نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
    در مورد مپنا من مخالفم
    احتمال میدم سهم تا 180 بریزه
    آهان! پس واسه همین از من نمودار خواستی! نموداری که من واسه مپنا دارمو گذاشتم تو تاپیک خودش. ولی من با نظر آقای درخشان موافقم . در ضمن فکر میکنم مپنا در صورت صعود میتونه به رشد حدود 1000 واحدی شاخص که بوف کور گفتند برای تشکیل کف دوقلو لازم هست، کمک زیادی کنه!
    البته همانطور هم که قبلا گفتم اینها نظرات و دیدگاه شخصی من هست و میتونه نادرست باشه !
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• bourse
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1346

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
      آهان! پس واسه همین از من نمودار خواستی! نموداری که من واسه مپنا دارمو گذاشتم تو تاپیک خودش. ولی من با نظر آقای درخشان موافقم . در ضمن فکر میکنم مپنا در صورت صعود میتونه به رشد حدود 1000 واحدی شاخص که بوف کور گفتند برای تشکیل کف دوقلو لازم هست، کمک زیادی کنه!
      البته همانطور هم که قبلا گفتم اینها نظرات و دیدگاه شخصی من هست و میتونه نادرست باشه !
      کیوان جان من هم با نظر اقای محمدی موافقم به نظر بنده مپنا پله اول تا 180 و در صورتی که حمایت شکسته بشه تا 150 هم جا برای ریزش داره .

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

بانکی ها در موج 4 از a میشه یه نوسان خوب ازشون گرفت
        نظرم روی پست بانک ، بانک ملت و اقتصاد نوین مثبت هست
        جناب محمدی جان سلام ...

پست بانک که ریسکش بالاست ...ببخشیدا ونوین رو نمیپسندم ...وبملت هم اون وبملت سابق نیست انگار دیگه مثل مپنا زیرشو خالی کردن سعی میکنم خبر بگیرم

اما
        وکار و پارسیان

ممنون میشم ببینم کدوم وضعیت تکنیکی بهتری دارن
        همینطور از جناب درخشانی عزیز هم میخوام نگاهی کوتاه به این دو بانک داشته باشن
        سپاس
        آخرین ویرایش توسط آریو؛ 2011/12/21, 00:00.
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• سعید درخشانی
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 286

سلام . واقعا لذت بردم از این فضای بحث و بررسی که حاکم شده . افرین به اسی و افرین به بورس و افرین به کیوان و افرین به هر کسی که در گفتن نظر خودش به دلیل و منطق شجاعت داره و باعث پیشرفت علمی عمومی میشه . من هم موج شماری خودم رو خواهم گذاشت ..

نظر

• سعید درخشانی
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 286

افرین به آریوی عزیز ..

روی سهام بانکی کار نکردم ولی حسم میگه باید یواش یواش به فکر بررسی وپست بیفتیم . البته هنوز شاید جا داشته باشه .

نظر

• esi_mohammadi
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 1105

دلار ایران را هم اینجور میبینم
              تایم هفتگی

لینک تصویر
              (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
              (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
              (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• shadi
                کاربر فعال
                • Jul 2011
                • 914

جناب محمدی خسته نباشید لطفا میشه نمودار ها را یک مقدار پر رنگتر وواضحتر نشان دهید سپاسگزارم.

چه میشه کرد پیری وهزار عیب:d

نظر

• ناظم
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 508

جناب درخشانی واقعا خوشحالم که به این سایت آمدید شما یکی از بهترین ها هستید تا زمانی که در بورکس بودید از علم واطلاعات شما بسیار بهره بردم امید وارم رهنمودهای شما استاد عزیز در پویایی وبهتر شدن سایت موثر باشد

نظر

• bourse
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1346

من موج شماری مپنا را اینطور میبینم البته ممکن هم هست اشتباه باشه

نظر

• esi_mohammadi
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 1105

جناب بورس موج 5 شما سه موجه هست
                      !!!!!!:-?
                      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• سعید درخشانی
                        عضو عادی
                        • Nov 2010
                        • 286

نظر من در مورد مپنا :

سهم به کف چنگال خورده در حالیکه از نظر موج شماری هم در انتهای روند هستیم ولی در شرایطی اگر کف 200 بشکنه ماکزیموم به نظر بنده تا 184 افت میکنه که این احتمال رو ضعیف میدونم هر چند که در معاملاتم در نظر میگیرم.

من فکر میکنم ایندکس به تاریخ 89/6 یک سیکل صعودی رو تکمیل کرده و وارد امواج اصلاحی خودش شده که یک فلت ماحصل این حرکتش بوده .

حالا بعد از اتمام این فلت میتونیم یا وارد موج سوم بزرگ بشیم و یا وارد یک موج x یعنی یک موج برگشتی در قالب امواج اصلاحی بشیم . اما انچه که بیشتر احتمال داره صعود هستش و به نظرم اگر بیاد 200 و زیرش که فرصت خوبی خواهد بود برای خرید ( از منظر دید من و ممکنه اشتباه باشه ) ولی ممکن هم هست زمانی وقت بخره تا قدرت روند نزولی این چند وقت اخیر در اثر زمان مستهلک بشه و ظرف زمانش پر بشه که زمانی این اتفاق میتونه بیفته که سهم به خط بنفش برخورد بکنه .

در پایان ذکر این نکته ضروریه که این نظر منه و ممکنه اشتباه باشه و توصیه به خرید و فروش نیست .

نظر

• mobin
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 590

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                          نظر من در مورد مپنا :

سهم به کف چنگال خورده در حالیکه از نظر موج شماری هم در انتهای روند هستیم ولی در شرایطی اگر کف 200 بشکنه ماکزیموم به نظر بنده تا 184 افت میکنه که این احتمال رو ضعیف میدونم هر چند که در معاملاتم در نظر میگیرم.

من فکر میکنم ایندکس به تاریخ 89/6 یک سیکل صعودی رو تکمیل کرده و وارد امواج اصلاحی خودش شده که یک فلت ماحصل این حرکتش بوده .

حالا بعد از اتمام این فلت میتونیم یا وارد موج سوم بزرگ بشیم و یا وارد یک موج x یعنی یک موج برگشتی در قالب امواج اصلاحی بشیم . اما انچه که بیشتر احتمال داره صعود هستش و به نظرم اگر بیاد 200 و زیرش که فرصت خوبی خواهد بود برای خرید ( از منظر دید من و ممکنه اشتباه باشه ) ولی ممکن هم هست زمانی وقت بخره تا قدرت روند نزولی این چند وقت اخیر در اثر زمان مستهلک بشه و ظرف زمانش پر بشه که زمانی این اتفاق میتونه بیفته که سهم به خط بنفش برخورد بکنه .

در پایان ذکر این نکته ضروریه که این نظر منه و ممکنه اشتباه باشه و توصیه به خرید و فروش نیست .
                          جناب درخشانی عزیز
                          هدف موج 3 بزرگ رو چند میبینید؟

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

منم امواج اصلاحی سهم رو تقریبا مثل آقای درخشانی میبینم:

نظر

• esi_mohammadi
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 1105

جناب درخشانی بنده همیشه سهام های تاپ بازار را با شاخص کل و یا شاخص گروهشون بررسی میکنم
                              شاخص کل همانطور که میدونید موج 3 را به اتمام رسونده که موج چهار آن بصورت یه اصلاح فلت (wxy) در حال اصلاح می باشد
                              موج انتهایی را من شمارش کردم البته با تایید از اسیلاتور و مکدی استاندارد
                              اگر این موج شماری درست باشه ما باید از فردا یا شنبه یه بازار فول منفی و قرمز داشته باشیم
                              نظره شما و دیگر دوستان را هم مممنون میشم بدونم

لینک تصویر

نظر

• bourse
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1346

جناب بورس موج 5 شما سه موجه هست
                                !!!!!!:-?
                                جناب محمدی حق با شماست یه لحظه حواسم پرت شد یادم رفت موج ایمپالس نمیتونه سه موجه باشه:d

نظر

در حال کار...
                                X