نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید درخشانی
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 286

یعنی من هر وقت چیزی بگم همه تاییدش کنند خودم ازش منصرف میشم :d

نظر

• مشکات
      عضو عادی
      • Mar 2012
      • 68

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
      یعنی من هر وقت چیزی بگم همه تاییدش کنند خودم ازش منصرف میشم :d
      جسارتا خیلی ممنون میشم نظرتون را با ذکر دلیل آن بفرمایید

نظر

• مشکات
        عضو عادی
        • Mar 2012
        • 68

سعید جان خیلی ببخشید . بازار امروز را مشاهده فرمودین؟!

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

جناب مشکات امسال سال بسیار خوبی میتونه باشه چون بسیاری از چارتیستها اونو موج 5 شاخص میدونن که این موج 5 حداقل هدفش 28000 واحد هست.ولی نوسان ذات بازاره .

مهم شکست ترند نزولی بود که فعلا در حال پول بک به ترند شکسته شده هستیم.اگه اینقدر مهارت دارید که از کوچکترین زیر موجها نوسان بگیرید واقعا خوش یه سعادتون ولی ما ناشی ها میان مدتی نگهداری میکنیم.

واقعا همین شماها تحلیلگرها رو از نوشتن منصرف میکنید..

نظر

• مشکات
            عضو عادی
            • Mar 2012
            • 68

در اصل توسط pani پست شده است View Post
            جناب مشکات امسال سال بسیار خوبی میتونه باشه چون بسیاری از چارتیستها اونو موج 5 شاخص میدونن که این موج 5 حداقل هدفش 28000 واحد هست.ولی نوسان ذات بازاره .

مهم شکست ترند نزولی بود که فعلا در حال پول بک به ترند شکسته شده هستیم.اگه اینقدر مهارت دارید که از کوچکترین زیر موجها نوسان بگیرید واقعا خوش یه سعادتون ولی ما ناشی ها میان مدتی نگهداری میکنیم.

بنده اصلا قصد جسارت ندارم و خیلی به سعید عزیز ارادت دارم مخصوصا با اخلاق ماهشون!

میخواهم این را بگم که سهامدارها اعتماد به بورس را با کارهای آقایون در سال گذشته از دست دادند و بازار امروز و دیروز این را شاید کمی ثابت کنه.

نظر

• سعید درخشانی
              عضو عادی
              • Nov 2010
              • 286

امروز بازار خوب بود .در روند منفی حجم کمی رو شاهد هستیم که نشانه خوبیه . برخی سهمها هم که عالی ظاهر شدند . ذوب یکی از ایناست .

مشکات عزیز از بازار خارج بشو برو سر کار دیگری . ما که در بازار هستیم ریسکش رو هم به جان خریدیم . مرسی از لطفت . اینقدر این تاپیک رو با پستات شلوغ نکن .

نظر

• مشکات
                عضو عادی
                • Mar 2012
                • 68

امروز بازار خوب بود .در روند منفی حجم کمی رو شاهد هستیم که نشانه خوبیه . برخی سهمها هم که عالی ظاهر شدند . ذوب یکی از ایناست .

مشکات عزیز از بازار خارج بشو برو سر کار دیگری . ما که در بازار هستیم ریسکش رو هم به جان خریدیم . مرسی از لطفت . اینقدر این تاپیک رو با پستات شلوغ نکن .
                بنده اگر جسارت کردم عذرخواهی می کنم. درباره سهم وملت نظرتون میفرمایید؟

بازم شرمنده و ممنون

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

در اصل توسط pani پست شده است View Post

اين كه امسال بازار عاليه منم با شما هم عقيده هستم ولي اگر بخواهيم هدف شاخص رو حداقل 28000 در نظر بگيريم الان شاخص 26400 هست كه تا 28000 رقم كمي مونده كه 10 درصدم نميشه و شاخص اگر بخواد زير 10 درصد رشد كنه خيلي بشه گرفت نهايت 30 درصد هست براي اينكه بخواهيم بازار عالي داشته باشيم شاخص بايد تا 35000 بياد بالا تا بشه 100 درصد سود كرد
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• نوسترداموس
                    عضو عادی
                    • Feb 2012
                    • 76

من فکر میکنم بازار امسال بسیار عالی باشه و سالی به یاد ماندنی باشه . در اکثر شرکتها ..
                    عزيزم ميگن سالي كه نيكوست از بهارش پيداست امسالم مثل پارسال مواظب نباشي اصل سرمايم ميره

نظر

• تریدر
                      عضو جدید
                      • Mar 2012
                      • 16

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                      اين كه امسال بازار عاليه منم با شما هم عقيده هستم ولي اگر بخواهيم هدف شاخص رو حداقل 28000 در نظر بگيريم الان شاخص 26400 هست كه تا 28000 رقم كمي مونده كه 10 درصدم نميشه و شاخص اگر بخواد زير 10 درصد رشد كنه خيلي بشه گرفت نهايت 30 درصد هست براي اينكه بخواهيم بازار عالي داشته باشيم شاخص بايد تا 35000 بياد بالا تا بشه 100 درصد سود كرد
                      تازه اگرهم شاخص تا28000 بره بالا قرارنیست همه سهمها یکسان بره بالا ومیتونه فقط مس ، پارسان ، اخابروفولاد درعرض 4 روز شاخص رو به 28000 برسونه !!! من هم نظرشما رودارم شاخص باید تا35000 بره تا بشه گفت امسال سال خوبی برای سهام بود و الا رشد1500 واحدی فقط خوراک چندروز اون چندتا سهمه که گفتم.

نظر

• تریدر
                        عضو جدید
                        • Mar 2012
                        • 16

در اصل توسط نوسترداموس پست شده است View Post
                        عزيزم ميگن سالي كه نيكوست از بهارش پيداست امسالم مثل پارسال مواظب نباشي اصل سرمايم ميره
                        من الان 100% توسهم هستم ولی باتوجه به تمامی جهات اوضاع رو خوب نمیبینم . بازارالان تصنعی شده نهایتا" 2 روزمثبت وبعددوباره منفی البته نظرم رو کل بازار ولی بعضی تک سهمها که بازی دارند، البته اگربشه ازبازی سردرآورد حتی دراین بازار گین خوبی می دهند.الان مدیران بورس شاخص سازی می کنندوبه موقع با فقط مخابرات جلوی ریزش زیادشاخص رومی گیرند.طوری که مثلا" گاهی شاخص 1000 واحدرشدکرده ولی خیلیها میگن نه تنها چیزی گیرما نیومده بلکه ضرر هم کردیم این یعنی باشاخص بازی کردن اگراوضاع بورس واقتصادخوب بشه تقریبا" دررشدشاخص اکثرسهمها رشدمی کنند.

نظر

• ali_d
                          عضو جدید
                          • Dec 2011
                          • 1

با سلام به تمامی عزیزان
                          آقا سعید اطلاع دارید عرضه کننده وساخت در متفی حقیقی است یا حقوقی؟

نظر

• سیروس
                            عضو عادی
                            • Mar 2012
                            • 46

سلام دوستان
                            به نظر من بهتره سعی کنیم از آقای درخشانی در تحلیل تکنیکال استفاده کنیم و سعی کنیم سئوالاتی که دیگران می توانند پاسخ دهند را از آقای درخشانی نپرسیم.

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                              http://web.cbi.net/showitem/9109.aspx
                              از سوی بانک مرکزی ابلاغ شد:

دستورالعمل خرید و فروش ارز توسط صرافیهای مجاز
                              ۲۸ اسفند ۱۳۹۰
                              بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ، دستورالعمل خرید و فروش ارز توسط صرافیهای مجاز را اعلام کرد.
                              به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، بهمنظور تامین نیازهای متقاضیان اعم از مسافرین ، دانشجویان، بیماران، واردکنندگان و صادرکنندگان به مبادلات ارزی از تاریخ 23/11/1390 به کلیه صرافیهای دارای مجوز بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و مجهز به سامانه سنا اجازه داده میشود تا نسبت به خرید و فروش ارز با نرخ توافقی اقدام کنند.
                              این گزارش میافزاید: رعایت مفاد دستورالعمل زیر توسط صرافیها در این راستا، الزامی است:
                              1- کلیه صرافیها مکلفند صرفا" از سامان سنا جهت ثبت اطلاعات مربوط به عملیات خرید ، فروش، تبدیل و حوالهارزی استفاده نموده و به کارگرفتن سایر نرم افزارها مجاز نمیباشد.
                              2- ثبت مشخصات فردی به ویژه کد ملی برای اشخاص حقیقی و ثبت شناسه ملی برای اشخاص حقوقی به همراه مشخصات کامل نماینده قانونی آن الزامی است.
                              3- صرافیها مکلفند بابت عملیات خرید ، فروش، تبدیل و حواله ارزی ، فاکتور سامانه سنا را ممهور به مهر صرافی نموده و به محض انجام معامله در اختیار مشتریان خود قرار دهند.صدور سایر فاکتورها تخلف محسوب می شود.
                              4- مرجع تعیین حداقل و حداکثر کارمزد قابل دریافت برای حوالجات ارزی، کانون صرافان ایرانیان خواهد بود که می بایست پس از اعلام در معرض دید مشتریان قرار گیرد.
                              تبصره 1: تاقبل از تعیین حداقل و حداکثر کارمزد توسط کانون ،تعیین و اخذ کارمزد با توجه به عرف بازار و به صورت توافقی، بلامانع است.
                              تبصره 2: ثبت کارمزد دریافتی در سامانه سنا الزامی است.
                              5- تخلف از مفاد این دستورالعمل علاوه بر تعلیق یا ابطال مجوز فعالیت صرافی، موجب برخورد قانونی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.
                              6- صرافیها مکلفند این دستورالعمل را به همراه نمونه فاکتور سامانه سنا در معرض دید مشتریان قرار دهند

خوب اين هم عيدي خوب به بازار سرمايه خصوصا شرکتهاي صادراتي که در امد ارزي دارند
                              مثل.
                              گروه روي باما کالسمين فراور کروي
                              گروه پتروشيمي مثل شصفها شاراک شيران شفن شپديس زاگرس و...
                              گروه کاشي و سراميک کساوه کچيني...
                              گروه سيمان .....
                              تک سهمها
                              بورس بعد از تعطيلات منفجر ميشه.
                              بطور مثال بر اساس اين بخشنامه
                              باما 200 درصد از محل فروش ارز صادراتي با دلار 1826 تومان تعديل مثبت خواهد داد.
                              محاسبه اش را اون بالا زده بودم.
                              شيران سودش را از 361 تومان به 840 تومان خواهد رسانيد.
                              و......
                              شپديس-شفن-زاگرس-مارون-ابادان حرکت کردند
                              از هفته اينده شاراک و شيران قوي تر از همه ظاهر خواهندشد اولي 260 درصد و دومي 140 درصد در سال 91 با تعديل سود روبرو خواهند شد.
                              همچنين باما و فراور و کالسمين با 200 درصد و 250 درصد و 110 درصد تعديل مثبت ......
                              سال 91 سال شرکتهاي صادراتي خواهد بود شصفها 50 ميليون دلارش را در بازار ازاد فروخته است به اطلاعيه شفاف سازي چند روز پيش مراجعه کنيد.

نظر

• سعید درخشانی
                                عضو عادی
                                • Nov 2010
                                • 286

بازار طبق پیش بینی داره جلو میره . ایشا.. همانطور که پیش بینی میشه سال خوبی داشته باشیم . فقط تحلیل بکنید و سهم بخرید . اجازه ندید صفحه تی اس ای و جو بازار بر شما حاکم بشه . درسته باید با روند بود ولی روندهای میان مدت در چنین بازاری نه دو روزه و سه روزه ..شاد باشید

نظر

در حال کار...
                                X