نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
    در مورد گروه ساختمان یه مطلبی رو عرض بکنم مخصوصا برای فرابورسیها . روی اینها نوسان نگیرید . شکست میخورید .

به نظرم استراتژی گروه ساختمان باید بلند مدتی باشه . یعنی باید حداقل با دید 6 ماهه بخرید و نگه دارید . اما سود خوبی هم ایشا.. خواهد داد .

ا اس پ بعید هست بیاد زیر 400 اما بلند مدت میتونه به نظرم حتی تا بیشتر از 700 هم بره . اگر بورس نترکه :d

تحقیق بیشتر با خود دوستان .
    ممنون سعید جان منم رو ساختمانی ها مثبتم ...البته به نکته خوبی اشاره کردین که احتمالش هم خیلی بالاست!

پس نقاط حمایتی آ س پ میشه 420...410 و 400 اگه اشتباه نکنم ...منم بعید میدونم زیر 400 بیاد..

ممنون و متشکر
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14651

استاد نظرتون مورد نمودار بالا چیه آیا طلا تا 1650 دلار افت میکنه و بعدش حرکت برای سر شونه معکوس شروع میکنه با هدف برای 2200 دلار؟؟

-

-
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• naruto
        عضو فعال
        • May 2011
        • 1879

یاشا سعید جان:x
        نظرت راجب افست چیه؟
        منفی فردا به نظرت خوبه برا خرید؟
        ممنون

نظر

• knight
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 20

سعيد جان درود بر شما.

مقداري نقد هستم وقصد ورود به سهم هاي زير با ديد بلندمدت دارم. لطفابه ترتيب الويت بازدهي، اينجانب را راهنمايي فرماييد:
          وغدير ، پارسان ، كچاد. چه زماني را مناسب ورود ميدانيد؟ آيا فردا اقدام نمايم يا همچنان تأمل كنم. آيا صلاح مي دانيد كه كچاد را تبديل به كگل نمايم. كچاد امسال را كلا در جا زده . هرچندكه يكي ازگزينه هاي خريدم هم است اما اين را هم مدنظر دارم كه اگرشما تأييدنماييد تغييراتي نيز درسبدم بدهم.مثلا كچادرا با كگل معاوضه كنم و يا هرتغيير مناسبي كه شما بفرماييد.ضمنن سبد اينجانب شامل:كگل، كچاد، ومعادن ، ولساپا، اخابر،فرآور، شصفها، شپاكسا و مپنا ميباشدكه فعلا اخابر و مپنا را درضررم . كچاد هم تقريبا بدون هيچگونه سود و ضرري.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

قنیشا را تا زمانی که 1600 رو با حجم مناسب نشکسته نخرید .
            با سلام به سعید عزیز
            کاری ندارم که قنیشا از فردا بالا میره یا پایین میاد
            ولی فکر نمیکنم قندی ها با تکنیکال جور در بیان
            با تشکر
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• نوسترداموس
              عضو عادی
              • Feb 2012
              • 76

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
              با سلام به سعید عزیز
              کاری ندارم که قنیشا از فردا بالا میره یا پایین میاد
              ولی فکر نمیکنم قندی ها با تکنیکال جور در بیان
              با تشکر
              موافقم قنديهارو تا بانك مركزي تحريمه بايد چشم بسته خريد

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

در اصل توسط نوسترداموس پست شده است View Post
                موافقم قنديهارو تا بانك مركزي تحريمه بايد چشم بسته خريد
                البته من صرفا در خصوص رشدشون نگفتم
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                  یاشا سعید جان:x
                  نظرت راجب افست چیه؟
                  منفی فردا به نظرت خوبه برا خرید؟
                  ممنون
                  مرتضی تو هم افستو زیر نظر داری؟؟

نظر تو روی 400 ء ؟
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• naruto
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 1879

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                    مرتضی تو هم افستو زیر نظر داری؟؟

نظر تو روی 400 ء ؟
                    :d
                    آره مصطفی جون
                    نظرت چیه؟
                    برا خرید فرداش؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                      :d
                      آره مصطفی جون
                      نظرت چیه؟
                      برا خرید فرداش؟
                      از یه چیز میترسم. بازار ما ثابت کرده جنبه تعدیل و بازگشایی بالای 30 درصد نداره. میترسم فردا هم فروشنده سمج داشته باشه . ولی خرید پله ای رو گذاشتن واسه همین وقتا;;)
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سعید درخشانی
                        عضو عادی
                        • Nov 2010
                        • 286

مطلب زیر رو در بورکس زده بودم ..
                        امروز بسیاری نگران گروه روی هستند . نگرانی که از یک خبر اغاز شد .

بنده از حدود 20 روز قبلتر در حال سرمایه گذاری در گروه روی بودم و این امر را 9 اسفند ماه در http://forums.boursy.com/showthread....6%DB%8C/page70
                        اعلام کردم .

ان موقع که سهام شرکتهایی مثل کروی و حق تقدمش یا باما و حق فاسمین را میخریدیم نه خبری از انگوران بود و نه شوری برای خرید سام این شرکتها در بین اکثریت بازار .

البته برای یک تحلیلگر تکنیکال مهم نیست دلیل رشد یک شرکت در اینده چه میتواند باشد چون دلایل اکثرا بعدا مشخص میشوند .اما میتوانستیم به رشد خود فلز روی امید وار باشیم که با شکست سطح 2160 دلار میتواند عینیت بیابد و قیمت را با افزایش مناسب همراه سازد . اما بایستی ان را بشکند . این نزول چند روزه هم میتوانست در راستای تشکیل احتمالی الگوی برگشتی باشد که پیش بینی شده بود .

اما گروه روی در ایران رشد را نشان میداد و نشان میدهد . از دیروز عاملی جدید به معادله اضافه شد که اصلا در نظر نگرفته بودم . انهم معدن انگوران .معدنی که بودنش میتواند عامل تشدید رشد قیمتی سهام شرکتهای گروه روی باشد و ما را به یک سطح بالاتر برای تارگتهایی که مد نظر داریم نیز امید وار نماید اما اگر نباشد هم تحلیل تکنیکال گروه خدشه نخواهد پذیرفت .
                        گروه روی با فروش بالای 3200 تومن فکر نمیکنم نیازی به عامل دیگری داشته باشد تا صعود کند .

به نظر بنده این عامل تنها میتواند تاثیر روانی بر قضایا داشته باشد و بنده اعتقاد دارم کسانی که کروی و یا فاسمن و یا باما و یا کبافق و یا فسرب و .. را در این قیمتها میخرند مدتی بعد خوشحال و راضی از خریدشان خواهند بود . مگر انکه کشور خدایی نکرده بترکد که در این صورت کسانی که چنین احتمالاتی را میدهند اصولا نباید در بازار بمانند و کسی که میماند ریسک های موجود را نیز میپذیرد .
                        شاد باشید ...

نظر

• سعید درخشانی
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 286

اگر قنیشا 1600 رو بشکنه که انتظار دارم حجم خوبی بخوره ؛ نمودارش انچنان جالب میشه که نگو . ولی اگر نشکنه خیلی سخت میشه اوضاش . من یادمه روی 150 تومن به حیدر بابا گفتم این باید بیاد همین حوالی ولی خودم هرگز بهش عمل نکردم چون بازدهی انچنان نجومی بود که :d
                          قندی ها یه درس بزرگ بمن دادند که تو موج سوم نوسان گیری نکنم . اگر یادتان باشد قثابت رو 150 خریدم و حوالی200 ردش کردم رفت و دوباره نتونستم بخرم ..یکم حوالی 430 برداشتم . اما دیگه هرگز این اشتباه یعنی نوسان گیری در موج سوم رو نمیکنم .

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

اگر قنیشا 1600 رو بشکنه که انتظار دارم حجم خوبی بخوره ؛ نمودارش انچنان جالب میشه که نگو . ولی اگر نشکنه خیلی سخت میشه اوضاش . من یادمه روی 150 تومن به حیدر بابا گفتم این باید بیاد همین حوالی ولی خودم هرگز بهش عمل نکردم چون بازدهی انچنان نجومی بود که :d
                            قندی ها یه درس بزرگ بمن دادند که تو موج سوم نوسان گیری نکنم . اگر یادتان باشد قثابت رو 150 خریدم و حوالی200 ردش کردم رفت و دوباره نتونستم بخرم ..یکم حوالی 430 برداشتم . اما دیگه هرگز این اشتباه یعنی نوسان گیری در موج سوم رو نمیکنم .
                            با سلام میشه نتیجه گرفت که ممکنه گروه روی در موج 3 باشند !؟ با تشکر
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• شاهین محلوجی
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 2050

سعید جان لطف میکنی یه نقاشی از قنیشا مقاومت 1600 رو چارت برامون بکشی:d
                              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• انزلیچی
                                عضو عادی
                                • Dec 2011
                                • 55

سلام اقا سعید با عرض ادب و احترام اگر فرصتی شد یک نمودار از باما بگذارید. ممنون از لطفتان

نظر

در حال کار...
                                X