نگاه سعید درخشانی به بازار بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شاهین محلوجی
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 2050

در اصل توسط شاهرخ اسلام پور پست شده است View Post
    الگویی که آموزشش توی صفحه قبل همین تاپیک معرفی شده داره توی این سهم بوجود میاد و این یک مثال خیلی خوبیه برای الگوی هارمونیک کوسه بهرحال سه تا تراز مهم داره که در بدترین حالت اگه بریزه و روی پیوت مازور در قیمت 1882
    متوقف نشه باید تا ترازهای 113 درصد فیبو اکستنشن پیوت کف 1882 تا پیوت 2460 درقیمت 1816 و تراز 224 درصدی فیبو اکستنشن پیوت 2175 تا پیوت 2460 درقیمت 1821 متوقف بشه تا الگو اعتبار داشته باشه بهرحال اونهایی که وارد معامله
    خرید می شن حتما حدضرر رو باید زیر 1800 بزارن نه بیشتر (اونم با بوجود آمدن کندل قدرتمند برگشنی).
    با سلام یه سوال؟با برگشت قیمت از نقطه ورودی C
    tp1=61.8,78.6 فاصله b,c ؟؟؟؟؟
    و
    tp2=???
    یا شایدم Target نقطهA باشه!؟
    از این الگو ج گرفتین؟
    آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/02/27, 11:19.
    جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• parviz982
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 28

آقا شاهرخ ضمن تشكر از تحليل هاي قشنگتون در صورت امكان نگاهي به فاراك بيندازيد.با توجه به چارت هفتگي فاراك كه به نظرسرو شانه معكوس شكل گرفته و پولبك آن نيز تكميل شده است نظر خود را بفرمائيد.

نظر

• شاهرخ اسلام پور
        عضو عادی
        • Dec 2011
        • 103

در اصل توسط *شاهین* پست شده است View Post
        با سلام یه سوال؟با برگشت قیمت از نقطه ورودی C
        tp1=61.8,78.6 فاصله b,c ؟؟؟؟؟
        و
        tp2=???
        یا شایدم Target نقطهA باشه!؟
        از این الگو ج گرفتین؟
        بله اولین تارگتش فیبو ریتریس بازوی b c می باشد (61.8 الی 78.6)
        دومین حد سود پیوت نقطه b در نقطه 2460 ریاله
        توی این الگو بایستی انعطاف را برای در نظ گرفتن حد سود در نظر داشت چونکه نقطه A خیلی به 61.8 درصد نزدیکه من همون 61.8 درصد رو می گیرم چونکه اکثر معامله گرها اوردر خروجشون رو روی این تراز قرار می دهند.
        سه قدرت برجهان حكومت مي كند : ترس حرص حماقت
        آلبرت انیشتن

نظر

• شاهرخ اسلام پور
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 103

در اصل توسط parviz982 پست شده است View Post
          آقا شاهرخ ضمن تشكر از تحليل هاي قشنگتون در صورت امكان نگاهي به فاراك بيندازيد.با توجه به چارت هفتگي فاراك كه به نظرسرو شانه معكوس شكل گرفته و پولبك آن نيز تكميل شده است نظر خود را بفرمائيد.
          دوست عزیز فاراک بسته برای تعدیل اما توی الگوی روزانش یه سروشونه سقف تشکیل شده بود که قیمت نتونست خط گردن رو بشکونه و بریزه و خیلی اطراف خط گردن مقاومت می کرد ضمنا به نمودار ایچیموکو هم یه نگاهی بیندازید
          ابر کومو مقاومت محکمی برای صعود قیمتش بود لازم به ذکر می دونم گروه پیمانکاری خیلی تحت تاثیر هم گروهی هاشون هستن تو این بین صدرا وزن بیشتری داره تا با هم تصمیم به صعود نگیرن صعود هر کدوم به تنهایی بی رمق و
          بی فایده است (البته این نظر شخصی و احساس خودم نسبت به این گروهه)
          آلبرت انیشتن

نظر

• mehran
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1537

درود بر شاهرخ عزیز ....استاد نگاهی به ولصنم می اندازید؟ کف رو خودم 120 میدونستم اما حق ها اجازه نمیداد بردارم اما دیگه قضیه حق ها تمام شد الآن میشه روش نظر مثبتی داشت نظر شما چیه؟

نظر

• شاهرخ اسلام پور
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 103

تحلیل تکنیکی ليزينگصنعتومعدن ( ولصنم )

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
              درود بر شاهرخ عزیز ....استاد نگاهی به ولصنم می اندازید؟ کف رو خودم 120 میدونستم اما حق ها اجازه نمیداد بردارم اما دیگه قضیه حق ها تمام شد الآن میشه روش نظر مثبتی داشت نظر شما چیه؟
              با درود بر دوست عزیزم آواتار زیبات منو یاد اسمی بنام دایی مهدی توی تالار گفتگوی farabourse.net انداخت یادش بخیر:(
              بهرحال خلاصه ولی مفید میگم این سهم یک روند نزولی با خط روندی بسیار معتبر داره توی این مواقع بشخصه منتظر شکست خط روند - تائید شکست - حجم مناسب هنگام شکست می نشینم بعدش اگه شد تازه با استفاده از اوردر تریگر
              ترجیحا بالای یک پیوت ماژور وارد می شم در این سهم ماشه رو بالای قیمت 1506 می چکانم البته در اینگونه موارد شکست خط روند معمولا با یه الگوی سروشانه معکوس همراه میشه که سرو شانه چپ مشخصن مونده شونه راست
              که اگه اتفاق بیفته موقعیت بسیار مناسبی از دو جهت مهیا می شه.

عکس با کیفیت بالا http://129.7.img98.net/out.php/i2289...a-maadan-1.jpg

مورد بعدی که بشخصه توی شکار اونها خبره هستم امواج ولفی است توی شکل یک سری موج ولفی صعودی مشخص هستند همگی حداقل تا تراز 127.2 درصد فیبو باید می ریختن که ریختن صعود تا حدود 1800 الی 2000 ریاله البته اگه بتونه
              پیوت های ماژور قبلی رو بزنه (شکلش گویای مطالب است).

عکس با کیفیت بالا http://129.7.img98.net/out.php/i2289...a-maadan-2.jpg
              آلبرت انیشتن

نظر

• سعید درخشانی
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 286

درود بر شما

در گروه ساخاتمان همانطور که روز شنبه در روزنامه دنیای اقتصاد نیز گفته بودم شاخص صنعت ساختمان هنوز به تارگت خود نرسیده و چه بسا راه زیادی تا رسیدن به اهداف خود دارد .

همچنین وپترو سهمیست که بنده از 65 دارم میخرم و تارگتی که مد نظرم هست خیلی بالاتر از سطوح فعلیست . در مرحله اول به 110 تومان یعنی تارگت سر و شانه کف خواهیم رسید و سپس تارگتهای بعدی ..

همچنین فکر میکنم صنعت بعدی گروه روی باشد به همین دلیل طی روزهای گذشته از سهام شرکتهای گروه روی خریده ام و باز هم در حال خرید هستم . در بسیاری از این شرکتها بازدهی های بالای 100 درصد رو انتظار دارم و در برخی حتی خیلی بیشتر .

شاد و موفق باشید

نظر

• peyman_n1357
                  Banned
                  • Jun 2011
                  • 108

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                  درود بر شما

در گروه ساخاتمان همانطور که روز شنبه در روزنامه دنیای اقتصاد نیز گفته بودم شاخص صنعت ساختمان هنوز به تارگت خود نرسیده و چه بسا راه زیادی تا رسیدن به اهداف خود دارد .

همچنین وپترو سهمیست که بنده از 65 دارم میخرم و تارگتی که مد نظرم هست خیلی بالاتر از سطوح فعلیست . در مرحله اول به 110 تومان یعنی تارگت سر و شانه کف خواهیم رسید و سپس تارگتهای بعدی ..

همچنین فکر میکنم صنعت بعدی گروه روی باشد به همین دلیل طی روزهای گذشته از سهام شرکتهای گروه روی خریده ام و باز هم در حال خرید هستم . در بسیاری از این شرکتها بازدهی های بالای 100 درصد رو انتظار دارم و در برخی حتی خیلی بیشتر .

شاد و موفق باشید
                  جناب درخشاني در مورد گروه روي كدام سهم مناسبتر مي باشد؟ كروي، باما و ...

نظر

• bourse
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1346

...................
                    آخرین ویرایش توسط bourse؛ 2012/02/28, 12:10.

نظر

• سعید درخشانی
                      عضو عادی
                      • Nov 2010
                      • 286

در اصل توسط peyman_n1357 پست شده است View Post
                      جناب درخشاني در مورد گروه روي كدام سهم مناسبتر مي باشد؟ كروي، باما و ...
                      کروی ، باما، ...:d

نظر

• شاهرخ اسلام پور
                        عضو عادی
                        • Dec 2011
                        • 103

یک پیشبینی از ايران ترانسفو ( بترانس )

اگه قیمت تا محدوده 2877 الی 2887 بریزه یه الگوی خفاش نوع 2 می سازه چند روزی بود زیر نظر دارمش هنوز روی 3000 ریال ساپورت میشه بهرحال این الگو رو به خاطر بسپارین از جهت دیگه اگه تا تراز 113 درصدی بریزه و RSI از زیر منطقه
                        اشباع فروش به سمت بالا خط 30 رو کراس کنه با استراتژی RSI BAMM میشه وارد شد.(اینها که گفتم وقتی معتبر میشه که قیمت بیاد زیر 3000 و بالای 2900 )

عکس با کیفیت بالاتر http://129.7.img98.net/out.php/i229954_iran-transfo.jpg
                        آلبرت انیشتن

نظر

• استیو جابز
                          عضو جدید
                          • May 2011
                          • 18

در اصل توسط شاهرخ اسلام پور پست شده است View Post
                          با درود بر دوست عزیزم آواتار زیبات منو یاد اسمی بنام دایی مهدی توی تالار گفتگوی farabourse.net انداخت یادش بخیر:(
                          بهرحال خلاصه ولی مفید میگم این سهم یک روند نزولی با خط روندی بسیار معتبر داره توی این مواقع بشخصه منتظر شکست خط روند - تائید شکست - حجم مناسب هنگام شکست می نشینم بعدش اگه شد تازه با استفاده از اوردر تریگر
                          ترجیحا بالای یک پیوت ماژور وارد می شم در این سهم ماشه رو بالای قیمت 1506 می چکانم البته در اینگونه موارد شکست خط روند معمولا با یه الگوی سروشانه معکوس همراه میشه که سرو شانه چپ مشخصن مونده شونه راست
                          که اگه اتفاق بیفته موقعیت بسیار مناسبی از دو جهت مهیا می شه.

عکس با کیفیت بالا http://129.7.img98.net/out.php/i2289...a-maadan-1.jpg

مورد بعدی که بشخصه توی شکار اونها خبره هستم امواج ولفی است توی شکل یک سری موج ولفی صعودی مشخص هستند همگی حداقل تا تراز 127.2 درصد فیبو باید می ریختن که ریختن صعود تا حدود 1800 الی 2000 ریاله البته اگه بتونه
                          پیوت های ماژور قبلی رو بزنه (شکلش گویای مطالب است).

عکس با کیفیت بالا http://129.7.img98.net/out.php/i2289...a-maadan-2.jpg

شاهرخ جان سلام
                          ولصنم یه افزایش سرمایه تو اون نقطه ای که فلش قرمز گذاشتم داشته
                          ولی به نظر من هم یا در حال شروع 1 از 3 است یا در حالت بدبینانه در مراحل آخر تکمیل موج C با ریزموج 4 است

نظر

• استیو جابز
                            عضو جدید
                            • May 2011
                            • 18

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                            درود بر شما

شاد و موفق باشید
                            سعید جان دیگه از اون موج شماریهای قشنگت نمیزاری؟
                            یکی دو تا از این ساختمانیها مثل ثنوسا و وساخت رو اگه تحلیل داشته باشی ممنون میشم

نظر

• شاهرخ اسلام پور
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 103

وضعیت تکنیکی كالسيمين ( فاسمين )

امروز خوب درگیر شد یه الگوی خوب هارمونیک چندروزی بود توی ذهنم بود امروز که به منطقه مورد نظرم رسید دیگه وقتش بود تحلیلش رو ارائه کنم اسم این الگوی هارمونیک که اسکات کارنی دوسال پیش معرفی کرد BAMM می باشد که بیس
                              کار روی الگوی خفاشه بهرحال طبق این تئوری اگه متوجه ساخته شدن الگوی خفاش شدیم می تونیم روی فراکتال در تراز 50% بازوی XA اوردر بزاریم بصورت مغناطیسی تراز 88.6 درصد و تراز 161.8 درصد قیمت رو به سمت خودشون می کشن
                              توی این سهم امروز با فراکتال 50درصد توی قیمت 6780 درگیر شد اگه روزکاری بعدی هم بتونه بالاش قیمت رو تثبیت کنه میره تا تراز 88.6درصد بازوی XA درقیمت 7119 و تراز 161.8درصد فیبو EXT بازوی BC توی قیمت 7105 و تراز
                              127.2AB =CD در قیمت 7093 باتوجه به همگرایی بسیار نزدیک ترازها یه منطقه PRZ بسیار قوی توی این قیمت وجود داره که احتمال ریزش و اصلاح قیمتی رو توی این منطقه بشدت تقویت می کنه .

تصویر با کیفیت بالا http://129.7.img98.net/out.php/i231100_calcimin-5.jpg
                              آلبرت انیشتن

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

نوشته اصلی توسط سعید درخشانی
                                درود بر شما

شاد و موفق باشید
                                سعید جان دیگه از اون موج شماریهای قشنگت نمیزاری؟
                                یکی دو تا از این ساختمانیها مثل ثنوسا و وساخت رو اگه تحلیل داشته باشی ممنون میشم

با تشکر از جنابعالي و استاد درخشاني
                                وپترو شنبه تو گره 12 درصد مي افته.وساخت و ثنوسا رو چند روز خراب کردند تا وپترو را تو گره 12 درصد کلي خريد کنند ولي اين اخر بازي وپترو نمي تونه باشه قطعا رو گره 12 درصد دوباره بايد صف خريد بشه.
                                تو نماد ثنوسا نام زيباي دانايان پارس بعنوان سهامدار بالاي 1 درصد امروز درخشيدن گرفت دانايان پارس جز سهامداران خوش نام هست که وقتي اسمش تو يک نمادي مي ايد اون سهم مستحکمتر ميشه.احتمالا بزودي تو وساخت هم بايد اسمش ظاهر بشه.
                                بتصورم بزودي وپترو مقاومت 120 تومان را در خواهد نورديد و ثنوسا450 و وساخت 400 تومان را.
                                بتصورم از شنبه بازار مي ايد رو ساختمانيها و کاشيها.

نظر

در حال کار...
                                X