کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نام خدا
باسلام و تبريك سال جديد
آقاي درخشاني در صورت خريد حق تقدم يك سهم و پرداخت نكردن 100 تومان چه اتفاقي رخ مي دهد و ممكن است دچار زيان شويم؟؟؟؟؟
باتشكر
بااجازه آقای درخشانی: دوست عزیز درصورتی که مبلغ اسمی هرسهم روواریزنکنی شرکت دریک زمان مشخص سهمهای فوق رابه عنوان حق تقدمهای استفاده نشده دربورس بفروش رسانیده وبعد از حدود 20 روز پول شما راپرداخت می نماید.
سلام دوستان .. خیلیا از وپترو میپرسند . البته بسیاری از سهمها میتونند بازدهی خوبی داشته باشند و سهم خوب در بازار انقدر زیاد هست که ادم میمونه چی بخره .. ولی وپترو رو من میانگنیم 70 تومنه و انتظار کسب بازدهی حداقل 200 درصدی ازش دارم . شایدم خیلی بیشتر بده . یکی از علتهای رشدش وساخت خواهد بود . اینم دارم و انتظار همچین بازدهی رو از اون و ثنوسا هم دارم .
با سلام.
اقا سعید میخواستم نظرت رو درباره وساپا بدونم؟ با توجه به اینکه شناور سهم بشدت کم شده و زیر 8 درصد بنظرت تا حدود چه قیمتی میتونه رشد داشته باشه؟
سعید عزیز
با این بی اعتمادی که بازار وجود دارد و همه بعد از یک روز مثبت آماده به فروش هستند فکر نکنم در موج ۳ باشیم!
موج سوم ؟ موج سوم چی ؟ شاخص ؟ شاخص رو میتونی اثبات بکنی تو موج سوم هست یا نیست ؟ یا منظورت از موج سوم کدوما بودند ؟ در ضمن یک توصیه به شما و هر شخص دیگری .. اگر فکر میکنید بازار نمیاد بالا و هیچ تحلیلی هم ندارید و خرید و فروش هاتون بر مبنای رنگ ها توی تی اس ای هستش .. پس بفروش دیگه ..به تحلیل خودت اعتماد بکن .هر شخصی تحلیل داره . یکی تحلیلش هم بر مبنای جو بازاره .
نظر