کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یه فروشنده داره که معلوم نیست هدفش از این مدل معامله کردن چیه سهمش تموم شه مزد صبرمونو میگیریم خوبم میگیریم راحت تا 480 تومن سهم میره تازه از اون به بعد بازیش شروع میشه :d
یادش بخیر 12 شهریور گفتم قیمت سهم 424 بود ، بعده 4 روزه کاری با 2.5 میلیون صف 480 تومن شد و میره برا 600 تومن.
خيليها از کرمانشا و شپترو جا موندند.
شپترو گروه پتروشيمي را در مدار صعودي انداخت.
احتمالا مقاومت شاخص پتروشيمي هم به بالا بشکنه .
کرمانشا از 480 مثل اب خوردن رد ميشه.
عرضه هاي امروز خيلي زياد بود و آخراي بازار با داده شدن صف ميليوني بر خريداران فائق اومد
بنظرتون مقاومت 480 سد محكمي براي سهم نيست
البته اگر تعديلي چيزي در راه باشه جريان فرق ميكنه
ﺷﻨﯿﺪه ﺷﺪه ﭘﺘﺮوﺷﯿﻤﯽ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎه ﮐﻪ ﺑﺎ ﻧﻤﺎد ﮐﺮﻣﺎﺷﺎ و در ﺑﺎزار دوم ﺑﻮرس ﺣﻀﻮر دارد، ﺑﺎ اﻓﺰاﯾﺶ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﻓﺮوش روﺑﺮو ﮔﺮدﯾﺪه و ﺻﺎدرات اوره و آﻣﻮﻧﯿﺎک ﺧﻮد ﺑﻪ ﮐﺸﻮر ﻋﺮاق را ﻓﺰوﻧﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪه اﺳﺖ.
کرمانشا با دلار 1480 توماني 3 ماهه اول 54 تومان پوشانده بود با دلار2200 تومان قطعا بايد 90 تومان را تو 6 ماهه بسازه.
دلار در مرز 2300 تومان هست .
به احتمال قوي کرمانشا هم همين روزها مثل شپترو برا تعديل خواهد بست.
........................
اگه 180 تومان اعلام کنه کمتر از 700 باز نخواهد شد.
اون از شپترو ...اینم از کرمانشاه ..هر دو از گروه پترو در لیست خرید بودن ...یاد کرمانشاه زیر 420 وشپترو زیر 520 بخیر....
بازار بازار خوبی هست این ماهستیم که نمی دونمی باید کدوم سهم رو چه قیمتی بخریم.....
سلام دست شما دردنکنه من باشما قشیرراتا اینجابودم تبدیل بقپیراکردم فقط از گروه شما سیمان غرب را همچنان هستم بامالی خوب سهم . ولی شاید در حال نفس گیری و اصلاح باشد نظرشما مزید برتایید مالی خوب ان میباشد . منتظر هستیم .
عرضه هاي امروز خيلي زياد بود و آخراي بازار با داده شدن صف ميليوني بر خريداران فائق اومد
بنظرتون مقاومت 480 سد محكمي براي سهم نيست
البته اگر تعديلي چيزي در راه باشه جريان فرق ميكنه
نظر دوستان؟
بنظرمن کسانیکه با400وارد شده بودند باجو بازار رفتند وعرضه ها شاید تمام شده و تعادل تا حرکت بعدی است .
نظر