قند لرستان ( قلرست )
Collapse
X
-
-
امیدوار شدم به بازگشایی قشهد با تعدیل بالای 50 درصدی =))
دوستان قلرستی و قنیشایی تبریک میگم :d///
نظر
-
ما 10 تا خریده بودیم 17 میلیون دو ماه پیش بود فک کنم فروختیم 28 میلیون الان ااگه نگه میداشتیم میشد 42 میلیون خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چرا فروختیم اینو تو خواب شب هم نمیدیدم 4200 بشه=))///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postما 10 تا خریده بودیم 17 میلیون دو ماه پیش بود فک کنم فروختیم 28 میلیون الان ااگه نگه میداشتیم میشد 42 میلیون خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چرا فروختیم اینو تو خواب شب هم نمیدیدم 4200 بشه=))
دوست عزیز فکر کنم بنده رو همین حدود سهم شمارو خریدم. ولی بنده فکر میکردم رو این قیمتا و حتی بالاتر باز بشه. و رو قیمتی که شما فروختی یک دست بطور کامل سهم چرخید. بنده منتظر افزایش سرمایه و شرکت در افزایش سرمایه هستم که بطور قطع تا چند وقت دیگه اونم اعلام میشه. و کسایی که رو این قیمتم بخرن امیدوارم سود خوبی ببرن.
نظر
-
این قلرست یه سر و گردن از همه قندیها بالاتره. هم از لحاظ پی به ای و سود سازی و هم بخاطر سود انباشته!وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
اون طور که شنیده میشه افزایش سرمایه سنگینی در پیش داره
که در صورت صحت در هر قیمتی مناسب خریده با دید شرکت در افزایش!!
چون اگر قیمتش بشکنه بازار راحتتر میخره!
درسته که قند لرستان در حال حاضر به نوعی میشه گفت از همه بهتره
ولی برخی از قندی ها هم انگار دارن راه قلرست رو طی میکنن!
و در واقع قلرست قصفها و.... این مسیر رو طی کردن و بقیه هم پتانسیل بالقوه رو دارن حداقل خودشونو نزدیک قلرست کنن!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postاون طور که شنیده میشه افزایش سرمایه سنگینی در پیش داره
که در صورت صحت در هر قیمتی مناسب خریده با دید شرکت در افزایش!!
چون اگر قیمتش بشکنه بازار راحتتر میخره!
درسته که قند لرستان در حال حاضر به نوعی میشه گفت از همه بهتره
ولی برخی از قندی ها هم انگار دارن راه قلرست رو طی میکنن!
و در واقع قلرست قصفها و.... این مسیر رو طی کردن و بقیه هم پتانسیل بالقوه رو دارن حداقل خودشونو نزدیک قلرست کنن!
نظر
-
با سلام من فکر میکنم دکتر روستا قصد داره به طور جدی با مدیریت مطلوب در قلرست اعتبار بلند متی در بازار سرمایه برای خودش دست وپا کنه .
نظر
-
دوستان به نظر شما امیدی هست فردا باز بشه ؟
نظر
-
-
وقتي قند لرستان رو ميبينم ياد باما ميفتم ساله 85 كه سهم همين جور ميومد بالا كه تا 8000 تومن هم بالا رفت ايا تاريخ باز تكرار ميشه و قند لرستان ميتونه جاي باما رو بگيره؟الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
وای قلرست نزدیک به دو میلیارد تومن معامله شده!!!!!!!!!!1
کی خریده؟؟؟
دیرو قنیشا نزدیکه به 3 میلیارد تومن ارزشش معاملاتش بود///
نظر
نظر