-----------------------------------------------
قند لرستان ( قلرست )
Collapse
X
-
با سلام
مطلبی رو که دیروز پاک کردم رو تو تالار بورس زدم.احساس کردم شاید کافی باشه.حالا به خاطر روی گل شما و رفع هر شک و شبه ای افتخار می کنم تا اینجا نیز این مطلب رو قرار بدم.ممنون
در خصوص گزارش قندلرستان
یه نکته خیلی عجیب در گزارش قلر هست که خواستم با هم یک بررسی کرده باشیم.
در آخرین گزارش ارائه شده به تاریخ 91/02/24 در قسمت آمارتولید و فروش عنوان شده که شکر تولیدی از چغندر امسال تا تاریخ 91/01/31 عبارت است از 27253 تن و کل سال مالی قبل یعنی تا 91/04/31 عبارت بود از 19547 .خوب تفاوت عبارت است7706=19547-27253 اگر هیچ رشد قیمتی را درنظر نگیریم و فقط با همان قیمت 1175تومان این اختلاف را بفروشد عبارت می شود از 9054550000=1175*1000*7706 و این یعنی هنوز می تواند فقط با همین یک مورد برای هر سهمی 377 تومان دیگر سود بسازد377=9054550000/24000000 !!!!!!!!!!!!!!!!!آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
منتظر برگشت روند قلرست از قیمت تقریبی 2320 هستم البته مطمئن نیستم موج صعودی جدیدی در راه باشه ممکنه موج b از سری امواج اصلاحی باشه(باید ببینیم در صعود چطور عمل می کنه) اگر از 2300 برنگرده حمایت بعدی 2100 هست
سهم در محدوده 3000 با خط روند نزولیش برخورد می کنه
نظر
-
با این کندل امروز که به نام shooting star ، و معناش ریزش بیشتر قلره!!
اسیلاتورهای دیگه هم که MACD و STOCHASTIC آلارم ورود نمیدن.فقط RSI در منطقه بدی نیست.
اینکه شد یه صدرای دیگه 420 اومد رسید 140 یعنی 66 درصد افت.این از 4500 اومد یعنی میخواد بشه 2100 ، 53 درصد
دوستان تکنیکالیست دیگه هم اگر نظر بدن بد نیست.آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Postبا این کندل امروز که به نام shooting star ، و معناش ریزش بیشتر قلره!!
در قلرست که ما روند صعودی نداشتیم که بخواهد این کندل شکل بگیرد
کندلی که امروز برای قلرست شکل گرفته به شرط اینکه کندل فردای آن صعودی باشد می تواند الگوی inverted hammrer را بسازد.این الگو در انتهای روند نزولی شکل می گیرد
تاکید می کنم برای خرید بر اساس این الگو باید منتظر تشکیل کندل فردا بمانید در صورتیکه کندل فردا صعودی باشد می توان به پایان روند نزولی (ولو بصورت کوتاه مدت) خوشبین بود در غیر اینصورت روند کاهشی ادامه دارد
در انتها لازم است بگویم که توضیحاتی که برای قلرست دادم صرفا برداشتم از نمودار و روند فعلی سهم بود . توصیه ای به خرید در چنین روند نزولی ندارم مگر با مشاهده الگوهای بازگشتی و سیگنال های تغییر روند و فقط برای افراد ریسک پذیر
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postدوست عزیز الگوی شوتینگ استار ، بازگشتی هست نه ادامه دهنده ،این کندل در سقف و در انتهای روند صعودی تشکیل می شود و اخطار تغییر روند از صعودی به نزولیست
در قلرست که ما روند صعودی نداشتیم که بخواهد این کندل شکل بگیرد
کندلی که امروز برای قلرست شکل گرفته به شرط اینکه کندل فردای آن صعودی باشد می تواند الگوی inverted hammrer را بسازد.این الگو در انتهای روند نزولی شکل می گیرد
تاکید می کنم برای خرید بر اساس این الگو باید منتظر تشکیل کندل فردا بمانید در صورتیکه کندل فردا صعودی باشد می توان به پایان روند نزولی (ولو بصورت کوتاه مدت) خوشبین بود در غیر اینصورت روند کاهشی ادامه دارد
در انتها لازم است بگویم که توضیحاتی که برای قلرست دادم صرفا برداشتم از نمودار و روند فعلی سهم بود . توصیه ای به خرید در چنین روند نزولی ندارم مگر با مشاهده الگوهای بازگشتی و سیگنال های تغییر روند و فقط برای افراد ریسک پذیر
در مورد کندل استیک ژاپنی من کاربردشو در ایران بدلایل زیر خیلی ضعیف میبینم:
1.وجود حجم مبنا
2.وجود صفهای خرید و فروش
3.دستکاری حقوقی در قیمت
4.مخصوصا سهم های کوچیک
5.وجود دامنه نوسان
ولی خوب در فارکس از کارائی خیلی بیشتری برخورداره
نظر
-
در اصل توسط موج 5 پست شده است View Postبنظرم نباید سیگنال نزولی em4 نادیده گرفته بشود اونهم در شرایطی که قیمت سطح فیبوناچی سر سخت 61% رو درنوردیده است، خرید پله ای روی 1905 تومان و پایین تر رو مناسب می بینم.
واقعاً تو این سهم بخصوص که یک گروه حقیقی 96 درصدی
مالک شرکتند و با اراده اونها الان سهم پایین میاد حالا به هر دلیلی
و خیلی راحت با یک باز و بسته شدن میتونه دو برابر بشه
این علم جواب میده!؟
من نمیدونم تو این سایت چرا به این گروه به دیده بدی نگاه میشه
چرا همه سفته بازی میدوننش از بنیادی ها گرفته تا تکنیکالها
یکی از دوستان لطف کرده بود مثلاً قشهد از این گروه رو در تالار همسایه
به نظر خیلی عالی از نظر بنیادی تحلیل کرده بود
که دورنمای عالی را وعده میداد که من گذاشتمش تو تایپیک قشهد اینجا
چرا کسایی که اینقدر سرسختانه این گروه رو سفته بازی میدونند نمیرن
اون رو نقد کنند و بگند نه به این دلیل تحلیل اشتباه و اصلاً دروغه
به نظر من باید این گروه رو خصوصاً الان به دید بنیادی نگاه کرد
سوال من اینه که مگر تعداد سهام کم اعضای این گروه دروغه
مگر دارایی ها و املاک این شرکتها دروغه؟
مگر همین قلرست تعدادسهامش فقط 24 میلیون سهم نیست؟
مگر تو این کشور تورم و گرونی بیداد نمیکنه
مگر توقع نمیره قند و شکر هم همپا با لبنیات و گوشت و روغن و ... افزایش نرخ پیدا کنند
ومسائل دیگه مثل مشکلات واردات و...
حالا اگر تولیدات و ظرفیت این کارخونه ها رو نگاه کنیم
آیا دروغه که هر 10 درصد افزایش قیمت شکر سود اعلامی این کارخونه ها رو به شدت و تصاعدی افزایش میده؟
متاسفانه احساس میکنم در این سایت اساتید تا حدود زیادی متعصبانه برعقاید خودشون
نسبت به گروه قند پافشاری میکنند و نسبت به اونها جبهه گرفتند نمیدونم چرا!؟سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postعذر میخوام من از تکنیکال هیچی نمیدونم اما
واقعاً تو این سهم بخصوص که یک گروه حقیقی 96 درصدی
مالک شرکتند و با اراده اونها الان سهم پایین میاد حالا به هر دلیلی
و خیلی راحت با یک باز و بسته شدن میتونه دو برابر بشه
این علم جواب میده!؟
من نمیدونم تو این سایت چرا به این گروه به دیده بدی نگاه میشه
چرا همه سفته بازی میدوننش از بنیادی ها گرفته تا تکنیکالها
یکی از دوستان لطف کرده بود مثلاً قشهد از این گروه رو در تالار همسایه
به نظر خیلی عالی از نظر بنیادی تحلیل کرده بود
که دورنمای عالی را وعده میداد که من گذاشتمش تو تایپیک قشهد اینجا
چرا کسایی که اینقدر سرسختانه این گروه رو سفته بازی میدونند نمیرن
اون رو نقد کنند و بگند نه به این دلیل تحلیل اشتباه و اصلاً دروغه
به نظر من باید این گروه رو خصوصاً الان به دید بنیادی نگاه کرد
سوال من اینه که مگر تعداد سهام کم اعضای این گروه دروغه
مگر دارایی ها و املاک این شرکتها دروغه؟
مگر همین قلرست تعدادسهامش فقط 24 میلیون سهم نیست؟
مگر تو این کشور تورم و گرونی بیداد نمیکنه
مگر توقع نمیره قند و شکر هم همپا با لبنیات و گوشت و روغن و ... افزایش نرخ پیدا کنند
ومسائل دیگه مثل مشکلات واردات و...
حالا اگر تولیدات و ظرفیت این کارخونه ها رو نگاه کنیم
آیا دروغه که هر 10 درصد افزایش قیمت شکر سود اعلامی این کارخونه ها رو به شدت و تصاعدی افزایش میده؟
متاسفانه احساس میکنم در این سایت اساتید تا حدود زیادی متعصبانه برعقاید خودشون
نسبت به گروه قند پافشاری میکنند و نسبت به اونها جبهه گرفتند نمیدونم چرا!؟
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسلام راشین عزیز خوش آمدی
در مورد کندل استیک ژاپنی من کاربردشو در ایران بدلایل زیر خیلی ضعیف میبینم:
1.وجود حجم مبنا
2.وجود صفهای خرید و فروش
3.دستکاری حقوقی در قیمت
4.مخصوصا سهم های کوچیک
5.وجود دامنه نوسان
ولی خوب در فارکس از کارائی خیلی بیشتری برخورداره
سلام بابک عزیز و ممنون از خوش آمد گوییتون
کاملا با شما موافقم خودم دنبال این الگوها نیستم فقط محض اطلاع دوست عزیزمون عرض کردم
نظر
-
جناب پناهی عزیز
فرمایشتون در رابطه با اصلاح قیمت جهانی شکر رو قبول دارم
یادمه چند ماه پیش تو تالار همسایه حساب کرده بودم هر یک سنت
کاهش قیمت جهانی حدود 50 تومن رو قیمت تمام شده ما اثر میذاره
الان هم براحتی میشه حساب کرد
البته بقول دوستانی مثل جناب باگات و نمودارهایی که میشه براحتی
دید الان زمان اوج نزول قیمت جهانیه و بزودی با توجه به شرایط
اقلیمی برزیل انتظار اوجگیری قیمتهای جهانی رو خصوصاً در شش ماهه دوم سال داریم
فکر کنم کاملاً قابل انتظاره اینطور نیست؟
راستی شما به عنوان یک تکنیکالیست نمودارهای چندساله جهانی رو چطور تفسیر میکنید؟
ممنون میشم شما یا اساتید دیگه از پارامترهای دیگه ای که من برشمردم
و بنظر اهمیتشون کمتر از قیمتهای جهانی نیست به سادگی رد نشید.ارادتمندمسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
نظر