کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سعید جان اول سلام دوم اینکه در بعضی از تالارها صبحبت از بالا بازشدن قپیرا می کنند نظر شما چیست آیا با این سود قپیرا که همه میدانند هنوز جای تعدیل داره و نسبت به قیمت بقیه قندی های دیگر شما ازریابیتون چیه و آیا قپیرا جای اصلاح داره یا رشد ؟ دوم در مورد قنیشا چیه و آیا میتونه به رشد ادامه بده یا اینکه اصلاح میکنه ممنون از شما
قنیشا : فکر میکنم نمودار خودش واضحه . الان در سه بزرگ هستیم . به مثلث واگرا دقت کنید . البته برای اطمینان از شکست اون باید سطح 1600 رو به بالا بشکنه و تثبت بشه . همچنین به کانالشم دقت کنید .
قپیرا هم به نظرم در بین قندی ها بهترین بنیادی رو داره و این رو بسیاری از بنیادی کارای خوب کشورمون هم تایید میکنند . شاید داشتن پی بر ای بالاتر از میانگین گروه برای این شرکت توجیه داشته باشه .
جناب درخشانی باسلام بنده همیشه ازتحلیلهای شمااستفاده میکنم هدف قنیشارا تا خردادماه چندمیبینید ؟ویه سئوال بنظ رشما توافق هسته ای چه اثری میتونه روقندیها داشته باشه باتشکرازوقتی که میذارید
استاد نظرتون مورد نمودار بالا چیه آیا طلا تا 1650 دلار افت میکنه و بعدش حرکت برای سر شونه معکوس شروع میکنه با هدف برای 2200 دلار؟؟
-
-
جناب درخشانی جواب بنده رو ندادید؟؟
و طلا داره به 1650 دلار نزدیک میشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام خدمت جناب درخشاني و ساير دوستان:
اگر مقدور هست اظهار نظري هم در خصوص غشصفا بفرماييد.
حركاتي از خودش داره نشون ميده !! پوشش 9 ماهش هم خوب بوده با توجه به افزايش قيمت لبنيات و در نظر گرفتن سود آوري هميشگي در 4 ماهه سوم هر سال در اين گروه ؛ اجازه ورود مي فر ماييد؟
[COLOR="#008000"][SIZE=3]در آسمانهاست روزي شما و آنچه كه به شما وعده داده شده است.[/SIZE][/COLOR]
نظر