پتروشیمی کرمانشاه ( کرماشا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

خوب کرمانشاه با شکست 575 میره برا 700 ..امروز صف خرید هم شد ولی خوب بازار یک دفعه کله پا شد ...

خوب با این دلار وبا توجه به اینکه گروه پترو مثل گروهها دیگه فروشنده حقوقی انچنانی نداره منتاظر لیدری این گروه می ماینم ...فعلا مارون چند وقته شروع کرده وبقیه گروه هم از دیروز..جالبه بهترین سهم گروه رو تابلو دارن کنترل می کنن حالا احتملا خریدهاشون تکمیل نشده هنوز ....

بازار در گروههای دیگه جقوقی ها خیلی بد فروختن بازار چاره ای نداره جز امدن روی این گروه با پی بیا های زیر 3 البته با تعدیل ها ..حد ضرر 570 ..صبر می کنیم ..

نظر

• سکه شانس
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1362

خدایا هر روز بر تعداد فروشندگان سهم در این قیمت ها بی افزا...................آمین...........که به سود میرسانند.......................
      اگر تورم امسال را 30درصد بگیریم، شرکتی که در هر سه ماه بتواند بیش از 8درصد رشد کند، یک شرکت پیشرو است..........................
      بازار خوب به اندازه بازار بد میتواند زیان آور باشد. در واقع اگر چه اکثر معاملهگران در بازار منفی احتیاط میکنند و هر سهمی را نمیخرند، اما در بازار خوب سهام بد هم رشد قیمت پیدا میکنند و از سوی معاملهگران کم تجربه مورد خرید قرار میگیرند. اصطلاحا یک جمله در بازار وجود دارد که «در بازار خوب است که سهام بد وارد پرتفوی میشود»...................................
      پس خوب بازار که ......پتروشیمی کرمانشاه .....است و حرکت... لاک پشتی.... را پیش گرفته ...............نگه میداریم.................

نظر

• هامد
        ستاره دار(7)
        • Aug 2012
        • 2611

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        خوب کرمانشاه با شکست 575 میره برا 700 ..امروز صف خرید هم شد ولی خوب بازار یک دفعه کله پا شد ...

خوب با این دلار وبا توجه به اینکه گروه پترو مثل گروهها دیگه فروشنده حقوقی انچنانی نداره منتاظر لیدری این گروه می ماینم ...فعلا مارون چند وقته شروع کرده وبقیه گروه هم از دیروز..جالبه بهترین سهم گروه رو تابلو دارن کنترل می کنن حالا احتملا خریدهاشون تکمیل نشده هنوز ....

بازار در گروههای دیگه جقوقی ها خیلی بد فروختن بازار چاره ای نداره جز امدن روی این گروه با پی بیا های زیر 3 البته با تعدیل ها ..حد ضرر 570 ..صبر می کنیم ..
        یکم بالا نزاشتی حد اِتو؟ فردا اگه بازار مثبت نباشه احتمال اینکه بیاد زیره 570 زیاده...
        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
          یکم بالا نزاشتی حد اِتو؟ فردا اگه بازار مثبت نباشه احتمال اینکه بیاد زیره 570 زیاده...
          حد ضرر 570 یعنی دو تا کندل زیر 570 بزنه ..نه اینکه فردا شد 569 دوستان برن فرتی بفروشن ..

در ضمن اگر منفی بشه من به این بازار وتحلیل هاش واقعا شک می کنم ..امروز هم بازار ریخت ولی گروه پترو تازه داشتن صف خرید میشدن چون بازار از گروههای دیگه داشت کوچ میکرد رو این گروه ...

انتظار صف خرید دارم در روزهای اینده ...فردا دوستان از گروه پترو که امروز اکثرا 4 درصد رو هم خوردن کدوم رو برا خرید مناسب می بینن..من کرمانشاه رو اگر رو 570 هم بدن که دیگه نوعلی نور ...صبر می کنیم ..

نظر

• هامد
            ستاره دار(7)
            • Aug 2012
            • 2611

حد ضرر 570 یعنی دو تا کندل زیر 570 بزنه ..نه اینکه فردا شد 569 دوستان برن فرتی بفروشن ..

در ضمن اگر منفی بشه من به این بازار وتحلیل هاش واقعا شک می کنم ..امروز هم بازار ریخت ولی گروه پترو تازه داشتن صف خرید میشدن چون بازار از گروههای دیگه داشت کوچ میکرد رو این گروه ...

انتظار صف خرید دارم در روزهای اینده ...فردا دوستان از گروه پترو که امروز اکثرا 4 درصد رو هم خوردن کدوم رو برا خرید مناسب می بینن..من کرمانشاه رو اگر رو 570 هم بدن که دیگه نوعلی نور ...صبر می کنیم ..
            دوتاا کندل :دی پ خووبه من فک کردم یه قیمت پایانی میشه حد ضرر :))
            بره چی همین امرو خب خریداتو کامل نکردی ؟ رو 567 خریدم ...
            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

دوتاا کندل :دی پ خووبه من فک کردم یه قیمت پایانی میشه حد ضرر :))
              بره چی همین امرو خب خریداتو کامل نکردی ؟ رو 567 خریدم ...
              شما مطئنی بنده خرید نکردم ..

نظر

• هامد
                ستاره دار(7)
                • Aug 2012
                • 2611

شما مطئنی بنده خرید نکردم ..
                هااا ؟ خودت گفتی خوو اگه رو 570 هم بدن نور علی نوره گفتم لابد شاید کامل نکردی خریدتو ...
                فولادو نگه داشتی؟
                اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

هااا ؟ خودت گفتی خوو اگه رو 570 هم بدن نور علی نوره گفتم لابد شاید کامل نکردی خریدتو ...
                  فولادو نگه داشتی؟
                  بنده فولاد ندارم..

نظر

• هامد
                    ستاره دار(7)
                    • Aug 2012
                    • 2611

بنده فولاد ندارم..
                    باوررم نمیشه :دی اخه به همه میگفتی فولاد بخرید از چن هفته پیش :))
                    ممنون بابت راهنماییات :x
                    اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• bari
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 193

بنظر من لیدری گروه شیفت پیدا کرده به مارون و شاراک/بازار به گزارش 6ماهه ایت گروه واکنش خوبی نشان خواهد داد>:d<

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

باوررم نمیشه :دی اخه به همه میگفتی فولاد بخرید از چن هفته پیش :))
                        ممنون بابت راهنماییات :x
                        اگر قرار بود هر سهمی رو که میگم رو داشته باشم الان در سبدم 20-30 تا سهم بود ...نمیشه که ..ولی خوب قبلا هم گفتم سهام خوب رو باید گفت ..دوستان سود کنن انگاری ما سود کردیم ..به فولاد اعتقاد داشتم معرفی کردیم با حد ضرر دوستان حالشو ببرن ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط bari پست شده است View Post
                          بنظر من لیدری گروه شیفت پیدا کرده به مارون و شاراک/بازار به گزارش 6ماهه ایت گروه واکنش خوبی نشان خواهد داد>:d<
                          ولی خوب اونها دارن رشد می کنن..لیرد میره رو سهمی که در عین ارزنده بودن از رشد عقب بمونه ...الان کرمانشاه داره عقب می مونه مثل فولاد که رو 240 مونده بود وبعد به بکیاره اومد رو 300.....

نظر

• bari
                            عضو عادی
                            • Jan 2012
                            • 193

ولی خوب اونها دارن رشد می کنن..لیرد میره رو سهمی که در عین ارزنده بودن از رشد عقب بمونه ...الان کرمانشاه داره عقب می مونه مثل فولاد که رو 240 مونده بود وبعد به بکیاره اومد رو 300.....
                            شاراک رشدی نکرده نسبت به کرماشا تو این دو ماه اخیر0به روند معاملات رجوع کنید) اشتباه نکنید استارت شاراک تازه شروع شده امروز پس از واگذاری صفوف خرید دیدید به سرعت برق و باد دو باره صف شد و با رد کردن مقاومت فردا دیگه پرواز خواهد کرد هر چند در ارزنده بودن کرماشا هم شکی نیست مقایسه بین خوب و خوبتر پرریسک عزیز

نظر

• سکه شانس
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1362

اگر قرار بود هر سهمی رو که میگم رو داشته باشم الان در سبدم 20-30 تا سهم بود ...نمیشه که ..ولی خوب قبلا هم گفتم سهام خوب رو باید گفت ..دوستان سود کنن انگاری ما سود کردیم ..به فولاد اعتقاد داشتم معرفی کردیم با حد ضرر دوستان حالشو ببرن ..
                              ولش....كه «جنرال الكتریك» را به یك غول اقتصادی بدل كرد،............میگه:
                              یك مدیر موفق یعنی كسی كه از پیروزی دیگران لذت ببرد زمانیكه شما مدیر یا رئیس باشید، باید یك لیدر باشید تا موفق شوید و لیدر خوب كسی است كه بداند موفقیت مجموعهاش بسیار مهمتر از موفقیت خودش است.»

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط bari پست شده است View Post
                                شاراک رشدی نکرده نسبت به کرماشا تو این دو ماه اخیر0به روند معاملات رجوع کنید) اشتباه نکنید استارت شاراک تازه شروع شده امروز پس از واگذاری صفوف خرید دیدید به سرعت برق و باد دو باره صف شد و با رد کردن مقاومت فردا دیگه پرواز خواهد کرد هر چند در ارزنده بودن کرماشا هم شکی نیست مقایسه بین خوب و خوبتر پرریسک عزیز
                                در کت من نمیره شاراک بشه 800-900-1000 کرمانشاه بشه 570 ..در ارزندگی شاراک هیچ شکی نیست ولی خوب چه کنم عاشق کرمانشاه هستم ..از گروه پترو شپترو کرمانشاه رو از اول اول دوست داشتم ومی دارم ..ولی خوب لیدر بازار گروه پترو خواهد شد در این شکی نیست ..در این گروه سهام بد هم نداریم .

نظر

در حال کار...
                                X