانکیشون ( قیمت سهم ) می بینیم ؛ ای داد بیداد ؛ اینا حساب بانکیشون خرابه ؛ نه تنها بالا نمی ره که کلی قسط و بدهی و ... اینجا ظاهرشون ( اندیکاتورشون ) فریب می ده ؛ ولی ما نه تنها که فریب نمی خوریم بلکه می فهمیم ؛ اینا موفق نمی شند بلکه از اون کف قبلی که بودند پائین تر هم می یاند و شکسته می شند ؛ دیگه نیازی نیست حرص بخوریم ؛ کافیه یکم صبر کنیم و منتظر ریزششون باشیم ......اگر بخوایم رو شکل نشون بدیم اینطوریه
به این حالت می گن واگرایی مخفی منفی
به ما می گه این زندگی ( این سهم ) از کفی که قبلا هم بوده پائین تر می یاد
اینجا چون قرار کارا مخفیانه انجام بشه اول اندیکاتور بررسی می شه و بعد قیمتآخرین ویرایش توسط بوف کور؛ 2012/04/14, 08:01.
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postسلام
خوبید ؟
ببینید اون اول که حساب باز می کنید اوریج رو می تونید تا هر چقدر که دلتون خواست انتخاب کنید
اماااااااااااااااا
بیشتر از 1 به 200 انتخاب نکنید
خواهش میکنم
تقاضا میکنم
کاری نکنید که از اول راه و به بیراه برید
game نیست که :D
اینکه فرمودید 1 به 200 : یعنی حساب ریل هم میتونند 200 برابر سرمایشون باز کنند !!! ؟ :-/ :-/
من خواستم با معاملات در حد 15 برابر سرمایه دمو کار کنم و فرض کنم سرمایه ی واقعیم هست
درست یا غلطش رو نمیدونم ولی فکر کردم شاید اگر ذهنم بیشتر درگیر نوسانات بشود{چون با افزایش اهرام حتی باید نسبت به نوسانات کوچک هم حساس شد و راجب علتش
و اشتباه در معاملاتت تفکر کرد}
با اینحال بخاطر فرمایش شما :: همون 11 برابر رو که فعلا هست تغییر نمیدم و اگر تواناییشو داشته باشم باید با همینش هم در بلند مدت و مدیریت شده بتونم سود دمو خوبی کسب کنم.
سپاس گذارم ازتون :: شما یک معلم واقعی هستید
و همونطور که همه ی ما میدونیم کسیکه به ما چیزی بیاموزد ما رو یک عمر مدیون خودش کرده ...>:d<
خیلی از شما سپاس گذارم زهره خانوم @};-@};-@};-
نظر
نظر