نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید درخشانی
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 286

در اصل توسط pani پست شده است View Post
    سلام آقا سعید

ایران خودروتون نمیخواد یه توقف کنه تا ما رو هم سوار کنه؟ :((
    پانی عزیز ایرانخودرو متوقف بشه که بازار متوقف میشه و دیگه چه فایده :)

اما سهمهای خیلی جالبتری هم هستند . اما توام با ریسکهایی هم هستند چون هنوز الگوهاشون تکمیل نشده بنابراین نمیشه عمومی گفت اما برایتان خصوصی ارسال میکنم تا بررسی کنید .

نظر

• محمود شریعت
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 1358

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
      پانی عزیز ایرانخودرو متوقف بشه که بازار متوقف میشه و دیگه چه فایده :)

اما سهمهای خیلی جالبتری هم هستند . اما توام با ریسکهایی هم هستند چون هنوز الگوهاشون تکمیل نشده بنابراین نمیشه عمومی گفت اما برایتان خصوصی ارسال میکنم تا بررسی کنید .
      درود بر سعید عزیز

کاش این جمله را هم خصوصی میگفتید. تا دل بقیه همچون من آب نشود:d
      . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
      [/RIGHT]
      [/B][/SIZE]

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
        درود بر سعید عزیز

کاش این جمله را هم خصوصی میگفتید. تا دل بقیه همچون من آب نشود:d
        >:)

خیلی ممنون آقای درخشانی.تو پی ام منتظرم.

نظر

• shadi
          کاربر فعال
          • Jul 2011
          • 914

نوشته اصلی توسط سعید درخشانی
          پانی عزیز ایرانخودرو متوقف بشه که بازار متوقف میشه و دیگه چه فایده

نوشته اصلی جناب شریعت

درود بر سعید عزیز

کاش این جمله را هم خصوصی میگفتید. تا دل بقیه همچون من آب نشود
          :((

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

در اصل توسط pani پست شده است View Post
            >:)

خیلی ممنون آقای درخشانی.تو پی ام منتظرم.
            خوشبحال پانی ! :d<):)
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• aminaran
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 254

ما هم تو پی ام منتظریم:d:d

نظر

• تیزبین
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 87

سعید جان ما هم دل داریما.;)
                شکست خورده یتیم است اما پیروز هزار پدر دارد

نظر

• esi_mohammadi
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 1105

د رمورد قندیها به نظرم شاخصشون تو موج اصلاحی b هست و به زودی زود ریزش خواهند کرد
                  حجم معاملات ، مکدی ، الیوت اسیلاتور همه گواه این مطلب خواهند بود
                  هر کی فعلا داره باید دیگه شناسایی سود کنه :D
                  (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                  (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                  (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

سلام استاد درخشانی....شرمنده فک کنم یکم دیر شده ...اما وظیفه خودم دونستم ورودتان به سایت بورسی رو از صمیم قلب تبریک بگم امیدوارم در کنار هم از دوستی با هم لذت ببریم و سپس از علم فراوان شما بتوانیم بهره کافی ببریم... بیشتر خوشحالیم بابته اینه که بچه های این سایت رو خوب میشناسم و میدونم جایی تشریف آوردید که لبالب از ادب و فرهنگ و سرشار از معرفت است...<دوستان این پست هیچ ارتباطی با پیام خصوصی نداره ها:d>

نظر

• rezaafshari110
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 347

نمیشه عمومی گفت اما برایتان خصوصی ارسال میکنم تا بررسی کنید .

منم میخوام:((
                      حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                      همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• سعید درخشانی
                        عضو عادی
                        • Nov 2010
                        • 286

با درودی دوباره ...

در مورد این شرکتها و پیغام خصوصی امید وارم به کسی بر نخوره این فقط و فقط برای رعایت مسئولیت پذیری در نوشتار هست و به نفع عموم خوانندگان مطاب .

در تکنیکال وقتی یک الگویی تایید میشه این احتمال هست که فیلد بشه چه برسه به اینکه یک الگویی کامل و تایید نشده باشه و ما از روی اون عملی انجام بدیم .
                        نمونه بارز اون در بکام اتفاق افتاد که در سطح 257 کف دوقلو زد و هدفش 300-310 بود که هرگز به ان نرسید بلکه سهم تا 170 ریخت و اگر ان موقع سایت بنده را خوانده بودید در ان اشاره کرده بودم که شکست یکی از سطوح 258 و یا 270 سیگنال قوی به بازار منعکس خواهد کرد . ممکن بود شکست سطح 270 قدرت موج بی ان را تا حد زیادی افزایش دهد که نشد .

البته برای عدم محقق شدن این گونه تارگتها نظرم بر اینه که قبل از هر چیزی باید سهم موج شماری بشه . اصولا اگر سهمی رو بدون موج شماری دقیق تحلیل بکنیم امکان اشتباه بسیار بالاست .

اصل اول هر تحلیلی به نظر من موج شماریست . در موج شماری باید هر گونه پیش داوری را کنار گذاشت و فقط و فقط باید نموداری به نمودار نگاه کرد . نباید از اول به دنبال الگوی صعودی یا نزولی باشیم . البته موج شماری هم باید از ب بسم الله باشه تا اخرش . از اول نمودار تا اخرش . حتی نباید یک نقطه در نمودار رو نادیده بگیریم. حتما باید افزایش سرمایه رو اعمال بکنیم اما برای اعمال سود نقدی زیاد نظر مساعدی ندارم چون در این مورد خود قیمت تعدیل میشه .

این سهمها رو هم که مد نظر بنده هستند از روی موج شماری پیدا کردم . سهمهایی که شاید تا وقت حرکتشون زمان زیادی مونده باشه . شاید مقداری این ور اونر هم بشند . اصلا شاید از بیخ در اشتباه باشم .

بنابراین اینها را واقعا نمیتوان اینجا گفت و بهتره که وقتی مطمئن شدم بیان کنم .

به طور مثال یکی از این سهمها در تاپیک خانم پانی از زیر زبونم در رفت و گفتم :

ثامان یکی از این شرکتهاست که میتونه رشد خوبی رو داشته باشه اما هنوز الگویی تایید نشده ؛ ممکنه سهم هنوز هم منفی بمونه .. ممکنه تا روز واقعه و استارت اصلی چند ماه وقت داشته باشیم .. ممکنه اصلا از بیخ بنده دارم اشتباه میکنم .

و هزار تا احتمال دیگر .

امضای بنده در بورس این بود : تنها مرگ هست که قطعیه در حالیکه که زندگی با احتمالات فراوانی روبروست.

دقیقا ضرر کردن هم همینه . سهمی برای رشد کردن با هزاران احتمال مختلف روبروست . مخصوصا از منظر تکنیکال که هنوز الگوی کلاسیکی در تایید اون نیومده .

البته ثامان در صورتی که اون الگوی مورد نظرم درست باشه صعود خیلی خوبی خواهد کرد ولی خودم هنوز به قطعیت در موردش نرسیدم .

به همین دلیل بهتره هر سهمی که حداقل تاییدیه بیشتری داشته باشه رو به دنبالش باشیم .
                        همین خودرو رو فکر میکنید هدفش چند باشه ؟ با دلیل ..

نظر

• سعید درخشانی
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 286

خدمت مدیریت :

با درود ، برخی از دوستان بهم اطلاع دادند که در سایت ثبت نام کردند که ایدیشون هنوز فعال نشده . البته این مشکل طول کشیدن فعال شدن ایدی برای بنده هم بود که با وساطت حیدر بابا حل شد .

حالا نمیدونم مشکل از کجاست امید وارم دوستان رسیدگی کنند ..

نظر

• esi_mohammadi
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 1105

در مورد ثامان اگر اشتباه نکنم به نظرم با یه abc بزرگ از یه اصلاح بزرگتر (موج (4) ) طرف هستیم .
                            (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                            (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                            (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• Captain Nemo
                              مدیر
                              • Dec 2010
                              • 2934

خدمت مدیریت :

با درود ، برخی از دوستان بهم اطلاع دادند که در سایت ثبت نام کردند که ایدیشون هنوز فعال نشده . البته این مشکل طول کشیدن فعال شدن ایدی برای بنده هم بود که با وساطت حیدر بابا حل شد .

حالا نمیدونم مشکل از کجاست امید وارم دوستان رسیدگی کنند ..
                              جناب درخشانی
                              ضمن سلام خدمت شما و همچنین خوش آمد گویی
                              لطفا در پی ام برای ادمین سایت مشکل را اطلاع دهید .
                              با تشکر
                              یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                              دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                              مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• سعید درخشانی
                                عضو عادی
                                • Nov 2010
                                • 286

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                                در مورد ثامان اگر اشتباه نکنم به نظرم با یه abc بزرگ از یه اصلاح بزرگتر (موج (4) ) طرف هستیم .
                                نمودار محبت میکنی اسی جان؟ متشکرم :)

نظر

در حال کار...
                                X