نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • esi_mohammadi
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 1105

فارسیت درود :

لینک تصویر
    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
      فکر کنم شیران امروز مقاومت 1500 خودشو شکست
      فکر کنم که ديگه شکوند.
      شفن-شيران-شاراک و....صف خريد.
      گروه پتروشيمي
      اگه قيمت ارز بالا بره که رفته بيش از 100 درصد سود مي کنند.
      اگه نفت ايران تحريم بشه و قيمت جهاني نفت بره بالا مثلا 200 دلار گروه پتروشيميها 100 درصد سود مي کنند
      اگه پتروشيمي ايران تحريم بشه و قيمت پتروشيمي در جهان بره بالا اين گروه باز حد اقل 50 درصد سود مي کنند.
      اگه بازار هاي جهاني و امريکا و اروپا از رکود در بياد و اقتصاد دنيا حرکت کنه اين گروه باز سود مي کنند چون تقاضا زياد ميشه.
      اين گروه همچنين بخاطر طرح و توسعه و افزايش توليد در سالهاي اينده باز سود مي کنند.
      اگه هم ارز بره بالا و هم نفت بره بالا چي......يا.......

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

فارسيت درود

خب فارسيت مشكلش از اونجا شروع شد كه دو تا از خطوط توليدش به خاطر مسايل فني تعطيل شد و از اون ور دولت قانوني رو تصويب كرد كه ورود مواد اوليه آزبستي به كشور ممنوع شد و اين دوموضوع فارسيت رو زيانده كرد و سود رو از 14 تومن به زيان 18 تومني تبديل كرد خب شركت با كاهش مواد اوليه روبرو هست كه اگه يه فكري به حالش نكنه نميتونه فروششو پوشش بده ..شركت داره محصولاتشو اعتباري ميفروشه كه اين براي ترازنامه و سرمايه در گردش شركت اصلا جالب نيست چون ريسك عدم وصول مطالبات رو به همراه داره و اگه مطالباتش وصول نشه مجبوره وام بگيره و گرفتن وام همانا و تعديل منفي سنگين ديگه هم همانا....شركت يه سري از طلباش موعدش شده اما نتونسته اونا رو وصول كنه و متاسفانه شركت در حساباش ذخيره بابت اين مطالبات لحاظ نكرده كه به شدت ريسك شركت رو بالا ميبره...شركت داره واسه پوشش دادن فروش از انبار استفاده ميكنه و نشون دهنده مشكلات در توليد هست..شركت تونسته طلباشو از شركتاي زير مجموعه وصول كنه كه تنها نكته مثبت تو ترازنامه شركته...با اينكه موجودي نقد شركت افزايش داشته اما تراز گردش وجوه نقد شركت منفيه كه اصلا جالب نيست...در كل ترازنامه شركت به زيان سهامدار هست....وارد صورتهاي ماليش كه بشيم بهاي تمام شده خيلي بالايي اعلام كرده كه با توجه به مشكلات توليد انتظار يه همچين بهاي تمام شده اي ازش ميره پس اگر مشكلات توليد برطرف بشه قابليت تعديل سنگيني تو اين سر فصل داره....iهزينه هاي اداريش بالا اعلام شده و قابليت تعديل تو اين سرفصلم داره....تراز ارزي شركت مثبته و دلار رو تو بودجه 1050 ديده كه الان 1700 تومنه ..582000 دلار تراز ارزيش تو 6 ماهست كه به فرض اگه همينجوري ادامه بده كه بعيد ميدونم ميتونه 1 ميليون دلار تراز ارزي داشته باشه كه خيلي خوبه....در بحث درآمد متفرقه هم شركت ميتونه از سپرده هاي بانكيش تا حدودي درآمد داشته باشه.......نتيجه اينكه تعديل منفي تو گزارش 9 ماهه قطعيه مگر اينكه خطوط توليدش راه اندازي بشن كه با توجه به فاصله 3 ماهه گزارش بعيد هست... انتظار دارم تو 9 ماهه نزديك 30 تومن زيان اعلام كنه مگر اينكه تمام انبارو بفروشه كه اصلا جالب نيست.......شركت صورتاي مالي تقريبا شفافي داده و همين باعث شده من خيلي نگران سهامداراش بشم البته سهم افت زيادي هم كرده و واقعا نميدونم اگه تو 9 ماهه هم تعديل منفي بده چي ميشه...خيلي دوست داشتم اينم صورتاي ماليش دروغي ميبود
        آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/01/04, 11:13.
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• bourse
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1346

ما امروز پریدیم تو چکاوه به نظرم از امروز بعد از یه اصلاح قیمتی روند مثبت خودشو شروع کرد ...

نظر

• سعید درخشانی
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 286

باید یواش یواش حق استراحت کوتاه مدت رو به بازار بدیم .

نظر

• esi_mohammadi
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 1105

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
              ما امروز پریدیم تو چکاوه به نظرم از امروز بعد از یه اصلاح قیمتی روند مثبت خودشو شروع کرد ...
              احتمالا رشد میکنه انشالله

لینک تصویر
              (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
              (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
              (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

دوستاني كه ميخان وارد فارسيت بشن حتما قبلش با شركت تماس بگيرن از وضعيت اون خطوط توليد اطلاع كسب كنن البته بعيد ميدونم جواب درست حسابي بدن ولي اگه دادن مشخصه آدماي درستين

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

گزارش چكاوه يه گزارش 50 50 هست واسه همين با چشم نميشه مطلبي ازش درآورد بايد يه تحليل اقتصادي دقيق بشه بايد اهرمها منحني امكانات توليد و نقاط سر به سر عملياتي و ماليشو بدست بياريم همينطور تابع هزينه و توليد شركتو.....نميدونم چرا حس ميكنم چكاوه ميتونه يه سود خفن اعلام كنه تا همينجا فقط يه نكتشو بگم اونم اينه كه بهاي تمام شده بالا اعلام شده اونم خيلي بالا انشالا تا فردا نتيجشو ميگم

نظر

• bahary
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 2510

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                    باید یواش یواش حق استراحت کوتاه مدت رو به بازار بدیم .
                    آقا سعید این بازار که مدتهاست در حال استراحته ! اگه حرکتی هم داشته آنقدر بطئی بوده که خیلی ها اصلا متوجه نشدند. همین دو سه روز پیش بود که فرمودید :"کلا عقیده پیدا کردم که بازار یک صعود جالبی در اکثر گروه ها خواهد داشت که البته فعلا برخی بیشتر به چشم میزنند . "
                    شاخص کل را هم که نگاه کنید از 20شهریور سرسره بازی کرده اومده پایین و آثار مثبت شدنش هم سه چهار روزه ظاهر شده.

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                      گزارش چكاوه يه گزارش 50 50 هست واسه همين با چشم نميشه مطلبي ازش درآورد بايد يه تحليل اقتصادي دقيق بشه بايد اهرمها منحني امكانات توليد و نقاط سر به سر عملياتي و ماليشو بدست بياريم همينطور تابع هزينه و توليد شركتو.....نميدونم چرا حس ميكنم چكاوه ميتونه يه سود خفن اعلام كنه تا همينجا فقط يه نكتشو بگم اونم اينه كه بهاي تمام شده بالا اعلام شده اونم خيلي بالا انشالا تا فردا نتيجشو ميگم

ساده جان بعد از خروج 600 امروز دوباره واردش شدم ...
                      البته کاش میموندم تا نظرتو ببینم بعد
                      فعلا یه پله خرید کردم ...تکنیکالشو از دوستان تقاضا کردم هنوز برام نفرستادن دوستان ...
                      منتظر تحلیلتون از سهم هستم ...
                      شرکت وضعیت خوبی داره
                      بنیادی سهم هم خوبه
                      پی به ای تاریخی سهم 7 تا 8 بوده
                      یه تعدیل دیگه تو دل خودش داره اما الان این نسبت 6 هست
                      ارادتمند
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post

لینک تصویر
                        جناب محمدی ممنون
                        ندیده بودم این نمودار رو
                        اگر هم رشد نکنه بیاد پایین بازم اضافه میکنیم ;)

خب به هر حال همه صعود رو دوست داریم
                        بازم تشکر
                        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• bourse
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1346

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post

لینک تصویر
                          اقای محمدی عزیز بابت تحلیل خوبت ممنون شک ندارم سهمی که شما نظرتون روش مثبته قطعا روندش صعودیه . راستی بابت رشد بانکی ها هم تبریک میگم یادمه چند روز پیش در مورد شروع موج b هشدار داده بودید .

نظر

• حبیب
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 252

سعید خان در بورکس صحبت از الگوی پرچم برای وپترو میکنند نظر شما چیست و کلا نظرتان رو مقاومت 76 چیست ؟

نظر

• bourse
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1346

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                              جناب ساده عزیز من تقریبا اکثر پست های شما را میخونم و لذت میبیرم به نظر من شما بر عکس این نام کاربری که برای خودتون انتخاب کردید فوق العاده ادم باهوش و فرهیخته ای هستید . در مورد چکاوه هم خوشحال میشم نظرتون را بدونم بنده هم سعی میکنم تا فردا شب تحلیل خودمو از سهم قرار بدم انشالله که به یک جمع بندی خوبی برسیم.

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5095

می بینم چشمهای تیزبین همه رو چکاوه هست >:d< من مدتیه سهم و شاخصشو زیر نظر دارم. سهم خوبی را کلید کردید خصوصا اگر نظر بنیادی کاران هم مثبت باشد. =d>
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X