قنیشا 840 رو بشکنه تا 640 هم افت میکنه . قبلا در مورد این سهم نوشته بودم ولی نتوستم پیدا بکنم .
نگاه سعید درخشانی به بازار بورس
Collapse
X
-
-
با سلام و خسته نباشید
سعید جان نظر شما رو سهام قندی چیه؟ توی تالار ها هم کسی دیگه تحلیل انچنانی نمیزنه همه گرخیدن :d///
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Postبا این افزایش نرخ ارزی که من میبینم فعلا بهترین گروه بورسی به دید میان مدتی گروه پتروشیمی هست . شصفها هم که امروز بست برای تعدیل مثبت اگه خبری که امروز از این سهم شنیدم درست باشه بعید میدونم زیر 1000 قیمت بخوره
نظر
-
در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Postبا گروه پتروشیمی برای میان مدت موافقم .
نظر
-
در اصل توسط بابااتی پست شده است View Postسعید جان بعد از کفرا که ما رو تحویل نگرفتی اینبار در مورد پتروشیمی کرمانشاه و تپمپی یک نظری بده و تحویلمون بگیر
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Postسعید جان تو این گروه بنظرم فناوران و شیران میتونن گزینه های خوبی باشن البته فناوران که صف خریده و حجمش را هم به زور میدن ولی شیران را فکر کنم رو 1300 برای خرید بد نباشه . شیران تقریبا بیشتر محصول خودشو صادر میکنه . بودجه خودشو با یورو 1500 بسته یورویی که امروز تو بازار ازاد 2300 را هم دید !!! متاسفانه من تو دریافت دیتا مشکل پیدا کردم ممنون میشم اگه وقت کردی یه تحلیل روی این سهم داشته باشی.
نظر
-
در اصل توسط Lilipoot پست شده است View Postسلام
این اولین پست من در این فروم است.
جناب درخشانی تا چه حد و چه مدتی می توان از ساختمانی ها انتظار رشد داشت؟ شاخص انبوه سازی در چه وضعیتیست؟
شاخص انبوه سازی بعد از شکست روند 4ساله خود یک پول بک کوچولو داشت که با توجه به معاملات امروز انتظار این است که از فردا روند مثبت بگیرد و احتمالا تا 550 میتواند در کوتاه مدت بالا رود .(خط روند سبز رنگ) . اگر اشتباه است آقا سعید اصلاح کنند.
نظر
-
در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Postکلا عقیده پیدا کردم که بازار یک صعود جالبی در اکثر گروه ها خواهد داشت که البته فعلا برخی بیشتر به چشم میزنند .
:-? :-? :-?حضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
-
نظر