کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خوب چه کنیم که یه عده باید ضرر بکنند تا یه عده هم یه شبه سودهای کلان ببرند
البته اونایی که سود می کنند لیاقت دارن
من نمیدونم در عرض 1 دیقه چی شد که صف اینو دادن
آقا گیرم دعوای سیاسیه داخلی بدبخت بیچاره تو چرا جو گیر می شی می فروشی
قیمت پایانی 3.5% مثبته جو گیر شده رو 0% میده میره
عقل هم خوب چیزیه........
خوب چه کنیم که یه عده باید ضرر بکنند تا یه عده هم یه شبه سودهای کلان ببرند
البته اونایی که سود می کنند لیاقت دارن
من نمیدونم در عرض 1 دیقه چی شد که صف اینو دادن
آقا گیرم دعوای سیاسیه داخلی بدبخت بیچاره تو چرا جو گیر می شی می فروشی
قیمت پایانی 3.5% مثبته جو گیر شده رو 0% میده میره
عقل هم خوب چیزیه........
عطا جان امروز ناامیدانه یه سفارش رو 5605 گذاشته بودم 12 به بعد اومدم کنسلش کنم دیدم خرید شده ایشالله که خیره. راستی از کمرجان چه خبر؟
سلام شب بخیر دوستان میخوام نظر شمارو درمورد این مطلب که من در سایت بورس 24 دیدم بدونم کاربری نوشته که کرماشا صورت خودشو باسیلی سرخ میکنه وهیچ تعدیلی هم نداره وبه قول خودش دوبله پیشخور شوده واگه هم برا تعدیل ببنده 513 باز میشه : نظر من اینه که کرماشا از شپترو کمتره قبلا اختلاف قیمت این دو 100 تومان بود الان 300 تومان یعنی کرماشا از رشد مونده دوستان لطفا با تحلیل جواب بدین تا خیال من راحت بشه
سلام شب بخیر دوستان میخوام نظر شمارو درمورد این مطلب که من در سایت بورس 24 دیدم بدونم کاربری نوشته که کرماشا صورت خودشو باسیلی سرخ میکنه وهیچ تعدیلی هم نداره وبه قول خودش دوبله پیشخور شوده واگه هم برا تعدیل ببنده 513 باز میشه : نظر من اینه که کرماشا از شپترو کمتره قبلا اختلاف قیمت این دو 100 تومان بود الان 300 تومان یعنی کرماشا از رشد مونده دوستان لطفا با تحلیل جواب بدین تا خیال من راحت بشه
دوست عزیز اگه صورتهای مالی رو خودتون هم یه نگاه بندازید بد نیست.چرا به اراجیف دیگران توجه میکنید؟اوره رو امروز حدود 20 درصد بیشتر از نرخ پیش بینی گزارش سه ماهه فروخته.تازه این فروش داخل هست.پست بالای آقای بابک رو دیدید؟فروش صادراتی و نرخ ارز و ..ضمن اینکه پوشش سه ماهه رو دیدید؟60 درصده.یعنی خیلی سر انگشتی 6 ماهه میتونه 150 درصد پوشش سالیانه رو محقق کنه.12 ماهه میشه چقدر؟اصلا بگیم دیگه هم افزایش نرخ نداشته باشه.
دوست عزیز اگه صورتهای مالی رو خودتون هم یه نگاه بندازید بد نیست.چرا به اراجیف دیگران توجه میکنید؟اوره رو امروز حدود 20 درصد بیشتر از نرخ پیش بینی گزارش سه ماهه فروخته.تازه این فروش داخل هست.پست بالای آقای بابک رو دیدید؟فروش صادراتی و نرخ ارز و ..ضمن اینکه پوشش سه ماهه رو دیدید؟60 درصده.یعنی خیلی سر انگشتی 6 ماهه میتونه 150 درصد پوشش سالیانه رو محقق کنه.12 ماهه میشه چقدر؟اصلا بگیم دیگه هم افزایش نرخ نداشته باشه.
سلام شما میگید اگه کرماشا تعدیل بزنه 700 باز میشه که پی بر ای میشه کمتر از 5 یعنی میشه این انشاءالله
دوستان کرماشا دار بورس تهران فقط میتونم به طور خلاصه به انتخابتون احسنت بگم و تبریک شما از گروه روی و هر گروه پر پتانسیل دیگه یه سر وگردن جلوید چون هنوز پیش خور نشدید و اول راهید
منتظر بسته شدن کرمانشا
چه تعدیلی بده این سهم .
تا قبل بسته شدن فک کنم 650 رو ببینه و بعد بسته شدن با قیمتی بالای 700 تومن ایشالا باز بشه.
به قول پررسیک عزیز هدف بالای 800 تومن.
نظر