نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • yousef
    عضو فعال
    • May 2011
    • 808

سلام دوستان.تمام اطلاعات زیردرموردوبیمه برگرفته ازtsetmcوirbourseوکدال است:
    1-اولین پیش بینیepsمنتهی به سالهای31/09/89و31/09/90به ترتیب83و114ریال بوده ودرپایان به ترتیب88و117ریال محقق شده یعنی می توان انتظارداشتepsاعلامی سال31/09/90نیزبه راحتی محقق شود(درصفحه35گزارش هیئت مدیره به مجمع 90 epsسال مالی91 299ریال درنظرگرفته شده)
    [url]http
    2-درطول سال مالی31/09/88باeps=88ریال کف سهم حدود60تومن بوده یعنی حداقل باp/e=7
    3-درطول سال مالی 31/09/90باeps=117ریال کف سهم613وسقف قیمت1009ریال بوده یعنیp/eحداقل5.5وحداکثر9البته هردوی این قیمتهاقبل ازاعلام پیشبینی سود91رخ داده.
    4-باتوجه به موارد2و3آیاغیرمنطقی است که حداقلp/eبرای سال مالی31/09/90را 4 وحداقل قیمت را120تومان درنظربگیریم؟(گرچه بازارمنطق سرش نمیشه!)
    5-باتوجه به مواردبالاآیاغیرمنطقی است که تامدتی دیگرانتظارمعامله این سهم راحتی باp/e=7یعنی قیمت210تومان داشته باشیم؟
    6-گزارش های3ماهه این سهم درسالهای قبل ضعیف بوده به طوریکه در3ماهه اول سالهای مالی مربوط به 89و90به ترتیب10ریال زیان و8ریال زیان اعلام شده بودبنابراین امسال هم ممکن است گزارش 3ماهه اش ضعیف باشد.
    7-بازارممکن است به چنددلیل دربازگشایی قیمت بالایی برای سهم درنظرنگیردیکی عدم اطلاع ازepsسی تومنی سهم دیگربه دلیل شک درپوششepsاعلامی وهمچنین عادت به قیمت زیر100تومنی وبیمه.این امرمیتواندفرصتی برای خریداین سهم درروزبازگشایی درقیمت مناسب باشد
    سعیدخان نظرتون درمورداین سهم چیه؟آیامیتونه به قیمت بالای200تومن برسه؟

نظر

• bahary
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 2510

ونوین پس از شکست حمایت 3283 حمایت 3142ریال را دارد و با توجه به حجم معاملات و واکنشهایی که در 3180 نشان داده بنظر نمیاد که حمایت 2142 را بشکند و در همین حوالی منجر به صف خرید و حرکت به سمت 4000را آغاز خواهد کرد.مگر اینکه در خلیج فارس اتفاقات خطر ناک رخ دهد.

نظر

• تينا
        عضو عادی
        • Dec 2011
        • 25

وپست

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
        سعید جان سلام

وساختت را شدیدا دوست دارم و از ونیون یک انفجار قیمت انتظار دارم
        اما وپست شاید تا 360 هم از دید من افت کنه
        حالا نکرد کسی نیاد بگه چرا گفتی افت میکنه
        اما 4 سهم دومی را چشم بسته میگویم به بنیادی کارت بگو دوباره بررسی کنه
        البته دوست عزیز زحمت بررسی را کشیدند
        اما هر 4 سهم مذکور نکته مثبت بیشتر از منفی دارند
        البته باید یک به یک بررسی شوند
        ااما در دید کلی هر 4 سهم روندی صعودی باید داشته باشند
        اینها نظر من است و می تواند کاملا اشتباه باشد
        ببخشيد چرا تا 360 افت كند(وپست) شناور سهم خيلي پايين امده ميشه خواهش كنم بيشتر توضيح بدهيد
        ما به طرف انديشه هاي غالب خود كشيده مي شويم:-?:-?:-?

نظر

• تينا
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 25

جناب درخشاني ميدونم سرتون خيلي شلوغه ولي قرار بود شاخص كل را هم بررسي بفرماييد .يك تحليل بفرماييد ممنون ميشم ضمنا" اميدوارم هميشه با نشاط و پر انرژي باشيد.بي صبرانه منتظرم.
          ما به طرف انديشه هاي غالب خود كشيده مي شويم:-?:-?:-?

نظر

• farhad.fathi
            کاربر فعال
            • Dec 2010
            • 278

در اصل توسط farhad.fathi پست شده است View Post
            به نظرم اگه دو روز زیر 89 تومن معامله بشه بهترین خرید حوالی 74 تومنه
            اگر هم مثبت بمونه میتونه 20 درصدی بده

همیشه همینطور بوده وقتی سهمی معرفی میکنی
            خودت باید بشینی تو صف خرید
            یا تاسف بخوری که چرا کف خوبی نساخت دوستان نگذاشتند کف سازی خوبی بکنه
            yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• farhad.fathi
              کاربر فعال
              • Dec 2010
              • 278

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post

ونوین پس از شکست حمایت 3283 حمایت 3142ریال را دارد و با توجه به حجم معاملات و واکنشهایی که در 3180 نشان داده بنظر نمیاد که حمایت 2142 را بشکند و در همین حوالی منجر به صف خرید و حرکت به سمت 4000را آغاز خواهد کرد.مگر اینکه در خلیج فارس اتفاقات خطر ناک رخ دهد.
              ................کنشهایی که در 3180 نشان داده بنظر نمیاد که حمایت 3142را بشکند و در همین حوالی منجر به ................:*:x
              yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• سعید درخشانی
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 286

در مورد شاخص کل قبلا هم گفتم واکاویی امواج ماکروی بازار و انچه که پیش روست را داریم روش کار میکنیم

نظر

• باربد
                  Banned
                  • Aug 2025
                  • 3256

در اصل توسط تينا پست شده است View Post
                  ببخشيد چرا تا 360 افت كند(وپست) شناور سهم خيلي پايين امده ميشه خواهش كنم بيشتر توضيح بدهيد
                  در یک سهم همیشه از دید من میل فروشنده نیست که روند را تعیین میکند
                  گاهی عدم تمایل خریدار را نیز باید لحاظ کرد
                  اگر برای این سهم 400 را به عنوان یک محدوده حمایتی به حساب بیاورید
                  بی شک نفوذ و تثبیت به زیر 400 بر فروش هیجانی در سهم می افزاید و سهم را به سمت 350 تا 360 سوق میدهد
                  و این واضحه وقتی تحلیل بنده درست در می اید که سهم میل به نفوذ به زیر 400 را از خود نشان دهد
                  در غیر اینصورت که به خودی خود فیلد می شود

اما همیشه معتقدم این خریدار است که در اینگونه روند های برگشتی حرف اصلی را میزند

نظر

• حیدر بابا
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 70

سعید جان ایا حفاری پر؟؟

نظر

• امیددار
                      عضو عادی
                      • Sep 2011
                      • 81

با سلام
                      وتوصا خط روند نزولی آر اس آی داره و تا اونو نشکنه روندش نزولی فعلا
                      [SIZE=3][/SIZE][B]کتابی جالب روش سرمایه گذاری وارن بافت رابرت جی هگستروم ترجمه اکبری - زیودار[/B]

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

استاد درخشاني سلام خسته نباشيد.
                        گويا گروه پتروشيمي داره خودش را اماده مي کنه واسه يک حرکت بزرگ.
                        شصفا-شيران-شفن-فارابي-شاراک-شخارک-و......همه مثبت بودند و بعضي ها صف خريد.
                        لطفا نظرتون را در خصوص اين گروه بفرماييد.
                        سپاسگزارم.

نظر

• oplus
                          عضو عادی
                          • Jul 2011
                          • 252

در اصل توسط farhad.fathi پست شده است View Post
                          همیشه همینطور بوده وقتی سهمی معرفی میکنی
                          خودت باید بشینی تو صف خرید
                          یا تاسف بخوری که چرا کف خوبی نساخت دوستان نگذاشتند کف سازی خوبی بکنه
                          جناب فتحی خسته نباشی و از تحلیلات ممنونم
                          خلاصه کوزه گر از...
                          ارادت

نظر

• سعید درخشانی
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 286

از دوستان معذرت میخوام برای عدم پاسخگویی مناسب به سوالات . برخی مشکلات و نیز درگیری ذهنی برای کارهای دیگر این روزها باعث شده تا کمتر به بررسی روندهای کوتاه مدت بازار بپردازم .

خوشحالم که دوستان بحث های خوبی رو میکنند .

نظر

• سعید درخشانی
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 286

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                              با درودی دوباره ...

در مورد این شرکتها و پیغام خصوصی امید وارم به کسی بر نخوره این فقط و فقط برای رعایت مسئولیت پذیری در نوشتار هست و به نفع عموم خوانندگان مطاب .

در تکنیکال وقتی یک الگویی تایید میشه این احتمال هست که فیلد بشه چه برسه به اینکه یک الگویی کامل و تایید نشده باشه و ما از روی اون عملی انجام بدیم .
                              نمونه بارز اون در بکام اتفاق افتاد که در سطح 257 کف دوقلو زد و هدفش 300-310 بود که هرگز به ان نرسید بلکه سهم تا 170 ریخت و اگر ان موقع سایت بنده را خوانده بودید در ان اشاره کرده بودم که شکست یکی از سطوح 258 و یا 270 سیگنال قوی به بازار منعکس خواهد کرد . ممکن بود شکست سطح 270 قدرت موج بی ان را تا حد زیادی افزایش دهد که نشد .

البته برای عدم محقق شدن این گونه تارگتها نظرم بر اینه که قبل از هر چیزی باید سهم موج شماری بشه . اصولا اگر سهمی رو بدون موج شماری دقیق تحلیل بکنیم امکان اشتباه بسیار بالاست .

اصل اول هر تحلیلی به نظر من موج شماریست . در موج شماری باید هر گونه پیش داوری را کنار گذاشت و فقط و فقط باید نموداری به نمودار نگاه کرد . نباید از اول به دنبال الگوی صعودی یا نزولی باشیم . البته موج شماری هم باید از ب بسم الله باشه تا اخرش . از اول نمودار تا اخرش . حتی نباید یک نقطه در نمودار رو نادیده بگیریم. حتما باید افزایش سرمایه رو اعمال بکنیم اما برای اعمال سود نقدی زیاد نظر مساعدی ندارم چون در این مورد خود قیمت تعدیل میشه .

این سهمها رو هم که مد نظر بنده هستند از روی موج شماری پیدا کردم . سهمهایی که شاید تا وقت حرکتشون زمان زیادی مونده باشه . شاید مقداری این ور اونر هم بشند . اصلا شاید از بیخ در اشتباه باشم .

بنابراین اینها را واقعا نمیتوان اینجا گفت و بهتره که وقتی مطمئن شدم بیان کنم .

به طور مثال یکی از این سهمها در تاپیک خانم پانی از زیر زبونم در رفت و گفتم :

ثامان یکی از این شرکتهاست که میتونه رشد خوبی رو داشته باشه اما هنوز الگویی تایید نشده ؛ ممکنه سهم هنوز هم منفی بمونه .. ممکنه تا روز واقعه و استارت اصلی چند ماه وقت داشته باشیم .. ممکنه اصلا از بیخ بنده دارم اشتباه میکنم .

و هزار تا احتمال دیگر .

امضای بنده در بورس این بود : تنها مرگ هست که قطعیه در حالیکه که زندگی با احتمالات فراوانی روبروست.

دقیقا ضرر کردن هم همینه . سهمی برای رشد کردن با هزاران احتمال مختلف روبروست . مخصوصا از منظر تکنیکال که هنوز الگوی کلاسیکی در تایید اون نیومده .

البته ثامان در صورتی که اون الگوی مورد نظرم درست باشه صعود خیلی خوبی خواهد کرد ولی خودم هنوز به قطعیت در موردش نرسیدم .

به همین دلیل بهتره هر سهمی که حداقل تاییدیه بیشتری داشته باشه رو به دنبالش باشیم .
                              همین خودرو رو فکر میکنید هدفش چند باشه ؟ با دلیل ..
                              ثامان نزدیک 50 درصد از اون روز بازدهی داده . فکر میکنم نیمه سوم اذر ماه بود . یعنی یه ماه هم نشده .

در این گروه متاسفانه ثمسکن رو بد خریدم و رفتم تو ضرر بقیه سود خوبی دادند .

نظر

• hahahaha
                                عضو عادی
                                • Dec 2011
                                • 70

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                                ثامان نزدیک 50 درصد از اون روز بازدهی داده . فکر میکنم نیمه سوم اذر ماه بود . یعنی یه ماه هم نشده .

در این گروه متاسفانه ثمسکن رو بد خریدم و رفتم تو ضرر بقیه سود خوبی دادند .
                                با عرض سلام و صبح بخير جناب درخشاني
                                ديروز يك دفعه صدرا كشيد بالا به نظرتون اين صعود مي تونه ادامه دار باشه يا نه
                                در ضمن با توجه به اينكه مپنا هم ديروز صف خريد كمي براش تشكيل شد آيا ميتونه صعودش رو شروع كرده باشه يا نه
                                فكر كنم ديروز تجهيزاتيها ليدر بازار شدند آيا اين ليدر بودن رو فكر مي كنيد ادامه دار باشه يا نه فقط يه صعود مختصر و دوباره ريزش؟
                                در پايان مي خوام بدونم نظرتون در مورد گروه ساختماني با توجه به معاملات دوسه روز اخير چيه؟ هنوز هم بهشون خوش بين هستيد يا فكر مي كنيد فعلا حركتي دركار نباشه. فكر كنم فقط همين ثامان تونست مقاومت كنه بقيشون همه توي منفي 3 يا 4 بودند. وساخت هم كه اوضاع جالبي نداشت همچنين ثشرق. چطور مي بينيد اينها رو؟
                                ممنون بابت زحماتتون

نظر

در حال کار...
                                X