نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شاهرخ اسلام پور
    عضو عادی
    • Dec 2011
    • 103

تحلیل تکنیکال سایپا (خساپا)

تصویر با کیفیت بالاتر http://131.0.img98.net/out.php/i296901_saipa-2.jpg

تصویر با کیفیت بالاتر http://131.0.img98.net/out.php/i296901_saipa-2.jpg
    سه قدرت برجهان حكومت مي كند : ترس حرص حماقت
    آلبرت انیشتن

نظر

• bourse20
      عضو جدید
      • Dec 2011
      • 1

باسلام

خواستم اولین پستم در تاپیک آقای درخشانی درج بشه

امسال که آقای درخشانی با پیش بینی هاش گل کاشتن .

آقا سعید بیشتر بنویس

نظر

• Fmoradi
        كاربر فعال
        • Nov 2011
        • 279

كاش اگه تحليلي تو تاپيك ايشون ميشه خودش هم نظر بدهند سايبا يه تحليل داره اقا سعيد نظرتون رو ميديد

نظر

• سعید درخشانی
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 286

درود .. ممنونم از شاهرخ عزیز و بورس عزیز و فرامرز گرامی .
          روی خودرویی ها نظر مساعدی ندارم . علت هم اینه که وارد یک کانتر ترند بزرگ شده اند که شاید 2-3 سالی طول بکشه . البته ممکنه در این روند نزولی سایپا و بقیه رشد نسبی هم بکنند ولی کمتر از بقیه بازار خواهد بود و با ریسک بالاتر .

نظر

• انزلیچی
            عضو عادی
            • Dec 2011
            • 55

سلام جناب درخشانی: ممنون میشم نظرتون را در مورد فایرا برای دوستان بنویسید:x

نظر

• انزلیچی
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 55

با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز: جسارت بنده را برای مطلب زدن و نوشتن به بزرگواری خودتون ببخشید... 2 روز پیش که داشتم به ریزش دلار در بازار نگاه میکردم به تحلیلهای ذهنی خودم رسیدم که تقریبا درست از اب در اومده: ریزش قیمت دلار به نظرم به هیچ وجه به خاطر جو مثبت مذاکرات 5+1 نبوده و نخواهد بود: مذاکرات فقط محرکی بود برای دولت تا قبل از واگذاری اولین دوره ثبت نامی سکه های دولتی از اهرم دلار استفاده نماید تا قیمت سکه بازار را در محدوده ی قیمت سکه ثبت نامی نوسان دهد و در کوتاه مدت کنترل نماید....خب با این کار دولت به اهداف خود در میان مدت رسید(تبریک به کارشناسان طرح پیش فروش) چرا که دولت در یک روند میان مدت توانست موجودی مردم را (حالا به هر مقداری) به حساب خود واریز نموده و پس از مدتی شاید به مردم همان پول خودشان را پس دهد... رشد تقریبا 100% دلار در سال 90....به نظرم قیمت سکه ازاد در نهایت افتی در محدوده سکه پیش فروش شده داشته باشد تا ثبت نام کنندگان مجبور به تعویض با اوراق مشارکت شوند و یا اینکه سکه های تحویلی را به بانک ملی بفروشند...به نظرم نهایت اصلاح دلار و نوسانات ان تا 2 ماه اینده بین 1600_1800 خواهد بود...علت ان هم فشار عرضه سکه های روی دست مانده مردمیست که به خاطر سود شب تا صبح جلوی در بانکها می خوابیدند و امروز نیاز به نقدینگی دارند تا اتمام سکه ها این روند ادامه دارد اما عاملی که باعث میشود دلار افت زیادی نداشته باشد دولت محترم و اهداف میهن عزیزمان میباشد......................... ادامه دارد

نظر

• شاهرخ اسلام پور
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 103

تحلیل تکنیکی شاخص کل

تصویر با کیفیت بالاتر http://131.0.img98.net/out.php/i298342_tepix-1.jpg

تصویر با کیفیت بالاتر http://131.0.img98.net/out.php/i298343_tepix-2.jpg
                آلبرت انیشتن

نظر

• تریدر4
                  عضو عادی
                  • Aug 2025
                  • 103

به هرحال خوبزرنگید وپتروروفروختید ودررفتید بدم نیست یک تحلیل می زنی که می شه 200تومن یک سری بدبخت میاندسراغش بعدالفرار سبک کاسبی دربورس ایران یکی هم مثل حمیداعرابی همچین روشی داره وتوسایت بورکس فعالیت داره مواظب باشید

نظر

• سعید درخشانی
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 286

در اصل توسط تریدر4 پست شده است View Post
                    به هرحال خوبزرنگید وپتروروفروختید ودررفتید بدم نیست یک تحلیل می زنی که می شه 200تومن یک سری بدبخت میاندسراغش بعدالفرار سبک کاسبی دربورس ایران یکی هم مثل حمیداعرابی همچین روشی داره وتوسایت بورکس فعالیت داره مواظب باشید
                    سلام دوست خوبم . یک سوال دارم ، اینکه ایا من این حق رو ندارم سهمم رو بفروشم ؟ اینکه اعلام کردم این سهم هدف بالایی داره ایا به این مظمون هست که دو روزه به ان خواهد رسید ؟ ایا سهم در یک روند رشدی چند صد درصدی نمیتونه در بین راه اصلاح بشه ؟ ایا شما اصلا با اصول ابتدایی بورس اشنایی دارید ؟ ایا ندیدید که حتی روزی که فروختم اعلام کردم ؟ ایا من گفتم که سهم اصلاح نخواهد شد ؟ در اخر تعداد بسیار زیادی این سهم رو 65 تومن همراه من خریدند و 110 فروختند .. ایا من نسبتی با سود انها دارم ؟ حال اگر بعد از 80 درصد رشد قیمتی سهم وارد یک اصلاح موقت شده سهم دیگر سهم نیست ؟ اگر سهم رشد میکرد نسبت بنده با سودی که شما میکردید چه بود ؟ ایا در پیغام خصوصی از من شماره کارت میخواستید تا بخشی از سودتان را به من ببخشید ؟

نظر

• شاهرخ اسلام پور
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 103

حالا دوست عزیز شما هم زرنگ باش چی میشه شاید ما هم از کنار زرنگی شما به یه نون و نوایی رسیدیم به نظر من انسانها موجودات بسیار عجیبی هستن وقتی از حیاط خونشون صدایی میاد فورا میگن دزده
                      وقتی کسی کنار ماشینشون می شینه میگن می خواد خط بندازه بدآوردن توی زندگی رو می اندازن تقصیر شانس و دیگرون اما برد توی زندگی رو یه تنه گردن میگیرن!
                      اما قضیه این دوستمون هم مثل اکثر انسانها و مثل خودمه ! دوست گلم حالا چه اصراری داری که از تحلیل دیگران استفاده کنی و بگی کی بده و کی خوبه اصلا شاید سعید درخشانی یه شارلاتانه حالا تو باید
                      چشم و گوش بسته بیفتی دنبالش آیا نبایستی خودت علمت رو بالاتر ببری و متوجه بدو خوب بشی و بقیه دوستان رو آگاه کنی ؟
                      اگه شما تشخیص برگشت قیمت و عدم ارزندگی این سهم رو داشتی چرا نیومدی بقیه رو مطلع کنی آیا بغیر اینه که تو هم شریک دزد و رفیق غافله شدی؟
                      اگر هم نمی تونی تشخیص بدی چرا آومدی و جو تاپیک رو بهم ریختی؟ و چرا معامله گر شدی برو دنبال یه کار دیگه اونیکه فراوونه کاسبی حلاله.
                      آلبرت انیشتن

نظر

• قاتل بروسلی
                        كاربر فعال
                        • Feb 2012
                        • 684

من نمیدونم این دیگه چه جورشه؟هر وقت یکی میاد یک سهم رو معرفی میکنه که یک بازدهی خوب میده هیچ کس نمیاد بهش بگه که دستت درد نکنه که این سهم رو معرفی کردی.فقط یک عده نشستند تا سهم یک روز منفی بخوره و بیاند بگند دیدی چی شد؟دیدی مردم رو بدبخت کردی؟آخه چرا ما اینقدر بی انصافیم؟بابا سهم 80 درصد رفته بالا.حالا 15 درصد اومده پایین.مگه قراره همیشه یک سهم روند صعودی داشته باشه؟بورسه و هزار جور از این بالا و پایینها.یک سوال دیگه اینکه کسی که یک سهم رو معرفی میکنه آیا تا آخر عمرش نباید سهمو بفروشه؟ای کاش یخورده واقع بین باشیم.
                        کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
                        ندایی آمد که :
                        او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• شاهرخ اسلام پور
                          عضو عادی
                          • Dec 2011
                          • 103

تحلیل تکنیکال کالسیمین

تصویر با کیفیت بالاتر http://131.0.img98.net/out.php/i298604_kalsimic-1.jpg

تصویر با کیفیت بالاترhttp://131.0.img98.net/out.php/i298605_kalsimic-2.jpg

تصویر با کیفیت بالاترhttp://131.0.img98.net/out.php/i298606_kalsimic-3.jpg
                          آلبرت انیشتن

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

با سلام و با تشکر از تحلیل شما میتواند این گونه برداشت کرد که با تحلیل چنگال اندروز قیمت سهم خود را در آینده بالای هزار برساند چون آن خط آخر چنگال اشکار نمی باشد که تا چه محدوده قیمتی رشد می کند با تشکر
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• جواد1979
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 138

با سلام خدمت آقا شاهرخ لطفا نظرتون رو در مورد وپترو بفرمایید ؟ متسکرم

نظر

• تریدر4
                                عضو عادی
                                • Aug 2025
                                • 103

من نه شارلاتان می باشم نه ازروی دست کسی نگاه می کنم جوایجادکردن روی یک سهم راحت می باشد باچارتاخط وخطوط همه روکشیدن به دنبال یک سهم این مهمه سهمی که تا6ماهه دیگه به قیمت بالای صدتومن برسه باایجادجومی رسه بالای 100تومان اون افرادی که این سهم باید حداکثر85تومان بخرند میاند104تا105تومان می خرند وبعدیک اصلاح قیمت 4تا5ماه باید روسهم باشندتاتازه به پول خودشون برسند این جو یک سری افرادسرشناس توی تاپیکها ایجادمی کنند زمان مهمه وهزینه اون رویک سری دیگه باید پرداخت کنند

نظر

در حال کار...
                                X